GNLD toidulisandid
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » GNLD toidulisandid
- This topic has 91 replies, 26 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
aprill 27, 2009 at 8:21 e.l. #193188
ROtter
MemberToidulisandite mõjust, kasulikkusest saavad aru need kes on neid kasutanud. Tegelikult ükskõik kui tervislikult sa ka ei toituks kõiki vitamiine ei saa inimene ikka tänapäeval toidust kätte. Poe puuviljad sisaldavad kindlasti vähem vitamiine, kui kodused (Poe omasid kasvatatakse ju müügiks). Ka piimas ja lihast ainult ei saa kõike kätte. Siis ongi vaja toiduliasndeid, et inimesel oleksid rakud terved, keha puhas. Kui arvate, et teil on kõik hästi oleks soovitav minna ja mõõta oma bioloogilist vanust. Aga muidugi inimene kes pole toidulisandeid ei usu seda juttu ja ei hakka ka enne uskuma kui on seda omal nahal tundud. GNLD toidulisandid on lihtsalt väga kvaliteetsed ja pole karta et äkki sööte omale hoopis mingit mürki sisse ning kasu pole sellest midagi. Lisandite mõjust ei saa ka kindlasti kohe aru võibolla arvatate alles poole aasta pärast et midagi on muutunud, ei külmeta ennast enam eriti, jaksu on rohkem jne(keha on terve). NB! Aga ka lisandite juurde tuleb arvestada ikka korralikku toitumist, sest lisand ei asenda toidukorda.Kahju kohe teist.
aprill 27, 2009 at 8:33 e.l. #193192matti
MemberVõta mind tööle siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tööd oleks kõvasti pakkuda,aga finantsi ja seega ka palgaga on meil lood suht nirud hetkel…
aprill 27, 2009 at 11:36 e.l. #193214tarmzz
MemberKahju kohe teist.
Minul on kahju jällegi Teist, et te näiteks riivitud munakoort sööte, Hr. Otter!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõned ütlevad, et toidulisandid (näiteks GNLD) on kallid. Mina ütleks aga nii, et toidust kõiki vajalikke aineid kätte saada ei tule samuti eriti odav.
Ja lõppkokkuvõttes on kindlasti odavam haigusi ennetada (toidulisanditega), kui neid ravida.
Mina tarbin – enesetunne on parem, ise olen ilusam kui varem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui inimesel on võimalik tarbida GNLD-d, siis miks ta ei peaks seda tegema?
aprill 27, 2009 at 12:06 p.l. #193221Aile
MemberKahju kohe teist.
Yhinen kaastundeavaldustega….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2009 at 12:07 p.l. #193222ROtter
MemberMinul on kahju jällegi Teist, et te näiteks riivitud munakoort sööte, Hr. Otter!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mõned ütlevad, et toidulisandid (näiteks GNLD) on kallid. Mina ütleks aga nii, et toidust kõiki vajalikke aineid kätte saada ei tule samuti eriti odav.
Ja lõppkokkuvõttes on kindlasti odavam haigusi ennetada (toidulisanditega), kui neid ravida.
Mina tarbin – enesetunne on parem, ise olen ilusam kui varem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui inimesel on võimalik tarbida GNLD-d, siis miks ta ei peaks seda tegema?
Vaata, kui need GNLD ja Herbalife ja mis iganes tooted oleksid nii effektiivsed, nagu need müüjad räägivad, siis ei kasutaks firma sellist müügimeetodit, vaid kõik apteegid ja ja toidukauplused oleksid nendest toodetest tulvil.
Mina olen neid tarbinud ja peale rahakoti tühjenduse ei teinud nad midagi. Ja kui sa tahad, ma võin surfata internetis ja otsida neid Nobeli kandidaate.

Samas süües riivitud munakoort, on mu küüned tunduvalt tugevamad ja munakoori tekib mul rohkem kui küll.
