Skip to main content

Galileo

Avaleht » Forums » Toitumine » Üldine » Galileo

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    tykonu
    Member

Keegi täna Galileod vaatas? Eriti viimast lugu, milles olev jutt oli täielik idiootsuse tipp. “Tahad kaalust alla võtta, söö kummikomme, sest need ei sisalda rasva” – no kuule

kalmer87
    Member

Ja mis on selle teema mõte?

Kui tahtsid kinnitust saada siis jah, väites esitatud seos ei kehti.

tykonu
    Member

Ja mis on selle teema mõte?

Kui tahtsid kinnitust saada siis jah, väites esitatud seos ei kehti.

Teema mõte on arutelu antud saates esitatud väidete üle, nendele kes vaatasid.

Will
    Member

Keegi täna Galileod vaatas? Eriti viimast lugu, milles olev jutt oli täielik idiootsuse tipp. “Tahad kaalust alla võtta, söö kummikomme, sest need ei sisalda rasva” – no kuule

Undionu
    Member

Konkreetset saadet ei näinud, aga olen aastaid vaadanud Galileod Pro7 kanalilt. Võrreldes näiteks meilgi jooksnud Mythbusters’iga on minu arvates sakslaste katsed ja üldine lähenemine oluliselt pädevam. Kummikommid, kui nad sisaldavad naturaalset mahla ja pole lisatud suhkrut – iseenesest täiesti OK maiustus.

tykonu
    Member

Konkreetset saadet ei näinud, aga olen aastaid vaadanud Galileod Pro7 kanalilt. Võrreldes näiteks meilgi jooksnud Mythbusters’iga on minu arvates sakslaste katsed ja üldine lähenemine oluliselt pädevam. Kummikommid, kui nad sisaldavad naturaalset mahla ja pole lisatud suhkrut – iseenesest täiesti OK maiustus.

Kummikommid – suhkur + zelatiin + värv- ja maitseained.

gmaster
    Member

Kummikommid – suhkur + zelatiin + värv- ja maitseained.

Nii et suhkruta ja mahlast tehtud pole kummikommid?

1211504648187.jpg

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.