gp whey drink
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » gp whey drink
- This topic has 26 replies, 14 voices, and was last updated 21 years, 2 months tagasi by
Fred Antson.
-
AutorPostitused
-
oktoober 30, 2004 at 4:30 p.l. #3093
norman22
Membertere Ott tahaks k[sida selle gp whey dringi kohta et kas ta ka tulemusi annab kas tasub votta hind on soolane tasub ka ara
oktoober 30, 2004 at 4:47 p.l. #41500Anonüümne
GuestKui sa korralikult trenni teeks ja seda tarvitaks treeningjärgselt, siis kindlasti aitab see progressile kaasa.
Aga esmalt vaata oma tavatoitumine üle!
oktoober 30, 2004 at 5:01 p.l. #41502M.M.
MemberPole küll Ott aga see on parem toode mis meil saada on. Sisaldab ju kõiki vajaminevaid toitaineid õiges kogustes (hüdrolüüsitud valku, kreatiini, glutamiini, vitamiine mitme kiirusega imenduvaid süsivesikuid jne.) See koostis peaks olema maailmameistri Olev Annuse enda kokku pandud, kui ma ei eksi. Et mõju oleks piisav tuleks tarbida seda 2 x 50 grammi päevas. Peale treeningut tarvitades oleks vaja lisada veel natuke süsivesikuid juurde. Hind on soolane aga kui kõik need toitained ükshaaval kokku panna läheb veel kallimaks ja plussiks on veel see, et jääb ära igasugune erinevate totsikute ja potsikutega jahmerdamine. Kellel võimu tasuks kindlalt tarvitada.
oktoober 30, 2004 at 5:23 p.l. #41503norman22
Membert’nud trenni teen korralikult,tegelikult olen seda juba mone korra votnud 2 korda paevas kokku 100 g eks paista kuidas mojub
oktoober 31, 2004 at 7:29 p.l. #41552bohemianrhapsody
MemberMa pole ka Ott aga minu arust suurepärane toidulisand taastumiseks.
oktoober 31, 2004 at 9:13 p.l. #41558november 1, 2004 at 7:10 e.l. #41559Ott Kiivikas
MemberMa arvan et piisab kui ütlen, et WDGP olen kasutanud kõigi viimase 6 aasta Absoluudi võitmise ettevalmistuses. Seda kasutab ka Olümpiapronks Tammert ja paljud teised Eesti tipud.
november 1, 2004 at 5:10 p.l. #41571paprica
MemberOlen plaaninud WGPD-d tarvitada jaanuar-märts (k.a), mil plaanis tugevamad jõutreeningud (põhiharjutused: rebimine, täiskükk). Ülejäänud hooajal proovin hakkama saada kreatiini + whey lemoni + kaltsium/magneesimi tablettidega.
Ühes foorumi teemas mainisite, et WGPD-d kasutavad muuhulgas meie olümpialased. Kas Te saate avaldada mismoodi tarvitavad WGPD kergejõustiklastest olümpialased:) ja kuidas on seda soovitatav manustada kergejõustiklasel (heitja)? milline oleks optimaalne kogus, mille peaksin varuma 3 kuuks, kui treenin nädalas 5 korda, 3-4 nädalaste tsükklite kaupa (s.t et igale kolmenädalisele tsükklile järgneb puhkenädal), ning minu kaal on 96-98 kg.
november 2, 2004 at 1:24 p.l. #41596Tim
MemberEhk oskab ka keegi lisada mida siis see 50gr ehk üks portsjon WDGP-d sisaldab. Palju valku, süsivesikut ja muud?
Olen vaadanud ka siin netipoes ringi aga osadel toodetel pole kirjas, palju nad midagi 100gr kohta sisaldavad. Mind teeb see natuke ebakindlaks ja mul on raskem valida mingit toodet kuna varem pole selliseid toidulisandeid eriti kasutanud aga spordiga olen tegelenud tublisti üle poole oma elust. Ehk leidub ka neid andmeid kuskilt?
november 2, 2004 at 3:03 p.l. #41597bohemianrhapsody
MemberEhk oskab ka keegi lisada mida siis see 50gr ehk üks portsjon WDGP-d sisaldab. Palju valku, süsivesikut ja muud?Olen vaadanud ka siin netipoes ringi aga osadel toodetel pole kirjas, palju nad midagi 100gr kohta sisaldavad. Mind teeb see natuke ebakindlaks ja mul on raskem valida mingit toodet kuna varem pole selliseid toidulisandeid eriti kasutanud aga spordiga olen tegelenud tublisti üle poole oma elust. Ehk leidub ka neid andmeid kuskilt?
Amazoni kaloriarvutis peaks WDGP olemas olema. Sealt saad teada.
november 2, 2004 at 6:20 p.l. #41601M.M.
Member50 grammis on valku 29 gr, süsiveikuid 15 gr, rasva 1 gr, kreatiini 2,5 gr, glutamiini 5 gr, lisaks L-garnitiini, vitamiinid, mineraalained jne. Näiteks, et saada vajaliku 5 grammi kreatiini päevas, siis tulekski tarbida iga päev 100 grammi toodet.
november 3, 2004 at 5:21 e.l. #41609hugo boss
Memberkeegi võiks kirjutada täpse koostise et mida ja kui palju täpselt sees on kõik vitamiinid ja asjad siis saaks võrrelda. see et umbes on sees vitamiinid on nii umbmäärane ju. puukoores on ka vitamiine sees.
november 3, 2004 at 7:47 p.l. #41638bohemianrhapsody
Memberkeegi võiks kirjutada täpse koostise et mida ja kui palju täpselt sees on kõik vitamiinid ja asjad siis saaks võrrelda. see et umbes on sees vitamiinid on nii umbmäärane ju. puukoores on ka vitamiine sees.Lisa vitamiine peaksid nii või naa võtma. Ega sa ometi WDGP-d vitamiini allikana kasutama ei hakka… või äkki siiski?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 4, 2004 at 8:41 p.l. #41672Tim
Membermul selline küsimus veel, et kui ma tarvitan WDGP-d, kas oleks hea segada sellele juurde natuke maltodekstriini, et saada lisa süsivesikuid? peaks ju igasugusele valgujoogile süsivesikuid lisama, et valk paremini imenduks? kas on ka mingi kindel vahekord, et nt. 10g valguga tuleb manustada 3g süsivesikuid, et kõige paremat tulemust saavuatda?
november 5, 2004 at 6:27 e.l. #41673kriskoixx
MemberMina lisan u. 30-40 g süsivesikuid ja natuke vadakut 44g wdgp pakile.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.