Skip to main content

glutamiin

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    paprica
    Member

Tere,

millist glutamiini ja proteiini robocopi vitriinist osta, arvestades, et (i) tegelen heitealaga, (ii) lisaks tarvitan kreatiini (kas seda on mõtet tarvitada, arvestades järgmises punktis esiletoodut), (iii) treeningplaanis on praegu suurem osakaal heitetreeningul.

Strong
    Member

kasuta otsingut sealt leiad oma küsimustele vastuse.

mõttetu on ju ühte sama juttu mitu korda järjest rääkida.

Ott Kiivikas
    Member

Heitjad eesotsas Kanteri ja Tammertiga on siiani kasutanud WDGP seal on kõik taastumiseks vajalik olemas, nii kreatiin, glutamiin, vitamiinid ja mineraalained.

paprica
    Member

kunagi tõstatasin selle teema, sel ajal sai hr rebase nõustamise ajel sealt telliskivi tänavalt ära taritud evolution 2 proteiin ja tai kane glutamiin. wdgp sellal ei ostnud, kuna kodused kreatiini ja l-carnitiini varud tahtsid hävitamist.

OK, WDGP tõesti hea toode, omavahelises jutuajamises on kiitnud seda mulle ka meie kettatipud.

arvestades, et minupuhul ei ole tegu tippsportlasega ja minu sportlikud eesmärgid päädivad eesti meistrivõistlustel medalite taotlemisega vasaraheites, siis tahaks kinnitust, kas mulle piisab treeningust taastumiseks toote “GP Whey Drink pakid” ühest pakist peale treeningut?

et teil vastata oleks kergem, siis:

kaal +- 100 kg, pikkus c.a 185.

Treening: 2*nädalas jõusaal, 2-3* nädalas erialane treening, 1-2 jooks, suusatamine, ratas.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.