green tea
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » green tea
- This topic has 42 replies, 18 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Hr.Vals.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 1, 2010 at 3:28 p.l. #246705
PulseR
MemberMul tuleb vast 3 tassi rohelist teed päevas küll ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
a eks ma selline teesõber kah.
enda puhul olen märganud, et roheline tee tõmbab ainevahetuse nõksa kiiremaks küll
Ma üritan ka ikka igapäevaselt ühe tassi rohelise teed ära juua. Tavaliselt jääb see õhtusesse perioodi. Olen ka märganud, et see aitab kiirendada ainevahetust. Väga oluline on ka muidugu juua pidevalt vett!!! Pidev vee tarbimine omab väga tugevat mõju ainevahetusele.
jaanuar 1, 2010 at 4:31 p.l. #246717veikot
MemberTean, paljusid naisi, kes õigest toitumisest ei tea tuhkagi ja arvavad, et roheline tee teeb kaalulangetamisega imet! Eks ta natuke ainevahetust kiirendab aga ega see mingi imerohi küll ei ole…
jaanuar 1, 2010 at 4:45 p.l. #246720Sakurai
MemberTean, paljusid naisi, kes õigest toitumisest ei tea tuhkagi ja arvavad, et roheline tee teeb kaalulangetamisega imet! Eks ta natuke ainevahetust kiirendab aga ega see mingi imerohi küll ei ole…Kusjuures tegelikult on tal ikka nii sitaks häid omadusi, et võib öelda küll et on imerohi.
jaanuar 1, 2010 at 4:50 p.l. #246723PumaZ
MemberSain kah rohelise tee koju, olen 2 päeva joonud eriti mõnus on seda juua pohmas peaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Täna juba 3 tassi lasknud ja suhkurt ega midagi ei pea panema sest selline mõnus maitse on
jaanuar 1, 2010 at 4:54 p.l. #246727veikot
MemberKusjuures tegelikult on tal ikka nii sitaks häid omadusi, et võib öelda küll et on imerohi.…ega ma väitnudki, et sellest kasu pole, aga tahaks rõhutada õige toitumise tähtsust dieedil!
jaanuar 1, 2010 at 4:59 p.l. #246729veikot
MemberSain kah rohelise tee koju, olen 2 päeva joonud eriti mõnus on seda juua pohmas peaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Täna juba 3 tassi lasknud ja suhkurt ega midagi ei pea panema sest selline mõnus maitse on 
Hiinas näiteks juuakse kõiki sorti teed ilma suhkruta (et tunda õiget maitset), ning teed juuakse nii söögi alla kui ka peale. Ise tööreisil olles kogesin, päris harjumatu oli algul, kuid peale seda reisi olen rohkem teed jooma hakanud. Varem jõin ainult külmetuse raviks!
jaanuar 1, 2010 at 5:12 p.l. #246731Hr.Vals
MemberMa oskan soovitada seda, et igal võimalusel suusk alla ja metsa. Tund poolteist ja kalorikulu on päris kenake (oleneb muidugi, palju ennast piitsutad )
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja rohkem teemasse nüüd. Toon välja rohelise tee kasulikkuse tervisele :
-Ennetab ja kiirendab paranemist külmetustest ja gripist.
-Ennetab halba suulõhna. (halitoosi).
-Aitab ennetada ja kergendada teise tüübi diabeeti.
-Blokeerib võtmeretseptoreid allergiliste reaktsioonide tekitamisel.
-Aitab Parkinsoni haiguse all kannatajaid.
-Aeglustab HIV viiruse protsessi.
-Säilitab tervisliku vedeliku tasakaalu.
-Leevendab väsimust ja stressi.
-Naharakkude imuunsüsteemi tõstmine
-Artriidi kergendamine ja ennetamine.
-Vähendab rabanduse riski.
-Ennetab osterporoosi.
-Vähendab suitsetajatel DNA kahjustust.
-Vananemise tunnuste edasi lükkamine.
-Parandab luustruktuuri.
-Ennetab ohtlikku verehüübimist.
