Glutamiin,Kreatiin,Proteiin,Multivitamiinid,BCAA
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Glutamiin,Kreatiin,Proteiin,Multivitamiinid,BCAA
- This topic has 19 replies, 7 voices, and was last updated 18 years tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 24, 2008 at 1:57 p.l. #12227
Amarillo
MemberTERE!
Ained:glutamiin,kreatiin,proteiin,multi+mineral,BCAA
Tooted: ON 100% whey gold,Tai Kane monokreatiin,Wellman (multivitamiinid+mineraalid)
Palun rääkige antud toodete/ainete NEGATIIVSETEST/KÕRVALMÕJUDEST , ärge rääkide et pole jne blablabla,palun ärge üldse vastake kui midagi teemakohast vastata pole.Üledoosid,üksikud juhtumid,kogemused jne! Just huvitab nooremaseas tarbijatele mõju!Enamus teste ikka vanematele inimestele suunatud!On siis testitud antuid ained/tooteid noortel 16-18 aastastel,et julgete soovitada jne….
põhirõhk ikka KREATIIN ja GLUTAMIIN.
Ärge arvake et olen algaja vms,lihtsalt konkreetne teema!
endast: 17a / 2+ jõusaali /87kg/184cm
toidulisand: protein no1+multivitamiinid ja mineraalid
Kui tõesti kõik nimetatud ained on tipptopp ja ühetgi negatiivset toimet ei avaldu, siis olete 100% ühe noormehe kahtlused hävitanud ja täielikult täitnud postituse küsimuse.
2)Mis arvate antud toodete kombinasstsioonist ja kas 17a ok?
SUURED TÄNUD AUSATELE VASTAJATELE, kellegil pole lihtne küsida vastust,mida enamus eiravad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2008 at 2:16 p.l. #137278gmaster
Memberkõike seda ilma toitumiskavata sisse kühveldada on raha raiskamine, parem oleks enamus aineid toidust kätte saada
mudu whey goldis on glutamiin sees ka, niiet bcaa vajalikkus muutub kaheldavaks
jaanuar 24, 2008 at 2:30 p.l. #137282Amarillo
Memberkõike seda ilma toitumiskavata sisse kühveldada on raha raiskamine, parem oleks enamus aineid toidust kätte saadamudu whey goldis on glutamiin sees ka, niiet bcaa vajalikkus muutub kaheldavaks
no see paratamatu,sest whey goldis BCAA sees
jaanuar 24, 2008 at 2:32 p.l. #137283Amarillo
Memberkõike seda ilma toitumiskavata sisse kühveldada on raha raiskamine, parem oleks enamus aineid toidust kätte saadamudu whey goldis on glutamiin sees ka, niiet bcaa vajalikkus muutub kaheldavaks
ma ütlesin et pole algaja ja tean kõike, kuid praegu küsin konkreetselt kõrvalmõjude kohta.
Tänud!
jaanuar 24, 2008 at 2:33 p.l. #137285gmaster
Membermida rohkem erinevaid tooteid sisse kühveldad, seda suurem on tõenäolisus, et on mingeid kõrvalmõjusid
üldiselt piirduvad kõrvalmõjud akne ja kõhuvaludega
jaanuar 24, 2008 at 2:42 p.l. #137286undisputed
Memberma ütlesin et pole algaja ja tean kõike, kuid praegu küsin konkreetselt kõrvalmõjude kohta.Tänud!
Mida sa siis küsid kui kõike tead. Kõrvalmõjud võivad sul millest iganes tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2008 at 2:48 p.l. #137288Amarillo
Membermida rohkem erinevaid tooteid sisse kühveldad, seda suurem on tõenäolisus, et on mingeid kõrvalmõjusidüldiselt piirduvad kõrvalmõjud akne ja kõhuvaludega
minu toiduvalik piirdub nende konkreetsete ainetega, vähemalt mitmeteks aastateks.
st enam nn kangemaid tooteid/aineid ei hakka proovima,ehk kangem kui protekas,krea,gluta ei kasuta.
huvitavad just tähtsad organid nagu maks ja neerud,mingi potentsi värk ka seoses kreatiiniga.
ennem olen 70kg skelett kui lõdva libiidoga “MAXkapp”
ideaalis on muidugi hea, kord aastas väike kõhuvalu kord aastas väike vistrik ja lihas kasvab.
