Skip to main content

GLUTAMINE

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » GLUTAMINE

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    matrix99
    Member

Tere rahvas niisugune kyssa kas greatiin ja glutamine sobivad hästi omavahel kas GLUTAMINE aitab ka massi kasvatada……….loodan et saate mind selles küsimuses aidata ette tänedes MATRIX:)

joey
    Member

muidaugi aitab massile kaasa, kindlasti võid seda kasutada ka koos kreatiiniga

Ott Kiivikas
    Member

Uurimuste kohaselt ei andnud lisa glutamiini tarbimine paremaid tulemusi lihasmassi kasvatamisel, kuid dieedi aeg on tehtud kindlaks see, et glutamiin aitab säilitada lihasmassi. Ise kasutan glutamini aastaringselt ja tunnen et aitab kaasa tulemuste paranemisele. Kreatiini tarvitan ka järjest aastat.

joey
    Member

mina olen niimoodi aru saanud, et dieedi ajal kasutatakse L-glutamiini ja muidu massi ajal glutamiini. Ja L-glutamiin ja glutamiin on kaks erinevat asja. See L-glutamiin aitab hoida massi ja glutamiin aitab kaasa taastumisele ja lihastele. Kas olen jälle valesti aru saanud??või milline see õige variant siis on??

kadri k
    Member

Glutamiin on minu arust väga hea asi,tunnen,et see aitab kiiremini ja paremini lihastel ära taastuda,aga kas sellel lihasmassi kasvatav efekt on seda ma pole küll täheldanud.Lihasmassi efekt tuleb ikka kreatiini,valgu ja treeningu tulemusena!

ero
    Member

teaduslikult ei ole tõestatud et glutamine mängiks olulist rolli massi kasvatamisel. Valk koosneb aminohapetest ja glutamine on lihtsalt üks valgu koostisesse kuuluv aminohape. Harrastussportlastel ei ole mõtet glütamiini süüa.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.