gp whey drink
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » gp whey drink
- This topic has 26 replies, 14 voices, and was last updated 21 years, 2 months tagasi by
Fred Antson.
-
AutorPostitused
-
november 5, 2004 at 2:35 p.l. #41691
Tim
Memberkas väide, et inimese organism omandab korraga 30 grammi valku on tõene?
november 5, 2004 at 6:16 p.l. #41697Anonüümne
GuestSee arv on minuteada lambist võetud!See kui palju organism valku omandaba sõltub minuteada su kehakaalust!Ja omatamise piiri aitab ka minuteada tõsta jõutreening(kui seda õieti teha)
Vabandan, kui eksisin millegiga!
november 5, 2004 at 6:29 p.l. #41699muc
MemberJah, natuke eksisid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et mitte kehakaal ei näita, palju omastab, vaid pigem lihasmass, sest luud, pekk ja tont teab, mis veel ei vaja valku. Et ikka oluline lihasmass.
november 6, 2004 at 8:09 e.l. #41708joey
Memberei usu, et täitsa lambist ka on võetud see number. iga inimene on erinev ja see number on keskmine, see võib kõikuda igaühel kas üles või alla. lihtsalt see 30 on välja õeldud, et inimestel tekiks minig aimdus, kui palju ja kuidas. lihtsalt mingi grupp inimesi on kokku võetud ja nende peal katsetatud seda ja siis mingi keskmine välja vöetud. usun, et heade geenidega sündind suur jõusaalikaru võib ka vabalt oma 50 gr korraga nahka panna.
november 6, 2004 at 12:34 p.l. #41714hatebreed
MemberKrt see 30g jätab alati kõhu tühjaks. Tunde järgi paned-eks pärast peegel näitab kuda mõjub.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 6, 2004 at 12:48 p.l. #41716Anonüümne
GuestSeda ma väitsingi, et see on inviduaalne(peab vist ikka otse välja ütlema teinekord).
Ise söön ca 40gr loomset valku ühes toidukorras(kaalun küll kõigest 66kg aga parem süüa rohkem kui vähem; ) .
Aga tahaks ka seda küsida, et oletagem, et ma söön näiteks 50gr taimset ja 50gr loomset valku ühes toidukorras!Kas organism valib ikka peale seedimist aminohappeid või tõmbab suvalt neid sisse(arvan ,et mitte) ?
november 6, 2004 at 1:15 p.l. #41718muc
MemberÜlal toodud mõttekäik, et parem rohkem, ei pea paika. Õige on parem mõõdukalt. Liiga palju on isegi sama kehv variant kui liiga vähe.
november 6, 2004 at 3:26 p.l. #41722joey
Memberolen muciga nõus, liiga palju on ka halb.
kuna taimne valk on aeglasema imendumisega kui loomne, siis läheb sealt palju kaduma ja kohale jõuab vähem. peaks ikka eelistama loomset ja arvutama oma valguvajadused loomse pealt
november 6, 2004 at 4:31 p.l. #41723Anonüümne
GuestJumal küll!
Esitasin küsimuse seepärast, et teada saada, ega taimne valk mida ma sisse söön(kahjuks ei saa vältida seda)(ja arvutangi ainult loomset valku) ei trügi loomsest ette(nüüd sain teada et seda muret pole: )
Ma tõin kõigest näite selle 50g ja 50g grammiga(ise söön loomset valku ca 40gr ühes toidukorras)((pakendite järgi aga toidu termilisel töötlemisel läheb niikuinii osa kaotsi(kui kohupiima jne söön siis panen pakendi järgi))ja päevase valgu/süsivesiku/rasvade suhe on ca 55/35/10)<---loodan, et selles midagi väga valet ei ole .
Ok muc ma panen enda kava arvutisse kirja saadan sulle ülevaatamiseks: )
november 6, 2004 at 7:33 p.l. #41727hatebreed
MemberLiigne valgu üleannustamine hakkab ka neerude peale ja päris vägisi ei tohiks ka stuffi näost sisse ajada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 11, 2004 at 3:59 p.l. #41928Tim
Memberkas keegi oskaks kiirelt öelda, kes kasutab WDGP-d, kas see 50 grammi on 2 täiesti ääreni täis mõõtlusikat või siis 2 selle mõõtlusika keskmise jooneni täidetud portsjonit? ise olen kasutanud 2 ääreni täis mõõtlusikat ühe sheigi tegemiseks.
november 13, 2004 at 12:43 e.l. #41986Fred Antson
Member50 g on 2 ääreni täis mõõtlusikat.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.