Skip to main content

Gastrocnemius kas treenida 3x nädalas?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Gastrocnemius kas treenida 3x nädalas?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Ujuja
    Member

Tahaks tugevamalt välja saada.Mitu korda võib nädalas seda lihast treenida?

Nädalas on mul 3 x jõusaal.

Võib kõigil päevadel või piisab 2 korrast nädalas?

Gastrocnemius: http://www.exrx.net/Muscles/Gastrocnemius.html

Hetkel teen harjutust nimega Safety Bar Seated Calf Raise Seeriad on 4×15 (50kg)

Safety Bar Seated Calf Raise: http://www.exrx.net/WeightExercises/Soleus…dCalfRaise.html

Ja seda harjutust teen Esmaspäeviti ja reedeti.

Küsimus on selles kas kui kolmapäeviti ka teha on see liig?

Vabandust teema tuli natukene valese kohta kas admin saaks selle treeningu alla ymber tõsta?

Aitähh.

Päkaletõus kangiga. 1 kord nädalas. Iga nädal 5 kilo juurde. Sääreks kutsutakse seda lihast maakeeli.

capoguy
    Member

Päkaletõus kangiga. 1 kord nädalas. Iga nädal 5 kilo juurde. Sääreks kutsutakse seda lihast maakeeli.

säär koosneb kahest lihasest(kakspealihas + lestlihas), küsimus käis neist esimese kohta, jalapressil (kus puusaliigesesse tekib kerge nurk) pöiasirutused isoleerivad seda lihast rohkem, hea alternatiiv “eeslile”.

P.S. Vastan, kuna küsimus nii täpselt ja lausa ladina keeles formuleeritud oli:)

Ujuja
    Member

säär koosneb kahest lihasest(kakspealihas + lestlihas), küsimus käis neist esimese kohta, jalapressil (kus puusaliigesesse tekib kerge nurk) pöiasirutused isoleerivad seda lihast rohkem, hea alternatiiv “eeslile”.

P.S. Vastan, kuna küsimus nii täpselt ja lausa ladina keeles formuleeritud oli:)

Tänan vastuste eest.

Mikk07
    Member

Kuna tegu on kiirelt taastuva lihasega, kas siis ei oleks mitte mõtekam 2 korda nädalas teha?

Ma ei tea, kust te võtate, et mingi lihas taastub kiiremini kui teised. Minul taastub säär täpselt samamoodi nagu kõik teised lihased, kui teda piisavalt koormata. Kui teha paar seeriat väikeste raskustega, siis loomulikult taastub ta kiiresti, aga siis ta ka ei arene.

Mikk07
    Member

Lugesin kuskilt kirjandusest et säär on üks kiiremini taastuvaid lihaseid.

Kuna antud isiku soov on säärt eelis-treenida, siis mina teeks ikkagi 2 korda nädalas.

Lugesin kuskilt kirjandusest et säär on üks kiiremini taastuvaid lihaseid.

Kuna antud isiku soov on säärt eelis-treenida, siis mina teeks ikkagi 2 korda nädalas.

Ma ei tea, kust artikli autor infot sai, aga minul võib säär vabalt 5 päeva valutada pärast korralikku trenni. Ma pigem teeks 1x nädalas, aga raskelt ja madalamate kordustega. Aga noh, inimesi on erinevaid. Mõlemat moodi võib proovida ja enda jaoks otsustada, kuidas paremini mõjub, kuigi seda kiire taastumise juttu mina ei usu, väitku tark artikkel mida iganes.

emmimees
    Member

Juhtusin vaatama Abbas Khatami treeningfilmi …tüübil olid ikka vinged jalad, eriti vinged sääred. Ja ta rääkis et kui kunagi avastas, et sääri pole ollagi, siis hakkas neid 2x nädalas treenima. Nüüd on sääre kakspea nagu telliskivid ja treenib 1x nädalas.

LaurL
    Member

Tahaks tugevamalt välja saada.Mitu korda võib nädalas seda lihast treenida?

Nädalas on mul 3 x jõusaal.

Võib kõigil päevadel või piisab 2 korrast nädalas?

Gastrocnemius: http://www.exrx.net/Muscles/Gastrocnemius.html

Hetkel teen harjutust nimega Safety Bar Seated Calf Raise Seeriad on 4×15 (50kg)

Safety Bar Seated Calf Raise: http://www.exrx.net/WeightExercises/Soleus…dCalfRaise.html

Ja seda harjutust teen Esmaspäeviti ja reedeti.

Küsimus on selles kas kui kolmapäeviti ka teha on see liig?

Vabandust teema tuli natukene valese kohta kas admin saaks selle treeningu alla ymber tõsta?

Aitähh.

1x nädalas treenida, kuna too pole nii suur lihasgrupp ka <_<“>

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.