Gröön VS Kiivikas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Gröön VS Kiivikas
- This topic has 185 replies, 59 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
detsember 30, 2009 at 9:54 e.l. #246279
Bonsuna
MemberAga sul endal ei ole pisut piinlik süüdistada teist Eesti esikulturisti valetamises, kui sa ise, Eesti tippkulturistina, oled korduvalt avalikult valetanud? Pindu teise silmas näete, aga oma silmas palki..Ei ole, sest ma olen paadunud kaabakas. Pealegi ei ole ma esikulturist, PM mees metsast või tänavalt. Mees aga keda peetakse esinumbriks nii teha ei tohiks.
/Vaatan, et Ott loeb teemat aga vastata ei julge. Kehalt suur, vaimult väike poiss. Lahe vend oled!/
detsember 30, 2009 at 9:59 e.l. #246281Alexander Andrusenko
ModeratorAga mis vahet sel on, oled sa tippkulturist või ei ole? Avalik valetamine on avalik valetamine, olenemata sellest, mitmendaid kohti sa võistlustel saad.
detsember 30, 2009 at 10:02 e.l. #246282Samakamees
MemberSaage üle juba
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tõesti nii igav, et kogu aeg peaks keegi vigisema?Kui aus olla, siis mina ka Kiivikase asemel ei viitsiks selliste asjade peale oma kalorikulu raisata ja trükkima hakata…
detsember 30, 2009 at 10:03 e.l. #246283Bonsuna
MemberAga mis vahet sel on, oled sa tippkulturist või ei ole? Avalik valetamine on avalik valetamine, olenemata sellest, mitmendaid kohti sa võistlustel saad.Ott on su oma advokaadiks palganud? Või oled lihtsalt üks hullunud fänn? Las mees räägib ise!
detsember 30, 2009 at 10:04 e.l. #246284Goleteral
MemberOtt on su oma advokaadiks palganud? Või oled lihtsalt üks hullunud fänn? Las mees räägib ise!Kõik on lihtsalt tüdinenud su lollist ibast..
detsember 30, 2009 at 10:05 e.l. #246285Bonsuna
MemberSaage üle juba
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tõesti nii igav, et kogu aeg peaks keegi vigisema?
Kui aus olla, siis mina ka Kiivikase asemel ei viitsiks selliste asjade peale oma kalorikulu raisata ja trükkima hakata…
Sulle ei pakkunud keegi putru praegu, nii, et rahune poisu, oota oma aega.
detsember 30, 2009 at 10:08 e.l. #246286Bonsuna
MemberKõik on lihtsalt tüdinenud su lollist ibast..Seni kui teie iidol vait on ja nurgas väriseb on jah mu jutt ehk iba teie jaoks. Aga arvestage, et fännate tegelikult aletat venda. Aga teie õigus, samamoodi on õigus vait olla Otil. Kerget südametunnistust ja head vana aasta lõppu vana sõber!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2009 at 10:10 e.l. #246288Goleteral
MemberSeni kui teie iidol vait on ja nurgas väriseb on jah mu jutt ehk iba teie jaoks. Aga arvestage, et fännate tegelikult aletat venda. Aga teie õigus, samamoodi on õigus vait olla Otil. Kerget südametunnistust ja head vana aasta lõppu vana sõber!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>iidol? Nalja teed või? Minu arust võite te kõik ära kaduda, ei koti – lihtsalt ajab see pidev mulin ja üksteist sitaga loopimine ära – ainus keda see jama kotib on teie ise.
detsember 30, 2009 at 10:12 e.l. #246289Bonsuna
Memberiidol? Nalja teed või? Minu arust võite te kõik ära kaduda, ei koti – lihtsalt ajab see pidev mulin ja üksteist sitaga loopimine ära – ainus keda see jama kotib on teie ise.Siis mögise vähem, ära topi oma nina sinna kuhu pole vaja!
detsember 30, 2009 at 10:14 e.l. #246291soomusk
MemberNii kaua, kui Ott vaikib ja sellistesse aruteludesse ei sekku, on tema selles loos võitja (kui selles loos üldse võitjaid on).
detsember 30, 2009 at 10:18 e.l. #246292Goleteral
MemberSiis mögise vähem, ära topi oma nina sinna kuhu pole vaja!Uiui, kes sulle lõviputru pakkus?
detsember 30, 2009 at 10:27 e.l. #246293Stenn
MemberMis siin näägelda, fakt on see, et selliseid lihamägesi niisama ei kasvata, edasi tuleb teha ise järeldused.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2009 at 10:49 e.l. #246297Vilps
MemberSiis mögise vähem, ära topi oma nina sinna kuhu pole vaja!Bonsuna, sa oled nagu naine [andke andeks naised, ei üldista:)] – kogu aeg sellised pidevad tujumuutused, mitte kunagi pole sinust võimalik aru saada. Küll oled sa Oti poolt ja usud, et ta pole millegi kahtlasega seotud, samas kui keegi tuleb teda süüdistama ja laimama, siis võtad ise kohe vedu ja hakkad puid alla kütma. Teiseks, ma olen kindel, et neid inimesi, kes sind usuvad ja sinu juttu tõsiselt võtavad on väga vähe, nii siin foorumis kui ka ajakirjanike hulgas. Oled juba ennast “tõestanud,” et eriti osavalt ja viisakalt sa kirjutada ei oska. Kohati tekib mul mõte, et äkki on seal klaviatuuri taga hoopiski mingisugune teismeline, nö. “Delfi-põlvkond,” kes foorumites ja kommentaariumites pidevalt sõimamas ja mölisemas käib. Kolmandaks, usun, et sellist juttu sa siin ei räägiks, kui sa ise poleks mitmeid kordi vahele jäänud. Lõpetuseks, kas see teema algataja on Janar Gröön või kust kohast see teema jälle alguse sai? Külanaised saunalaval rääkisid? Tõesti, ma pole mingi ekspert dopinguainete osas ja ei saa 100% kindlusega väita, et Ott pole midagi keelatut proovinud – ma ei tunnegi teda. Aga mees pole vahele jäänud ning selle järgi olen vähemalt kindel, et ta on puhas.
edit: kirjavead
detsember 30, 2009 at 10:51 e.l. #246298veikot
MemberJanar pole ise ka siin midagi tunnistanud, räägivad teised…
detsember 30, 2009 at 10:51 e.l. #246299killerleib
MemberVõiks tõesti juba mõne asjaosalise juttu kuulata, pole see mingi sita loopimine, vaid täitsa õige teema.
Janar tunnistas Bonsuna.com foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- The topic ‘Gröön VS Kiivikas’ is closed to new replies.