Skip to main content

GNLD toidulisandid

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » GNLD toidulisandid

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 92 total)
  • Autor
    Postitused
    Steth
    Member

Google otsing webist: +nutrishake +bodybuilding – null tulemust

“nutrishake” otsing Useneti arhiividest *fitness* ja *bodybuilding* gruppidest – samuti null tulemust

Ilmselt on tegu ühe maailma paremini varjatud kulturismi salarelvaga.

pumpiniron
    Member

Pole ka antud lisanditest midagi kuulnud. Vaevalt tegemist imerohtudega

provit
    Member

Sinu jutus saab aru, et kõik mis on kallis on mõtetu. ja kui midagi odavalt saad siis see on kõige parem. tegelt on selle asjaga nii, et seda odavamat toodet pead sa lõpptulemuseks suurema raha eest ostma kui kallimat.

GNLD Omega-3 on tehtud puhtast kalafileest, mitte kalamaksast ja maksab 355 eeki. kalamaksaõli ei ole üldse tervislik.

GNLD äritegevis põhineb küll püramiid- ehk võrkturustussüsteemil, kuid mitte toodete hinnad.

provit
    Member

GNLD toodetest muidu ei kuulegi midagi, kui keegi neist ei räägi. poodides ja apteekides neid ei müüda ja ei tohigi müüa. neid saab ainult edasimüüjate kaudu.

muc
    Member

steth ju sa siis otsisid valesti, sest olen ise ka netist ning google’ist otsinud nende kohta ning päris palju materiali leidnud, järelikult sinu viga, et teed oma toimetusi poolikult või valesti. pumpiniron ka… see et SINA ei tea, ei tähenda tema kvaliteedi madalamat taset. tomathawk, kust kohast sa välja imesid, et ma sinust kaks kord väiksem? liigne rauaga kolistamine ajudele hakanud?

mehed… asi ju näitab hoopis teie puudulikku silmaringi, mitte aga viga viga tootes.

jõudu treenimisel, naaberküla poisid ja tomathawk… lõpeta tulega mängimine ning võta saalis rauaga vähe rahulikumalt;)

Steth
    Member

See, et google annab otsingu peale, mis sisaldab sõnu “nutrishake” JA “bodybuilding”, null tulemust, on objektiivne fakt ja sel teemal pole millegi üle vaielda. Sa võid jätkata isiklikke rünnakuid ja tembeldada mind kelleks tahes, kuid see ei muuda fakti, et sinu poolt üles haibitavast tootest ei paista ükski erapooletu kulturismi/fitnessi allikas midagi teadvat.

provit
    Member

Läänes kasutatakse nüüd seda teise nimega – Nourishake. Otsi selle nimega siis. Meil on veel Nutrishake. Koostis on muidu sama.

Menthat
    Member

Olen võrrelnud GNLD C-vitamiini tablettide ainesisaldust Acerola omadega – täpselt sama. Olen mõlemat kasutanud – kvaliteedi vahet ei ole (hinnavahe kolm korda). Sama lugu küüslaaugu kapslitega (hinnavahe neli korda).

Sellised asjad panevad mõtlema, et äkki ikkagi on püramiidskeem ja äristrateegia “leidsin lolli” (ehk kui asja ei tunne arvatakse kallis asi olevat kvaliteetne), mida müügi poole pealt toetab teadlaste plejaadi jutt.

provit
    Member

Apteegi c-vitamiin on askorbiinhape. GNLD c-vitamiin sisaldab tsitrusbioflavonoidide kompleksi ja askorbiinhape moodustud temast alles organismis vastavalt vajadusele, seetõttu ei ole näiteks üledoseerimise võimalust. Askorbiinhape võib tekitada organismile kahju kui teda üle doseerida.

GNLD küüslaugu tabletid ei lahustu maohappes, kasulikud ained jõuavad lahustamatult soolestikku kus leelises keskonnas lahustub tablett ja alliin laguned allitsiiniks (lõhn kus erituvad kasulikud ained). Ei põhjusta järlemaitset ega ebameeldivat hingeõhku.

GNLD ei ole püramiidsüsteem. Võrreldes analoogsete toodetega, võiksid need veel kallimad olla. Need on tänapäeva teaduse tippsaavutus. Pea 50 aastat on GNLD olnud juhtival kohal maailmas tootearenduse alal ja töötanud välja uusi teaduslikke lahendusi, mida on üritanud jäljendada mitmed ettevõtted kogu maailmas.

Arnold
    Member

Olen käinud GNLD müügi presentatsioonidel. Minu arvamus: etalon näide, kuidas korraldada ajupesu. Tõeliselt hästi väljatöötatud müügi ja marketingi süsteem – tõesti kvaliteene toode, mis lubab müüa tõhusalt üks kõik mida.

Teeb kadedaks lausa !

provit
    Member

Igaüks mõtleb vastavalt oma rikutuse tasemele!

Menthat
    Member

Ajupesu on seal tõesti tasemel. Kolme klassikalise ajupesu etapiga muudetakse efektiivselt hoiakut “GNLD on liigkallis toode”. Koolituste kuulamise, kodukülastustel oma arvamuse väljaütlemise ja hiljem jüngritele seletamise teel muudetakse eelnev hoiak “GNLD kvaliteet on väärt oma hinda” hoiakuks.

GNLD tootearendus on minu arvates naerukoht, sama toodet müüakse aastaid ühesugusena. Vaadates ükskõik millist jaekaubanduse turgu, kus tootearendus on pidev (õlu, jogurt, pesupulber jne) võiks uskuda, et GNLD tooted sureksid letil müües 3-4 kuuga välja.

PS Futura küüslaugukapslite toime on sama, mis GNLD omadel ja nad on k o l m korda odavamad – vt link http://www.nycomed.ee/index.php?page=3,82

provit
    Member

te kõik ainult arvate midagi aga kas te midagi teate ka. ei maksa enne oma suud lahti teha.

RIX
    Member

Sind huvitab muidugi et kõik ainult ROBOCOPI tooteid ostaksid, pappi tiksub ju… Õieti ei tea meist keegi ju kui halb või hea mingi toode on, ROBOCOPI tooteid ostavad enamus ka ainult tänu Oti seotusele nendega. Ei usu, et Ott ise seda sööb. NB! Arnold!!! Õpi palun õigekirja! Sinu eelmises lühikses sõnavõtus on NELI viga, eelmistes palju vigu samuti! Edu!

Arnold
    Member

Tunnistan ülesse : õigekiri pole eluaeg mu tugevamaid pooli olnud, ja jäägu mulle omad nõrkused. Mis puutub Robocopi tooteid siis tsiteeriksin siinkohal Provitit: te kõik ainult arvate midagi aga kas te midagi teate ka. ei maksa enne oma suud lahti teha.

Head isu sööge mida tahate, lihtsalt mul on oma arvamus GNLD , kui firma kohta, mis on ususektilikult organiseeritud ajupesu firma.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 92 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.