green tea
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » green tea
- This topic has 42 replies, 18 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Hr.Vals.
-
AutorPostitused
-
detsember 21, 2009 at 4:32 p.l. #20765
satanic
Membermul selline tobekysimus nagu…kas sellist rohelist teed saab poest kah täitsa muretseda mis aitab saleneda vms…
ise ostsin just tavalist selveri rohelist teed ja loodan et see toimib
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 21, 2009 at 4:35 p.l. #244219Bonsuna
Membermul selline tobekysimus nagu…kas sellist rohelist teed saab poest kah täitsa muretseda mis aitab saleneda vms…ise ostsin just tavalist selveri rohelist teed ja loodan et see toimib
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ükski tee sind selles osas ei aita kui sa ei tea mida, kuna ja kui palju sa sööma peaksid, et saleneda.
detsember 21, 2009 at 4:43 p.l. #244220vend vähk
ModeratorÜkski tee sind selles osas ei aita kui sa ei tea mida, kuna ja kui palju sa sööma peaksid, et saleneda.Nõustun Bonsunaga.
Kui tavatoitu ei jälgi ja sööd kõike, mis ette juhtub ilma kindla süsteemita, siis ei aita ei roheline tee ega rasvapõletajad.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 21, 2009 at 5:46 p.l. #244240goodfella
MemberEhk avaldate, millist rohelist teed ise jooksite hea meelega korraliku toitumise kõrvale ?
detsember 21, 2009 at 6:39 p.l. #244257Bulletproof
MemberEhk avaldate, millist rohelist teed ise jooksite hea meelega korraliku toitumise kõrvale ?mina joon Tetley Green Tea, mis on Orange & Guarana oma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 21, 2009 at 6:46 p.l. #244263vend vähk
ModeratorEhk avaldate, millist rohelist teed ise jooksite hea meelega korraliku toitumise kõrvale ?Mina teed ei joo, aga kasutan FAST Grean Tea kapsleid ja nii on minu jaoks kõige mugavam. Töötab küll!
detsember 21, 2009 at 7:11 p.l. #244270Milehigh
MemberTablett ei asenda rohelist värskelt tõmmanud teed.. Samamoodi ei asenda lõhnatu küüslaaugu tablett küüslaauku.
detsember 22, 2009 at 3:35 p.l. #244600mikuman
MemberRohelisel teel on muidki häid omadusi – alandab kolesteroolitaset ja on kasulik südame veresoonkonnale, omab põletikuvastast toimet. Kaalulangetamise omadus ka olemas kuid pead kõva teejooja olema, et mingit effekti saavutada. Nii 3-7 tassi päevas vähemalt ja aasta jooksul – saad 3 kilo alla umbes. http://www.colonhealth.net/weight_loss/Gre…eight_Loss.html
Üldiselt on organismil komme, et kui midagi kaotad siis hakkab aju tööle ja manustad toitu rohkem. Kaalulangetamise juures on kõige tähtsam enesedidtsipliin ja õige toitumine. Ja seda õiget toitumist pead järgima kogu elu, et oma sobivas kaalus püsida (mis ongi kaalulangetamise juures kõige vastikum osa). Ainult rohelise teega ei tee midagi ära. Teine võimalus on aju ära petta mõne preparaadiga nagu näiteks ALA.
Igasugu taimsete preparaatide (ka roheline tee), ekstraktide ja antioksüdantide puhul on tähtis leida korralik toode ja korralik tootja kuna nende toodete juures on tähtis et peale pakki või kapslisse panemist püsiks nende bioaktiivsus. Sellepärast on pealtnäha samasuguste toodete hind ka kardinaalselt erinev.
Ise joon tassikese õhtul Clipperi rohelist teed ginkoga.
detsember 22, 2009 at 4:21 p.l. #244628Bulletproof
MemberNii 3-7 tassi päevas vähemalt ja aasta jooksul – saad 3 kilo alla umbes.Mul tuleb vast 3 tassi rohelist teed päevas küll ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a eks ma selline teesõber kah.
enda puhul olen märganud, et roheline tee tõmbab ainevahetuse nõksa kiiremaks küll
detsember 22, 2009 at 4:43 p.l. #244635kuuliks
MemberOn mingi ajuvaba dieet isegi internetis, et juua tuleb 3 tassi teed ja süüa võid tavapäraselt, aga ime-ime, kaal langeb.
Ei ole enam midagi nõmedamat.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2009 at 12:39 p.l. #244875satanic
MemberOn mingi ajuvaba dieet isegi internetis, et juua tuleb 3 tassi teed ja süüa võid tavapäraselt, aga ime-ime, kaal langeb.Ei ole enam midagi nõmedamat.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unustasin Öelda,et ma ei söö nn tavapäraselt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuna ma tahan paari kuuga kõhu trimmi saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan ,et see on võimalik…kõik oleneb tahtejõust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõustun Bonsunaga.Kui tavatoitu ei jälgi ja sööd kõike, mis ette juhtub ilma kindla süsteemita, siis ei aita ei roheline tee ega rasvapõletajad.

Ei söö kõike mis ette juhtub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olin 2 nädalat banaanidieedil vms. ja tulemused on juba silmaga märgatavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2009 at 1:05 p.l. #244890Jarmo Oberst
MemberEi söö kõike mis ette juhtub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olin 2 nädalat banaanidieedil vms. ja tulemused on juba silmaga märgatavad

Valgusta mind banaani dieedi suhtes palun.
detsember 23, 2009 at 1:13 p.l. #244897satanic
MemberValgusta mind banaani dieedi suhtes palun.hommikul 2 banaani ja õhtul 2.
lõunasöök on tavaline,selline nagu ette juhtus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2009 at 1:36 p.l. #244917Jarmo Oberst
Memberhommikul 2 banaani ja õhtul 2.lõunasöök on tavaline,selline nagu ette juhtus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No järjekordne idiootne dieet.
detsember 23, 2009 at 1:39 p.l. #244921T6nis_
Memberhommikul 2 banaani ja õhtul 2.lõunasöök on tavaline,selline nagu ette juhtus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.