Kreatiini kuuride kaupa nii nagu peab.vitamiini igapäev peale korralikku hommikusööki.Proteiini , kus sees ka glutamiin ja BCAA, igakord peale trenni,mitte rohkem.
TÄNUD!
jaanuar 24, 2008 at 2:53 p.l. #137290Amarillo
Memberto undisputed:
vastasin et “tean kõike” et vältida MÕTTETUID lisavastuseid st pane toitumine paika, vaata kava üle jne bullshit, mis on JUMALA ÕIGE, kuid ei puuduta minu saadavaid vastuseid ja küsimuse sisu.
jaanuar 24, 2008 at 4:45 p.l. #137303kakur007
MemberBCAA pole kyll m6tet lisaks v6tta kuna seda on kyllalt Whey Gold 100%. Ise olen ka 17 ning olen tarvitanud nii kreatiini kui proteiini ning ei ole t2hendanud mingeid k6rvalm6jusid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui olen kyll kuulnud et ega ei soovitata sellistes kogustes neid k6iki sisse ajada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2008 at 5:17 p.l. #137310Amarillo
MemberBCAA pole kyll m6tet lisaks v6tta kuna seda on kyllalt Whey Gold 100%. Ise olen ka 17 ning olen tarvitanud nii kreatiini kui proteiini ning ei ole t2hendanud mingeid k6rvalm6jusid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui olen kyll kuulnud et ega ei soovitata sellistes kogustes neid k6iki sisse ajada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud . ega ma midagi lisaks ei võtagi, said veits valesti aru, ütlesin et seda niivõinaa goldis, et kas tahan või mitte saan seda:P
Arvad et kogus suur? proteiin peale trenni ja kreatiin kuuriti, mitte tihemini minuareust täitsa mõistlik kogus 2 aastase jõusaali kogemusega inimese, see tundub väike enamus minuvanustega/staaziga.
ON 100% whey gold,Tai Kane monokreatiin,Wellman (multivitamiinid+mineraalid)…..
jaanuar 24, 2008 at 5:20 p.l. #137312Alexander Andrusenko
ModeratorKõrvalmõjud selliste ainete puhul on tavaliselt siis, kui sul on mingi aine vastu allergia. Kreatiini puhul on kurtud, et kõhulahtisust tekitab. Muude toodete puhul pole küll kuulnud, et kellelgi kõrvalmõjusid esineks.
jaanuar 24, 2008 at 5:29 p.l. #137313Amarillo
MemberSee lehekülg ennemgi siit kunagi läbi käinud, kuid lisan uuesti sest keegi ei suutnud öelda kas see tõsi või suur vandeteooria. Ei ostaud asjalikke komentaare anda.
http://www.actionlove.com/cases/case11342.htm
Jutt siis kreatiinist.
jaanuar 24, 2008 at 5:34 p.l. #137314Amarillo
MemberSee lehekülg ennemgi siit kunagi läbi käinud, kuid lisan uuesti sest keegi ei suutnud öelda kas see tõsi või suur vandeteooria. Ei ostaud asjalikke komentaare anda.http://www.actionlove.com/cases/case11342.htm
Mis öelda sihukese jutu peale`?
Artikklis veel samu probleemidega lehekülgi, lugege neid ka.
Mida öelda doktori jutu peale, kui ta soovitab 0.5g kreatiini päevaa, muidu libiidoga “finito”:S?
jaanuar 24, 2008 at 6:05 p.l. #137318big poppa pump
MemberArtikklis veel samu probleemidega lehekülgi, lugege neid ka.Mida öelda doktori jutu peale, kui ta soovitab 0.5g kreatiini päevaa, muidu libiidoga “finito”:S?
Selline tikuotsatäis ei tee nüüd mitte mingit vahet. See on tal.. ma ei tea, sellel ei oleks mingit mõtet.
jaanuar 24, 2008 at 6:13 p.l. #137320gmaster
Membersee on mingi naljakas soolapuhuja tüüp
ostke aga tema tooteid ja kõik on hea
point on muidugi selles, et kasutage kõike normaalsetes kogustes ja kui kehale ei sobi, siis jätke järgi!
mõnele ei tee steroidid ka midagi, teised jäävad kohe sandiks
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.