-Kalorite põletamine – rohelist teed kasutatakse kasvavalt osana tervislikust dieedist, kuna see võib mängida rolli keha kaalu ja koosseisu kontrollimisel läbi termogeneesi või rasva oksüdatsiooni aktiviseerumisega või mõlemaga korraga. See töötab, suurendades energiakulu ja termogeneetilisi omadusi, mis edendavad rasvade põletamist.
Andmed pärit http://www.coffeetea.info/ee.php?page=topi…cle&id=1279
jaanuar 2, 2010 at 7:39 e.l. #246781MoloM
MemberMa oskan soovitada seda, et igal võimalusel suusk alla ja metsa. Tund poolteist ja kalorikulu on päris kenake (oleneb muidugi, palju ennast piitsutad )
Ja rohkem teemasse nüüd. Toon välja rohelise tee kasulikkuse tervisele :
-Ennetab ja kiirendab paranemist külmetustest ja gripist.
-Ennetab halba suulõhna. (halitoosi).
-Aitab ennetada ja kergendada teise tüübi diabeeti.
-Blokeerib võtmeretseptoreid allergiliste reaktsioonide tekitamisel.
-Aitab Parkinsoni haiguse all kannatajaid.
-Aeglustab HIV viiruse protsessi.
-Säilitab tervisliku vedeliku tasakaalu.
-Leevendab väsimust ja stressi.
-Naharakkude imuunsüsteemi tõstmine
-Artriidi kergendamine ja ennetamine.
-Vähendab rabanduse riski.
-Ennetab osterporoosi.
-Vähendab suitsetajatel DNA kahjustust.
-Vananemise tunnuste edasi lükkamine.
-Parandab luustruktuuri.
-Ennetab ohtlikku verehüübimist.
-Kalorite põletamine – rohelist teed kasutatakse kasvavalt osana tervislikust dieedist, kuna see võib mängida rolli keha kaalu ja koosseisu kontrollimisel läbi termogeneesi või rasva oksüdatsiooni aktiviseerumisega või mõlemaga korraga. See töötab, suurendades energiakulu ja termogeneetilisi omadusi, mis edendavad rasvade põletamist.
Andmed pärit http://www.coffeetea.info/ee.php?page=topi…cle&id=1279
Ehk olen ma ainus inimene ilmas, kuid mul kaob peale rohelise tee tarbimist igasugune võime uinuda. Seega ei saa ma teda õhtul manustada mingil moel. Kord istusin peaaegu hommikuni üles, kui õhtul teeisu tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2010 at 9:43 e.l. #246792PumaZ
MemberEhk olen ma ainus inimene ilmas, kuid mul kaob peale rohelise tee tarbimist igasugune võime uinuda. Seega ei saa ma teda õhtul manustada mingil moel. Kord istusin peaaegu hommikuni üles, kui õhtul teeisu tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Roheline tee sisaldab kofeiini.
jaanuar 2, 2010 at 10:15 e.l. #246795MoloM
MemberRoheline tee sisaldab kofeiini.Rohelise tee koostis siis;)
Katehhiinid , C- vitamiin, B- vitamiini kompleks, E- vitamiin r-amino butaanhape, flavonoidid, polüsahhariidid, floriid, teaniin (amiinohape)
jaanuar 2, 2010 at 12:15 p.l. #246816Hr.Vals
MemberRoheline tee sisaldab kofeiini.Mul tuleb eriti sügav uni siis, kui olen ära joonud 200ml kohvi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2010 at 2:02 p.l. #246835veikot
MemberMul tuleb eriti sügav uni siis, kui olen ära joonud 200ml kohvi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nii siis oled imemees, minul on vastupidi, kui õhtul kohvi joon olen pea hommikuni üleval!
jaanuar 2, 2010 at 3:18 p.l. #246859Hr.Vals
MemberKui nii siis oled imemees, minul on vastupidi, kui õhtul kohvi joon olen pea hommikuni üleval!Peale kosutavat kohvi olen 15min. suurte silmadega nagu öökull
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga nii kui pikali keeran, nii sinna ma jään ja hommikuks olen värske nagu…. värske kapsas 
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.