Kallid sõbrad, ülikooli/kõrgkooli minnes olge palun nii head ja unustage korraks raha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eelkõige mõelge te selle,mida te üldse tahate tulevikus teha ja kas oleksite nõus seda tööd ka ilma palgata tegema? Ok,ma võin tunduda teile ehk liiga idealistlik ja sinisilmne, kuid pidage silmas seda,et kui teile teie eriala ei meeldi täiega,siis on vähe tõenäosust,et teist üldse tugev spetsialist saab. Rikkaks on aga võimalik saada pea iga erialaga,ka ilma erialata tegelikult.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lisaks selle uurige korralikult õppekava kuhu plaanite sisse astuda, eriala nimi ja sisu võivad vahest ka üsnagi erinevad olla,seda eriti majandus ja humanitaaralade puhul. Samuti olge ettevaatlikud eelmise aasta konkursi hindamisega,erialad milllel on madal kokurss võivad olla tegelikult olla väga rasked,mis ongi üks põhjustest,miks konkurss nõnna madal. Lisaks rääkige inimestega kes õppivad antud eriala või on selle lõpetanud,neilt saate te märksa paremat infot kui kooli kodukalt,kus on info eelkõige siiski reklaam.
Kui olete juba sisse saanud,siis valmistage end ette võitluseks,kuna ülikoolis õppimine ole mitte võrreldavgi keskas õppimisega,seal on väga palju iseseisvat tööd. Kui antakse mingi kodutöös,siis tehke see kohe ära,ärge koguge omale võlgu,vastasel juhul oolete kõrvuni p***s ne eksamisessiooni algust. Ühesõnaga-ÕPPIGE,ÕPPIGE,ÕPPIGE!!!!!!! Siis läheb teil hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina olen ise eelmine aasta välja kukkunud ja seega tean mõnevõrra ohtlikumaid momente.
Ok, sai pisut pikk aja vahest ehk ka kuiv,aga kui kasvõi ühe inimese päästab väljakukkumisest,polnud minu klaviatuurikulutamine asjatu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui aga kellegi arust on see kõige hullem s**t mis ta eales näinud,siis las ta olla.