Giorgio Armani annab meestele 20 nõuannet
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Giorgio Armani annab meestele 20 nõuannet
- This topic has 40 replies, 21 voices, and was last updated 15 years, 4 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 22, 2008 at 11:48 p.l. #137090
pacman
Memberma ei tea.. vb ma olen siis pede… aga ma arvan et tänapäeval on hea väljanägemine üks edukuse aluseid…ning… esmamulje on oluline…. ning riided on üks osa sellest…
ja see kes siin rääkis et tahaks hirmsam välja näha… aja enndal juuksed lühikeseks ja lase nina viltu lüüa… ning vaata mis pilguga sind kas või näiteks poes vaadatakse… vb tunned mõnu sellest…
Täpselt nii, esmamulje loeb. Miks kannavad advokaadid kalleid ülikondi, sõidavad uhkete autodega? (vähemalt parimad advokaadid) Nähes, et inimene on ostnud endale selga kallid riided, paneb ka esmamulje paika. Luuakse eeldus kõrge elustandarti kohta, mis paneb paika eelduse kõrgest töökvaliteedist.
jaanuar 23, 2008 at 6:18 e.l. #137094big poppa pump
Memberma ei tea.. vb ma olen siis pede… aga ma arvan et tänapäeval on hea väljanägemine üks edukuse aluseid…ning… esmamulje on oluline…. ning riided on üks osa sellest…
ja see kes siin rääkis et tahaks hirmsam välja näha… aja enndal juuksed lühikeseks ja lase nina viltu lüüa… ning vaata mis pilguga sind kas või näiteks poes vaadatakse… vb tunned mõnu sellest…
See “….” koos selle “????” ja “!!!!!!” sellega, teevad teksti imelikuks ja seda on halb lugeda. Justkui, ma ei tea, keegi emo või 10 aastane kirjutaks.
jaanuar 23, 2008 at 6:54 e.l. #137097Annika Pärtel
MemberOn küll jah, triiksärgid tehakse just eriti lolli mõõtu mõned, niiet laiemate õlgadega ei lähe kohe mitte sinna sisse.Kuna ma peaks tööl käies tegelikult igapäev triiksärgis olema, siis sama probleemi ees- meil müüdavad naiste omad ei lähe üldse selga. Või kui läheb, siis käsi liigutada ei maksa/ei saagi. Suurem nr tähendaks seda, et kätest ikka kitsas ja vöökoht põlvini+ kottis, ja kaelus suur. Nn kapp nagu ka ei ole, aga peaks siiski vist kuskilt piirkonnast kõvasti alla võtma (selg, käed), et ära mahtuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii ei olegi leidnud veel seda oma ja kasutusel on alternatiivsed variandid pintsaku all- venivast materjalist topid, talvel ka näiteks pikkade varrukatega polod (viimane avastus on muide Zara- istub ideaalselt õlgadest), kuna on ka palju õues liikumist .Mis värvidesse puutub, siis tööelus kohustuslikult must ja vahel natuke valget ka lisaks, muul ajal kipub ka sinna musta kanti- harjumuse asi noh…
See “….” koos selle “????” ja “!!!!!!” sellega, teevad teksti imelikuks ja seda on halb lugeda. Justkui, ma ei tea, keegi emo või 10 aastane kirjutaks.Misasi see “emo” on?
jaanuar 23, 2008 at 7:16 e.l. #137099Vägivaldur
MemberMisasi see “emo” on?http://et.wikipedia.org/wiki/Emo Mingi järjekordne “subkultuur”…
jaanuar 23, 2008 at 7:58 e.l. #137102Annika Pärtel
Memberhttp://et.wikipedia.org/wiki/Emo Mingi järjekordne “subkultuur”…Oh dziisas…
jaanuar 23, 2008 at 8:39 e.l. #137105jrx
MemberItalian-American GUIDOS
(pilt eemaldatud hostija poolt)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VS.
Swedish f*gs
(pilt eemaldatud hostija poolt)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Guidos:

HOW TO BUILD A GUIDO:
jaanuar 23, 2008 at 8:45 e.l. #137107Aile
MemberItalian-American GUIDOS
VS.
Swedish f*gs

Guidos:

HOW TO BUILD A GUIDO:

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seep see on.
V2idetakse, et see olla k6ik naiste syy…st, et naised tarvitavad antibeebipille ja muud sellist, uriiniga l2heb see veeringlusse …ja l6ppkokkuv6ttes joovad meie kallid poisid selle k6ik sisse ja aina feminiseeruvad ja feminiseeruvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2008 at 9:49 e.l. #137111hehee
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Seep see on.
V2idetakse, et see olla k6ik naiste syy…st, et naised tarvitavad antibeebipille ja muud sellist, uriiniga l2heb see veeringlusse …ja l6ppkokkuv6ttes joovad meie kallid poisid selle k6ik sisse ja aina feminiseeruvad ja feminiseeruvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siit järeldus, et need mehed, kes on veel mehelikud, vett ei joo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2010 at 2:40 p.l. #278309Aile
MemberVõistlused banketiga tulemas.
Väike meeldetuletus teile, kuidas ennast hästi tunda, olenemata saavutatud kohast ja hea välja näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ta ole…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuid samas k2in selle kellaga nii trennis, ujumas kui saunas. Varsti juba aastat viis. Nipsasjake kyll, kuid ysna vastupidav.
Minu meheraas tegi mulle selgeks, mis vahe on Rolex il ja Ebelil…
Rolex on ebafunktsionaalse eputamise asi, kuid Ebel kuulub füüsiliselt aktiivsele Yuppie´le.
oktoober 7, 2010 at 10:14 e.l. #278362Rebane
KeymasterMinu meheraas tegi mulle selgeks, mis vahe on Rolex il ja Ebelil…Rolex on ebafunktsionaalse eputamise asi, kuid Ebel kuulub füüsiliselt aktiivsele Yuppie´le.
Tõelised mehed vaatavad kella päikese (kui vaja ka kuu) järgi.
Nii et vot nii on nende Rolexite, Ebelite ja muude jubinatega.
oktoober 7, 2010 at 12:05 p.l. #278368Aile
MemberTõelised mehed vaatavad kella päikese (kui vaja ka kuu) järgi.Nii et vot nii on nende Rolexite, Ebelite ja muude jubinatega.
See on aastatetagune teemapostitus…
Ausalt öeldes, mida aeg edasi, seda rohkem ma hindan pigem vabadust… eelkõige nagu sa ütlesid, “vabadust jubinatest”. Tahan, panen oma “prashai molodostid” jalga, mingi vanatädi kootud randmesoojendajad jne. stiilis sukad sokid…. ja ei ole veel keegi mind kuskilt minema ajanud.
Ei saa vast ütelda, et selles 20 nes nõuandes mingit iva ei ole…
Minu jaoks on selles tõeline loominguvabadus puudu. See ürgne ugri-mugrilik looduslähedus, mis annab meile tegelikult nii palju.
Kas mehel peaks olema pintsak… või lips… ? Kui ta selle välja kannab, las olla…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.