Vaba maailm, vaba inimene, eks igaüks teeb oma valikud ise.
aprill 27, 2009 at 12:32 p.l. #193229Darren
MemberSee nüüd on küll täitsa tõsi, et peenestatud munakoor on väga tõhus. Ntx USA GNLD kaltsiumi toidulisand on valmistatud peenestatud munakoorest, Euroopa oma mitte. Seega, vähemalt GNLD EU Kal-Mag midagi erilist ei ole, samasuguse väärtusega nagu apteegi omad. Hinnavahet ma muidugi ei tea, kuid usutavasti apteegi oma on odavam.
aprill 27, 2009 at 1:32 p.l. #193248tarmzz
MemberVaata, kui need GNLD ja Herbalife ja mis iganes tooted oleksid nii effektiivsed, nagu need müüjad räägivad, siis ei kasutaks firma sellist müügimeetodit, vaid kõik apteegid ja ja toidukauplused oleksid nendest toodetest tulvil.Mina olen neid tarbinud ja peale rahakoti tühjenduse ei teinud nad midagi. Ja kui sa tahad, ma võin surfata internetis ja otsida neid Nobeli kandidaate.
aprill 27, 2009 at 1:45 p.l. #193252explode
MemberKahju kohe teist.
Mees tõesti sa vajaksid abi.Mis poindiga sa teed toidukaid siin foorumis maha kui se siin ongi lisandite foorum?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahad Otilt kliente ära viia v??
aprill 27, 2009 at 1:49 p.l. #193254soomusk
MemberMees tõesti sa vajaksid abi.Mis poindiga sa teed toidukaid siin foorumis maha kui se siin ongi lisandite foorum?
Tahad Otilt kliente ära viia v??
Sulle võib vist kõike müüa, ideaalne klient
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui müügimees kiidab, siis sina ostad.aprill 27, 2009 at 1:50 p.l. #193256matti
MemberMees tõesti sa vajaksid abi.Mis poindiga sa teed toidukaid siin foorumis maha kui se siin ongi lisandite foorum?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma arvan,et ROtter pole toidulisandite vastu, vaid tal on kahju inimestest,kes ostavad samaväärse toimega tooteid 3x kallimalt
aprill 27, 2009 at 1:50 p.l. #193257tarmzz
Ebaviisakaks ei tasu ka minna – R.Otter on minu arust siin foorumis üks asjatundlikeim inimene, kuid lihtsalt minu puhul tabas natuke hella kohta vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma isiklikult saan aru, et osad inimesed on pessimistlikud ja mul pole selle vastu midagi.. ma lihtsalt tahaks natuke rohkem selgitust, miks selline seisukoht on..
aprill 27, 2009 at 4:07 p.l. #193275ROtter
MemberEbaviisakaks ei tasu ka minna – R.Otter on minu arust siin foorumis üks asjatundlikeim inimene, kuid lihtsalt minu puhul tabas natuke hella kohta vist
aprill 27, 2009 at 4:50 p.l. #193283explode
MemberMa arvan,et ROtter pole toidulisandite vastu, vaid tal on kahju inimestest,kes ostavad samaväärse toimega tooteid 3x kallimalt
aprill 27, 2009 at 4:56 p.l. #193286ROtter
MemberTihti on kallim toode puhtam ja kvaliteetsem siiski.Jutt ei maksa midagi – sertifikaadid, analüüsid, mis iganes, mis seda tõestaksid?
aprill 27, 2009 at 5:26 p.l. #193287tarmzz
MemberÜks hinnavõrdlus.Kal-Mag Plus D GNLD toode 180 tabl. hind 226.-
Ööpäevane annus 3 tbl., sisaldab
Ca 450 mg
Mg 225 mg
Dvit 3 mikrog
Calci Strong + Mg + D3 vit. 200 tabl. hind 123.-
Ööpäevane soovitav annus 2-3 tabl., sisaldab
Ca 533 – 800 mg
Mg 233 – 350 mg
D3 3,3 – 5 mikrog
Järelduse teeb igaüks ise.
Kõik toidulisandid ei ole ohutud – GNLD on aga suhteliselt laialtkasutatav ja päris pika taustaga.. ei ole mingit negatiivset vastukaja saanud. Muide Calci-Strongiga olen ka tuttav (tarbin seda hetkelisel säästuperioodil
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.