Skip to main content

Geenid.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    4Qlimax
    Member

Kui minul pole geneetilisi eelduseid lihase kasvatamisel, aga ikka pingutan ja saan suureks, kas siis minu pojal/tütrel on eeldused?

nohik
    Member

Kui minul pole geneetilisi eelduseid lihase kasvatamisel, aga ikka pingutan ja saan suureks, kas siis minu pojal/tütrel on eeldused?

see ei pärandu

bumer_2
    Member

Võta tugev naine

Bonsuna
    Member

see ei pärandu

Päris kindlasti pärandub. Kui kõik järeldulevad põlved sellega tegelevad siis muutub asi järjest paremaks. Sinu lastel ja sinul aga suurt vahet veel pole. Aga jah.))) Suur tugev naine aitab seda protsessi kiirendada kindlasti.

UmbIsik
    Member

Nagu välja tuleb, siis sm Lõssenko õpetus elab veel…

joker
    Member

Kui Ott Kiivikas ja Sergei Jatsuk hakkasid omavahel seda geenijuttu ajama, ala et osade lihaste areng võib olla geenide taga, siis Mr.Jatsuk pani asja paika… Trenirovatsa nada!

Samas õige mõte ka – hea lihtne on käega lüüa ja kuulutada … pole geneetilisi eeldusi.

matti
    Member

Kui Ott Kiivikas ja Sergei Jatsuk hakkasid omavahel seda geenijuttu ajama, ala et osade lihaste areng võib olla geenide taga, siis Mr.Jatsuk pani asja paika… Trenirovatsa nada!

Samas õige mõte ka – hea lihtne on käega lüüa ja kuulutada … pole geneetilisi eeldusi.

Olen minagi kuulnud seda juttu,et geeniuse puhul on tegemist 10% ulatuses andega ja 90% ulatuses visa t66ga

pumper
    Member

Geneetika taha püütakse sageli oma laiskust ja rumalust peita. Ei saa kuidagi vaielda selle vastu, et inimesed on erinevad, aga minu silmis ei vabanda see küll kedagi ebatervislikult elama ja mitte sportima.

Õnneks on ka positiivseid näiteid – naistest kehvade geneetiliste eeldustega Chris Sare näiteks.

windsurfer
    Member

Geneetika taha püütakse sageli oma laiskust ja rumalust peita. Ei saa kuidagi vaielda selle vastu, et inimesed on erinevad, aga minu silmis ei vabanda see küll kedagi ebatervislikult elama ja mitte sportima.

Õnneks on ka positiivseid näiteid – naistest kehvade geneetiliste eeldustega Chris Sare näiteks.

AlanBStard
    Moderator

Samas on selliseid sõpru olnud küll, et lakuvad ainult ja teevad lollusi aga lihased on ilusti trimmis ja jõudu nagu loomal.

Kui kehvad geenid siis tuleb ikka rohkem vaeva näha, mitte vastupidi

jrx
    Member

word@blind.

Kes ühes valdkonnas alla jääb (geenid) peab teises vallas tasakaalustama (tahtejõud). Geenid pole enda kontrolli all, tahtmine ja pingutus on. Teine võimalus on alla anda.

Tõsi – profisportlaseks saada ilma geneetiliste eeldusteta on väga paljudel aladel võimatu. Aga enamikel inimestel ei tohiks “halvad” geenid takistada hea vormi ja hea tervise juures olemist ja omale sobiva spordi nautimist.

Siiski pole vahet, kui palju ma treeniks või tuunikala sööks ja keelatud aineid kasutaks, Colemaniks ei saa ma ilmselt kunagi.

Mõni lihtsalt on paremate geenidega, seda on kohe näha, kui trenni tegematagi on tal laiad õlad ja kitsas keskkoht, näiteks.

nohik
    Member

Olen minagi kuulnud seda juttu,et geeniuse puhul on tegemist 10% ulatuses andega ja 90% ulatuses visa t66ga smile.gif

ma arvan ka, et see ikka vastupidi on

jrx
    Member

ma arvan ka, et see ikka vastupidi on
    Bonsuna
    Member

Kui nüüd päris täpne olla, siis pigem mõjutab see viljastamise võimet. Aga geenipakett, mille edasi annad on ikka sama.

Tundub jah, et see on tõsi. Hetkel raadios keegi professor just rääkis sellel teemal. Kas aga ja kui täpselt seda uuritud on ei oska arvata. Usun, et seda teemat on tõsisemalt uuritud ainult viimase saja aasta jooksul. Isiklikult arvan aga et pikema aja jooksul siiski on ka geenid mis edasi antakse muutuvad.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.