Gröön VS Kiivikas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Gröön VS Kiivikas
- This topic has 185 replies, 59 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
detsember 30, 2009 at 1:24 p.l. #246355
Annika Pärtel
MemberSa ilmselgelt ei tea, millest räägid.Kust sa seda võtad et ei tea?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Poole vähem” on väljend sellise vingumise peale, mis meessoo poolt alati tuleb, kui jutt sõjaväe peale läheb. Kõik on paha, peab seal kaua olema, ei saa oma asjadega tegeleda ja sada muud häda. Lisaks poogitakse endale külge lugematul hulgal vigastusi ja jumal teab mida, et aga minema ei peaks. Ärge olge eided. Miks riik peaks teile midagi andma kui te vastu midagi ei anna?
detsember 30, 2009 at 1:28 p.l. #246357Erkko
MemberKuna meil maal koolis anti samamoodi süüa, et võta palju tahad siis mööda eestit ringi rännates tuli üllatuseks, kui kuskil koolis oli sul oma poolteist viinerit taldriku peale ära sokutatud koos 2 kartuliga. No otsene mõnitamine minu meelest. Mis siis et ma näen kilu välja, ega see ei tähenda et mul mingi uimane ainevahetus on ja ma üldse ei söö. Sama pull käib kusjuures ka osades sööklates. Ma tellin sama toitu mis eelmine mees, aga kuna see on kogukam siis tädi paneb talle naeratades kaks korda rohkem liha. Et suur poiss, tal läheb seda rohkem vaja kui minusugusel tölgusel?Mäletan, et maakoolis oli pada laua peal ja sealt tõsta palju jõuad. Ja kui pada tühjaks sai, siis toodi juurde.
Olen kahes linnakoolis ka käinud. Seal oli nii, et läksid oma talongiga tädikese juurde ja siis pandi sulle 2 kartulit ja üks kuivand viiner. Aga kuna mina sain mõlemas koolis kokatädidega suurepäraselt läbi, siis sain mina ikka korralikult kõhu täis. Vahetevahel sai kolm vahetundi järjest söömas käidud (Y)
Mees sööb, siis mees jõuab.
detsember 30, 2009 at 2:05 p.l. #246367Xero
Member“Pasa” keerutamine võiks jätkuda. Sinisilmsust tuleb vähendada. Minul ei ole Mareki jutu vastu absoluutselt mitte kui midagi. Jätkata paluks, sest lõppu ma ei näe samuti.
detsember 30, 2009 at 2:16 p.l. #246372goodfella
MemberNii kaua, kui Ott vaikib ja sellistesse aruteludesse ei sekku, on tema selles loos võitja (kui selles loos üldse võitjaid on).Mida kauem ta vaikib, seda raskem tal saab olema hiljem.( juhul kui ta on süüdlane ) Kuigi hetkel on Otti pihta suur tuli avatud, ei rahulda kellegi teise arvamus ju inimesi. Ainult Ott ise võib selle kära lõpetada. Eks nii mõnigi asi räägib Otti enda pihta.
Aga muidu head vana lõppu teile
detsember 30, 2009 at 2:17 p.l. #246374matti
MemberMiks riik peaks teile midagi andma kui te vastu midagi ei anna?Kui inimene maksab makse, aga ei ole mingil põhjusel sõjaväes teeninud, siis ei ole tal õigust midagi nõuda ???
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
detsember 30, 2009 at 2:19 p.l. #246376Sakurai
MemberMida kauem ta vaikib, seda raskem tal saab olema hiljem.( juhul kui ta on süüdlane ) Kuigi hetkel on Otti pihta suur tuli avatud, ei rahulda kellegi teise arvamus ju inimesi. Ainult Ott ise võib selle kära lõpetada. Eks nii mõnigi asi räägib Otti enda pihta.Aga muidu head vana lõppu teile
Isegi kui Ott tuleks siia teemasse midagi ütlema, siis tehakse see kohe maha ja nii edasi. Mõttetu.
Muidu ma ikka Kalmuse fänn edasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2009 at 2:38 p.l. #246379dirty scorpion
MemberEi saa aru mida Kalmus nüüd saavutada tahab, miks teda peaks kottima kas 10aastat tagasi müüdi kellegile kellegi sõnul mingit kraami või mitte. Samahästi tuleb mingi kolmas tegelane avaldusega, et Kalmus müüs temale ja ta sõpradele igast nodi.
detsember 30, 2009 at 2:45 p.l. #246381matti
MemberEi saa aru mida Kalmus nüüd saavutada tahab, miks teda peaks kottima kas 10aastat tagasi müüdi kellegile kellegi sõnul mingit kraami või mitte. Samahästi tuleb mingi kolmas tegelane avaldusega, et Kalmus müüs temale ja ta sõpradele igast nodi.Mina ka ei saa aru, kraam ära ka tarvitatud ammu ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2009 at 2:50 p.l. #246383MuskulaarKobras
MemberAga president Ilves olevat kunagi väiksena püksi pissinud ja karjunud hommikust õhtuni. Ma arvan, et ta ei sobi presidendiks selle tõttu.Seeni oled söönud v? Ma mõtlen, et oleks võinud pisut parema näite tuua vms…
detsember 30, 2009 at 2:50 p.l. #246384goodfella
MemberIsegi kui Ott tuleks siia teemasse midagi ütlema, siis tehakse see kohe maha ja nii edasi. Mõttetu.Muidu ma ikka Kalmuse fänn edasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks peaks keegi selle maha tegema, kui Ott annaks konkreetse vastuse ? Mul pole küll midagi tema vastu, aga tahaks teada millise suunaga tema seda teema vaatab. Ott vist mitte ei taha välja tulla ja meid valgustada.
detsember 30, 2009 at 2:52 p.l. #246385goodfella
MemberMina ka ei saa aru, kraam ära ka tarvitatud ammu ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asi pole selles, et see kraam on ära tarvitatud, vaid kokkuvõttes milleski palju suuremas, kui sa aru pole saanud.
detsember 30, 2009 at 2:54 p.l. #246386Annika Pärtel
MemberAsi pole selles, et see kraam on ära tarvitatud, vaid kokkuvõttes milleski palju suuremas, kui sa aru pole saanud.Jah, selle suurema ” asja” nimi on PÕHIMÕTE.
detsember 30, 2009 at 2:56 p.l. #246387dirty scorpion
MemberJah, selle suurema ” asja” nimi on PÕHIMÕTE.põhimõtteliselt oli Kalmus ka naturaalne kulturist kuni dop. kontrollis vahele jäi
detsember 30, 2009 at 3:12 p.l. #246389Annika Pärtel
Memberpõhimõtteliselt oli Kalmus ka naturaalne kulturist kuni dop. kontrollis vahele jäiTea palju neid “põhimõttelisel naturaalseid” vendi veel eksiteerib siis…?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2009 at 3:19 p.l. #246390goodfella
MemberJah, selle suurema ” asja” nimi on PÕHIMÕTE.Kohe näha, et aktivistil pea lõikab.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi minuarust võiks üldse keelatud ainete tarbimise legaliseerida igal pool sellises spordis. Põhiline on ju siiski oma lihasmassi võimalikult suureks kasvatada ja seejuures peaks olema keha ilusti proportsioonis. Ka neid aineid kasutades tuleb teha rasket tööd, et välimus säiliks ja lihas kasvaks.
Aga kuna reeglid on sellised, siis põhimõtte pärast võiks ju Ott isiklikult rääkida meil lugu.
-
AutorPostitused
- The topic ‘Gröön VS Kiivikas’ is closed to new replies.