Skip to main content

G.LURICH-i Rammumees 2008. KES?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » G.LURICH-i Rammumees 2008. KES?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Bonsuna
    Member

Eile Väike-Maarjas toimunud GEORG LURICH-i kümnenda rammumeeste võistluse võitis JANAR Rückenberg. Ütleme nii, et seljavõiduga.) Pani kõik alad kinni. (Ise sai sama tükiga hakkama saadud täpselt 10 aastat tagasi.) Kes olid teine kolmas jne. , pole kursis. Tean veel ainult seda, et Andrus Murumets käis ja näitas meestele kuidas peab raskusi tõstma ja olla teinud ka mingeid muid vägitükke. Ise käisin Väike-Maarjast läbi ainult hetkeks, hilisõhtul, nimelt esinemas väsinud rammurahvale.

Minu õnnitlused Janarile!

4Qlimax
    Member

Eile Väike-Maarjas toimunud GEORG LURICH-i kümnenda rammumeeste võistluse võitis JANAR Rückenberg. Ütleme nii, et seljavõiduga.) Pani kõik alad kinni. (Ise sai sama tükiga hakkama saadud täpselt 10 aastat tagasi.) Kes olid teine kolmas jne. , pole kursis. Tean veel ainult seda, et Andrus Murumets käis ja näitas meestele kuidas peab raskusi tõstma ja olla teinud ka mingeid muid vägitükke. Ise käisin Väike-Maarjast läbi ainult hetkeks, hilisõhtul, nimelt esinemas väsinud rammurahvale.

Minu õnnitlused Janarile!

Õnnitlused ka minu poolt!

Tuki
    Member

Rück ei ole lihtnepoiss:D väga kõva, väga tubli !

sifka
    Member

kus kohas saab vaadata neid lõpptulemusi ,või lõpp protokolli?

Mart Muru
    Member

Hea töö!! :ph34r:

zfs
    Member

kus kohas saab vaadata neid lõpptulemusi ,või lõpp protokolli?

http://www.v-maarja.ee/index.php?part=html&id=196

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.