Gastrocnemius kas treenida 3x nädalas?
- This topic has 9 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
LaurL.
-
AutorPostitused
-
august 18, 2009 at 6:26 p.l. #18033
Ujuja
MemberTahaks tugevamalt välja saada.Mitu korda võib nädalas seda lihast treenida?
Nädalas on mul 3 x jõusaal.
Võib kõigil päevadel või piisab 2 korrast nädalas?
Gastrocnemius: http://www.exrx.net/Muscles/Gastrocnemius.html
Hetkel teen harjutust nimega Safety Bar Seated Calf Raise Seeriad on 4×15 (50kg)
Safety Bar Seated Calf Raise: http://www.exrx.net/WeightExercises/Soleus…dCalfRaise.html
Ja seda harjutust teen Esmaspäeviti ja reedeti.
Küsimus on selles kas kui kolmapäeviti ka teha on see liig?
Vabandust teema tuli natukene valese kohta kas admin saaks selle treeningu alla ymber tõsta?
Aitähh.
august 18, 2009 at 6:55 p.l. #214281Alexander Andrusenko
ModeratorPäkaletõus kangiga. 1 kord nädalas. Iga nädal 5 kilo juurde. Sääreks kutsutakse seda lihast maakeeli.
august 18, 2009 at 7:20 p.l. #214291capoguy
MemberPäkaletõus kangiga. 1 kord nädalas. Iga nädal 5 kilo juurde. Sääreks kutsutakse seda lihast maakeeli.säär koosneb kahest lihasest(kakspealihas + lestlihas), küsimus käis neist esimese kohta, jalapressil (kus puusaliigesesse tekib kerge nurk) pöiasirutused isoleerivad seda lihast rohkem, hea alternatiiv “eeslile”.
P.S. Vastan, kuna küsimus nii täpselt ja lausa ladina keeles formuleeritud oli:)
august 19, 2009 at 7:44 e.l. #214327Ujuja
Membersäär koosneb kahest lihasest(kakspealihas + lestlihas), küsimus käis neist esimese kohta, jalapressil (kus puusaliigesesse tekib kerge nurk) pöiasirutused isoleerivad seda lihast rohkem, hea alternatiiv “eeslile”.P.S. Vastan, kuna küsimus nii täpselt ja lausa ladina keeles formuleeritud oli:)
Tänan vastuste eest.
august 20, 2009 at 4:17 p.l. #214623Mikk07
MemberPäkaletõus kangiga. 1 kord nädalas. Iga nädal 5 kilo juurde. Sääreks kutsutakse seda lihast maakeeli.Kuna tegu on kiirelt taastuva lihasega, kas siis ei oleks mitte mõtekam 2 korda nädalas teha?
august 20, 2009 at 4:39 p.l. #214624Alexander Andrusenko
ModeratorMa ei tea, kust te võtate, et mingi lihas taastub kiiremini kui teised. Minul taastub säär täpselt samamoodi nagu kõik teised lihased, kui teda piisavalt koormata. Kui teha paar seeriat väikeste raskustega, siis loomulikult taastub ta kiiresti, aga siis ta ka ei arene.
august 23, 2009 at 1:25 p.l. #215017Mikk07
MemberLugesin kuskilt kirjandusest et säär on üks kiiremini taastuvaid lihaseid.
Kuna antud isiku soov on säärt eelis-treenida, siis mina teeks ikkagi 2 korda nädalas.
august 23, 2009 at 3:28 p.l. #215041Alexander Andrusenko
ModeratorLugesin kuskilt kirjandusest et säär on üks kiiremini taastuvaid lihaseid.Kuna antud isiku soov on säärt eelis-treenida, siis mina teeks ikkagi 2 korda nädalas.
Ma ei tea, kust artikli autor infot sai, aga minul võib säär vabalt 5 päeva valutada pärast korralikku trenni. Ma pigem teeks 1x nädalas, aga raskelt ja madalamate kordustega. Aga noh, inimesi on erinevaid. Mõlemat moodi võib proovida ja enda jaoks otsustada, kuidas paremini mõjub, kuigi seda kiire taastumise juttu mina ei usu, väitku tark artikkel mida iganes.
august 23, 2009 at 5:36 p.l. #215059emmimees
MemberJuhtusin vaatama Abbas Khatami treeningfilmi …tüübil olid ikka vinged jalad, eriti vinged sääred. Ja ta rääkis et kui kunagi avastas, et sääri pole ollagi, siis hakkas neid 2x nädalas treenima. Nüüd on sääre kakspea nagu telliskivid ja treenib 1x nädalas.
august 23, 2009 at 8:00 p.l. #215084LaurL
MemberTahaks tugevamalt välja saada.Mitu korda võib nädalas seda lihast treenida?Nädalas on mul 3 x jõusaal.
Võib kõigil päevadel või piisab 2 korrast nädalas?
Gastrocnemius: http://www.exrx.net/Muscles/Gastrocnemius.html
Hetkel teen harjutust nimega Safety Bar Seated Calf Raise Seeriad on 4×15 (50kg)
Safety Bar Seated Calf Raise: http://www.exrx.net/WeightExercises/Soleus…dCalfRaise.html
Ja seda harjutust teen Esmaspäeviti ja reedeti.
Küsimus on selles kas kui kolmapäeviti ka teha on see liig?
Vabandust teema tuli natukene valese kohta kas admin saaks selle treeningu alla ymber tõsta?
Aitähh.
1x nädalas treenida, kuna too pole nii suur lihasgrupp ka
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.