geneetika
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » geneetika
- This topic has 21 replies, 20 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
Carlsson.
-
AutorPostitused
-
juuli 17, 2009 at 8:43 p.l. #207820
taliindrek
MemberAusalt öeldes, olen mina saanud suhteliselt hea geneetika vanemate poolt. Teine asi, mis siiamaani mind vaevab on ainult siserind. Kas on siis asi minu vanuses, või siis juba geneetikas. Ta on mul märksa ikka kasvanud, aga üldiselt väga vähe ning nn. “välisrinnaga” ei anna võrreldagi. Enda isa on ka väga lühike, selle eest on aga läinud laiusesse..
juuli 17, 2009 at 9:15 p.l. #207828builder
Membermuideks, hea näide on mul geneetikast võtta ühe enda sõbra nöol :1) iga nv joob 1-2x + muud kraami
2) jõusaalis käib hooajati, 2 kuud käib siis 6 kuud puhkab vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3) toitumine = 0
4) lisandeid ei kasuta ja peale trenni ka midagi ei võta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5) ja vend on minust ikka suurem, vanust 20, ranne on samasuur kui mu biitseps, rind on samalai kui mu lailihas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , suht uskumatu vend selles suhted, trenni pole kunagi kooralikult teinud aga väga hull lihamägi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , temast oleks saanud järgmine mr olümpia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> MAX GENEETIKAÜtle , kes su sõber on, ma ütlen, kes sa ise oled.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suht kalamehe jutt. Ma isiklikult jah tean ka geneetiliselt selliseid isikuid, aga jõusaalis neid käib harva ja kui käiks siis võibolla enda tunnustamiseks. Lihasmassi kohta ei oska selliste isendite kohta midagist kommenteerida ja ei olegi vaja, sest nad on lihtsalt väga ilusad ja ei olegi vaja neid suunata, nad tavaliselt ei ole huvitatud sportilikest ettevõtmistest, erandeid jah on. Ja tulemusi me juba teame, mis senimaani on olnud antud isikute puhul, eks.
juuli 18, 2009 at 1:30 e.l. #207841Alexander Andrusenko
ModeratorMul on geneetiliselt lühikesed käed ja surumisel suur sild. Surumisel tuleb kasuks. Muuga pole loodus mind väga õnnistanud.
juuli 18, 2009 at 6:18 e.l. #207846Aile
MemberGeneetiliselt on mul v2ga v2he “kytust” vaja, et kasvada. See on siis nii negatiivne kui ka positiivne pool
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 18, 2009 at 8:02 e.l. #207867-AJ-Styles
MemberAinukeseks geneetiliselt positiivsed on reied ja selg, ka triitseps,arenevad trenni tehes ikka mõnusalt
Biitseps ja säär on need no mis ei taha lihtsalt edasi minna,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 18, 2009 at 8:06 e.l. #207869Goleteral
MemberMnjah, raske õelda – kehatüüp üsnagi ektomorfne, pikad jäsemed, lühike ülakeha, kitsad õlad&laiad puusad – ehk ‘ew’..
Jäsemed on küll arengu poolest nõrgad, selg ja rind paistavad päris normaalselt arenema(Eriti kui võtta arvesse et pole neid 100%’ilise tõsidusega treeninudki..)
august 4, 2009 at 4:31 p.l. #211100Carlsson
MemberTriitseps, õlad ja rind on head
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.