Tere! Selline küsimus teile: kas keegi teab kust Eestis saaks GABA? Poodides ja apteekides näinud ei ole. Ehk siiski kuskil on olemas ja mul on endal lihtsalt märkamata jäänud? Või on mõni inimene kes on endale välismaalt tellinud suurema koguse ja siis ise müüb seda? Oleksin väga huvitatud selle aminohappe proovimisest (ostmisest). Kui arvate, et neid poode siin avalikult reklaamida ei sobi või kui foorumis pole lubatud midagi “müüa”, siis võib mulle PM-i ju saata.
Huvitav.. Mida sa sellega silmas pidasid? Et inimese organismis on GABA juba piisavalt ja lisa võtta ei ole mõtet? Või…. ? Või kuidas sellest nüüd aru saada?
Aga tegelikult siiski, kui kuskil poes on seda müügil või mõni inimene ise müüb, siis võiks seda mulle öelda, oleks väga kena.
Tahaks küsida- kas keegi on seda GABAt proovinud ning kui jah, kas sellel on mingi märkimisväärne “mõju” või on tegemist raharaiskamisega?
Ma tean et pole olemas imeravimeid ning lihaste/jõu kasv on kinni ikkagi trennis ja toitumises, lihtsalt huvitab see aine.
Tuttav on seda kasutanud, aga pigem aju funktsioonide toetajana. See mõju pidi tuntav olema. Selle kasvuhormooni osa pealt ma nii väga ei loodaks, kuna kasvukas pole minumeelest lihaste seisukohast üldse nii tähtis kui nimi võiks vihjata.
Eestis seda näind pole ja seda ei tohi ka eestisse tellida.