Grillimine?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Grillimine?
- This topic has 42 replies, 19 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
mai 4, 2008 at 6:07 p.l. #152920
ristokru
MemberEks suure tõenäosusega jääb valgukogus mis lihaste ja muude rakkude taastamiseks vaja läheb tõesti sinna 20-….. äkki mõnel ka 50g kanti. Ülejäänud ei lähe raisku juhul kui süsivesikuid eriti ei tarvita selle söögikorraga, ülejäänu lihtsalt töödeldakse ümber kui keha energiavajadus on enam-vähem vastavuses selle lihakoguse ja õlle energeetilise väärtusega. Eks see kuulub sellelsse valdkonda kus antiikmööbel ahju läheb. Isiklikult mulle see isegi sobib kuid päris antiikmööbliga ma siiski enda ahju ei küta, sinna läheb ka modernsemat toodangut.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui söön u.600g grillitud liha ja 1 õlle, kuidas siis organism omastab selle(Peale trenni ja kuidas mõjub see üldse ennem tehtud trennile)? Muidugi veel kartulisalat+toorsalat.
mai 4, 2008 at 6:37 p.l. #152923Vägivaldur
MemberPraegused teismelised proovivadki keelatud vilju, viina energiajoogi ja exctasyga segamini ja siis lähevad varastavad kuskilt poest midagi, kas selline elu ongi normaalne?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eeee…mis hobuseunenägu see on? Alati on võimalik ja peabki ennast taltsutama, sest just teismeeas on meri põlvini.Enamus saavad oma põlvini merest üle ja mõistus tuleb pähe. Nooremana endalgi mõned asjad rohkem põlvini olnud. Etapp, mis tuleb läbida. Kes noores eas ei läbi, see läheb täisealisena lolliks. Ja siis pole enam midagi teha kui täismehel poisikese kompleksid.
Aegade algusest on öeldud, et vat NÜÜD on küll noorus hukas. Vaevalt et ta nüüdki rohkem hukas on kui kunagi varem. Meenutage ikka oma noorust täpsemalt… Või kui ise nooruses pappkastis elatud sai, siis küsige teistelt samaealistelt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2008 at 9:39 e.l. #159854Taavi701
MemberEndal tuleb selline tunne peale seda lugedes, et mul polegi teismeiga olnud, sest alkoholi ei tarvita ja narkootikumid pole ka tõmmanud.
Teemasse ka: grillimisel on tihti(vähemat minu ringkonnas) söögiks ka nt. kartulisalat. Kuidas sellesse suhtuda. Peaks nagu suht ok olema?
juuli 6, 2008 at 10:45 e.l. #159868ROtter
MemberEndal tuleb selline tunne peale seda lugedes, et mul polegi teismeiga olnud, sest alkoholi ei tarvita ja narkootikumid pole ka tõmmanud.Teemasse ka: grillimisel on tihti(vähemat minu ringkonnas) söögiks ka nt. kartulisalat. Kuidas sellesse suhtuda. Peaks nagu suht ok olema?
Kartulisalat on suht okei, kui majoneesi asemel kasutada hapukoort. Kartulid tekitavad ja hoivad täiskõhutunnet kauem kui riis või pasta. Külmades keedukartulites leiduvad süsivesikud imenduvad aeglasemalt võrreldes soojade kartulitega.
juuli 6, 2008 at 11:10 e.l. #159869MoloM
MemberKartulisalat on suht okei, kui majoneesi asemel kasutada hapukoort. Kartulid tekitavad ja hoivad täiskõhutunnet kauem kui riis või pasta. Külmades keedukartulites leiduvad süsivesikud imenduvad aeglasemalt võrreldes soojade kartulitega.Miks majonees ei sobi??
juuli 6, 2008 at 3:14 p.l. #159884ROtter
MemberMiks majonees ei sobi??Vene keeles kõlaks see nii – kulinarnaja gadost.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2008 at 4:02 p.l. #159889Aile
MemberVene keeles kõlaks see nii – kulinarnaja gadost.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirjutan siia yhe kyyslaugumajoneesi retsepti ja sa korda veelkord, et kulinarnaja gadost…
2 kyyslaugu kyynt
1 tl Dijoni sinepit
3/4 tassi oliivi6li
1 munakollane
soola
v2rskeltjahvatatud musta pipart
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2008 at 4:35 p.l. #159893ROtter
MemberKirjutan siia yhe kyyslaugumajoneesi retsepti ja sa korda veelkord, et kulinarnaja gadost…2 kyyslaugu kyynt
1 tl Dijoni sinepit
3/4 tassi oliivi6li
1 munakollane
soola
v2rskeltjahvatatud musta pipart
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui koostises ikka suhkrut, äädikat, paksendajaid, värvaineid ja konservante ei ole, siis ta ikka õige majonees ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2008 at 4:46 p.l. #159894bumer325i
MemberKartulisalat on suht okei, kui majoneesi asemel kasutada hapukoort. Kartulid tekitavad ja hoivad täiskõhutunnet kauem kui riis või pasta. Külmades keedukartulites leiduvad süsivesikud imenduvad aeglasemalt võrreldes soojade kartulitega.kuidas kartulisalati toite väärtus on ka? ise söön töö juures seda pea iga päev. mõni päev makaroni oma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2008 at 5:11 p.l. #159900anelka
MemberKui koostises ikka suhkrut, äädikat, paksendajaid, värvaineid ja konservante ei ole, siis ta ikka õige majonees ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtle ikka natuke töösturite peale ka. Milleks valmistada toode (ntx “Toorvorstike lamba sooles, Põdraliha konserv, Säästu hakkliha”), milles pole taimeõli, dekstroosi, sojaisolaati, jahu + sinu list. Sellist toodet pole ju võimalik müüa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2008 at 9:00 e.l. #159934Aile
MemberKui koostises ikka suhkrut, äädikat, paksendajaid, värvaineid ja konservante ei ole, siis ta ikka õige majonees ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ah, et siis kodukootud lambavillane on karedav6itu?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…peenkirja lugemisoskus on igati kiiduv22rt oskus. Ma loodan aina, et see j6uaks massidesse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2008 at 9:05 e.l. #159936matti
MemberMina tarvitan majoneesi igal võimalusel,maitseb lihtsalt,aga võtke näpust,ikka veel elus. Kuidas see võimalik on,ma ei saa aru??
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2008 at 9:13 e.l. #159938ROtter
MemberMina tarvitan majoneesi igal võimalusel,maitseb lihtsalt,aga võtke näpust,ikka veel elus. Kuidas see võimalik on,ma ei saa aru??
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valed toidud ja toitumisharjumused ei avaldagi kohe mõju, vaid on viitsütikuga pommid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.