Giorgio Armani annab meestele 20 nõuannet
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Giorgio Armani annab meestele 20 nõuannet
- This topic has 40 replies, 21 voices, and was last updated 15 years, 4 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
detsember 1, 2007 at 11:31 e.l. #133060
Hellboy
MemberMis nõuande ma 10.-ndas punktis välja pean lugema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?detsember 1, 2007 at 11:31 e.l. #133061renku
MemberKuigi ise kannan harva ülikonda, siis tegelikult sobivad minu arust ülikonnad ja pintsakud megahästi just suurtele vendadele, kui need on lastud õmmelda täpselt enda mõõtude järgi…..
detsember 1, 2007 at 1:59 p.l. #133072Aile
MemberElame huvitaval ajal, seltsimehed. Postmodernistlik kodustes asjades osav mees on kah juba kasti pandud ja kosmosesse lastud. Huvitav, milline kell ütleb mida, kellele ja kuidas? Ja kuidas kellapidaja saab kindel olla, et kell ikka seda lugu jutustab mida omanik ta rääkima võttis?See “kellalugu” on meil…veel natuke tundmatu teema.
Mul on EBEL Beluga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas see ytleb kellelegi midagi???? Paratamatult pean liikuma ka sellises seltskonnas, kus see oleks nagu mingi m2rk? v6i kuidas me seda nimetaks?
detsember 1, 2007 at 2:07 p.l. #133074Aile
Membermatti, mida su pilt peaks teistele ütlema?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu s6brannal on sellise pildiga t-s2rk. H222sti suurelt on haid kujutatud…
…ja alla on kirjutatud Trust Me
detsember 1, 2007 at 2:08 p.l. #133076-aron-
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Kanda Armanit.
detsember 1, 2007 at 2:51 p.l. #133081Aile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?puust ette ja punaseks?
“…tal õnnestub ülikonnas hea välja näha ka siis, kui põgeneb põllul teda jälitava lennuki eest.”
detsember 1, 2007 at 3:57 p.l. #133089tarmps
MemberMinu s6brannal on sellise pildiga t-s2rk. H222sti suurelt on haid kujutatud……ja alla on kirjutatud Trust Me
Hai oli tal eelmine pilt… nüüd on Vova Putin.
detsember 1, 2007 at 4:47 p.l. #133094Arnold
Memberdetsember 1, 2007 at 5:18 p.l. #133095Aile
MemberEks ta ole…

Kuid samas k2in selle kellaga nii trennis, ujumas kui saunas. Varsti juba aastat viis. Nipsasjake kyll, kuid ysna vastupidav.
detsember 1, 2007 at 5:37 p.l. #133097AlanBStard
ModeratorKuigi ise kannan harva ülikonda, siis tegelikult sobivad minu arust ülikonnad ja pintsakud megahästi just suurtele vendadele, kui need on lastud õmmelda täpselt enda mõõtude järgi…..Neil vendadel on suht kallid rätsepad ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes poest on peenikestel ja paksudel palju lihtsam ilusat asja leida kui kappidel.
detsember 1, 2007 at 5:57 p.l. #133101big poppa pump
MemberNeil vendadel on suht kallid rätsepad ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Igatahes poest on peenikestel ja paksudel palju lihtsam ilusat asja leida kui kappidel.
On küll jah, triiksärgid tehakse just eriti lolli mõõtu mõned, niiet laiemate õlgadega ei lähe kohe mitte sinna sisse.
detsember 1, 2007 at 6:02 p.l. #133104AlanBStard
ModeratorOn küll jah, triiksärgid tehakse just eriti lolli mõõtu mõned, niiet laiemate õlgadega ei lähe kohe mitte sinna sisse.Zara teeb veidi normaalsema lõikega.
jaanuar 22, 2008 at 8:38 p.l. #137059Agnes1h
MemberMoelooja Giorgio Armani annab meestele 20 nõuannet, kuidas stiilne olla, saavutada kõrget enesehinnangut ning leida tee eduni, kirjutab Timesonline.16. Valige neutraalsete toonidega rõivad, sest need peavad moetrendide muutumisele kõige paremini vastu.
Ma olen kõigega nõus neis punktides, kuid mida tähendab “neutraalsete toonidega”? No mis iganes aga minu meelest kannavad Eesti mehed liiga palju musti toone – must, pruun, hall ja tumesinine. Ma arvan, et Eesti mehed võiksid julgemini kanda rõõmsaid, erksaid ja heledaid toone! Need annavad Teile sära ja optimistlikku imidzit juurde. Psühholoogid räägivad ka (ala)teadlikust värvide mõjust. Kui talvel ei saa pori tõttu heledaid pükse kanda, siis on tuhandeid värvide võimalusi pluuside, kampsunite ja polode näol!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2008 at 9:00 p.l. #137067Loon
Memberma ei tea.. vb ma olen siis pede… aga ma arvan et tänapäeval on hea väljanägemine üks edukuse aluseid…
ning… esmamulje on oluline…. ning riided on üks osa sellest…
ja see kes siin rääkis et tahaks hirmsam välja näha… aja enndal juuksed lühikeseks ja lase nina viltu lüüa… ning vaata mis pilguga sind kas või näiteks poes vaadatakse… vb tunned mõnu sellest…
jaanuar 22, 2008 at 9:06 p.l. #137071AlanBStard
ModeratorMa olen kõigega nõus neis punktides, kuid mida tähendab “neutraalsete toonidega”? No mis iganes aga minu meelest kannavad Eesti mehed liiga palju musti toone – must, pruun, hall ja tumesinine.Hr Giorgio vist ei ole siinse aastaringse sügisega kokku puutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.