Full body
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Full body
- This topic has 42 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 7 months tagasi by
eintsius.
-
AutorPostitused
-
juuni 26, 2007 at 7:07 p.l. #118466
mullaonu
MemberMa tegin harjutusi rohkem, pingutasin rohkem, väsisin rohkem, puhkasin rohkem ja aega kulus rohkem.
[/quote
kui sul harjutusi rohkem, siis loogiline, et aega kulub ka rohkem. See oleneb ka raskustest millega sa treenid. Mul oli hiljem kui raskused suuremaks läksid seeriate vahel pausid 5 min, siis venisid vahel trennid tiba pikemaks kuid proovisin ikka tunniga.
juuni 26, 2007 at 7:38 p.l. #118471capoguy
Memberpooldan ka fullbody rutiini, kindlasti proovi, mul tuli massi väga hästi juurde
aga hetkel teen poole keha spliti st ühel päeval keha esikülg(surumised)ja teisel päeval tagakülg(tõmbed) nii jõubab kätt ka veits peale teha
juuni 26, 2007 at 8:44 p.l. #118476eintsius
MemberJõutõmmet ja kükki koos teha iga trenn on kurjast. Proovi: jõutõmme 1x nädalas, kükk iga trenn.
juuni 26, 2007 at 8:46 p.l. #118478Capricorn
Memberkrt… ei saa ma aru, kuidas teha sirgete jalgadega jõutõmmet. minimaalse raskusega, millega jõuaks teha 30 korda, ikka on selg tiba kõver. seetõttu olen selle välja jätnud. aaaga kas sirgete jalgadega tehes lastakse siiski põlvesse õrn kõverus sisse?KUi tahad teha sirgete jalgadega jõutõmmet, miks siis selg peab sirge olema?
juuni 26, 2007 at 9:00 p.l. #118479mullaonu
MemberKUi tahad teha sirgete jalgadega jõutõmmet, miks siis selg peab sirge olema?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No ega ma ka võibolla täpselt ei tea, kuidas peab tegema, aga selg küll päris sirgelt olla ei saa terve harjutuse vältel, siis tõmban sirgeks kui raskus üles tõmmatud on. Pole ka mingit ekstreemraskust kasutanud, tavaliselt kas 62,5 või 72,5 kg 2×12.Lase jah selg kõveraks, siis saad sama muudu lõbutseda nagu mina kunagi
Jah kui raskused kerged pole hullu aga kui need suureks lähevad siis võib väikemgi viga su seljale saatuslikuks saada. Isiklik kogemus selline, esimesed 3 päeva olin voodis ja järgmised 3 kuud ravi. proovi kah äkki hakkab meeldima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2007 at 9:18 p.l. #118481Capricorn
MemberSellepärast ma väga rasket raskust ei kasutagi, et ei tea kas päris õigesti teen harjutust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No ega selg nüüd just otseselt eriti kõveraks ka ei lähe kui keha ette kallutatud on, aga vähemalt selline tunne on küll, et ülevaltpoolt päris nii sirge nagu üles tõmmates ta ei ole, eks püüan ennast teinekord “kõrvalt” vaadata.
juuni 27, 2007 at 6:01 e.l. #118494Mr.Y
Memberkuidas siis näeks välja toiduahel sellel päeval? Kas nii, et vedelaid kaloreid sisse hommikust õhtuni. Näiteks 5-6 liitrit piima jne, et 85 kg mehel saaks 5000-6000 kcal täis?Ma söön iga päev nii palju ja midagi erilist… 1 l piima joon. Ning pole 85 kg ka. Kuigi jah, mõnikord juhtub, et isu eriti ei ole, aga seda harva. Juurikaid eriti ei söö, muidu ei mahuks midagi kõhtu, sest need ei anna ju kaloreid üldse.
juuni 27, 2007 at 6:32 e.l. #118497eintsius
MemberMa olen nüüd peaaegu aasta aega teinud tavalist split kava, areng on olnud rahuldav, aga alati võiks parem olla ja ma mõtlesin, et võiks teha midagi täiesti erinevat, nimelt siis full body kava 1 kuu jooksul.Ma teeksin seda 5x nädalas ja kava oleks umbes selline:Rinnalt surumine 4×10
Kükk 4×10
Jõutõmme 4×10
Lõuatõmbamine 4×10
Military press seistes 4×10
Rööbaspuud 4×12
Kõht 3x max
Harjutusi on vähe, kuna see on ilmselt väga kurnav kava.Ei tea kas oleks mõtet proovida?
Üle kolme korra nädalas on see liiga raske kava. Ise suudaksin seda ca 2….2,5x nädalas teha. Tundub, et rõhuasetus on sul just kombineeritud harjutustel. Kui jah, siis võiksid military pressi isegi klasikalise tõukamisega asendada (http://www.bodybuilding.com/fun/exercises.php?Name=Clean+And+Press). See on päris hea õlgade ning üleüldise plahvatusliku jõu arendaja. Lisaks on väga hea massi koguja.
juuni 27, 2007 at 6:35 e.l. #118498jrx
MemberÜle kolme korra nädalas on see liiga raske kava. Ise suudaksin seda ca 2….2,5x nädalas teha. Tundub, et rõhuasetus on sul just kombineeritud harjutustel. Kui jah, siis võiksid military pressi isegi klasikalise tõukamisega asendada (http://www.bodybuilding.com/fun/exercises.php?Name=Clean+And+Press). See on päris hea õlgade ning üleüldise plahvatusliku jõu arendaja. Lisaks on väga hea massi koguja.Ei või muidu kurnab jalad liiga ära. Kui on kükk ja sirgete jalgadega jõutõmme, siis veel kuidagi kannab ära, aga kui tõukamine juurde panna siis läheb jamaks. Pealegi soovitan tõukamist õppida tõstmistreenerilt, oma käe peal leiutama hakata on päris raske ja isegi veits ohtlik.
juuni 27, 2007 at 6:37 e.l. #118499kr2su
Memberkõlab väga massikava järgi, kuna kogu keha saab paar korda nädalas üldiselt läbi raputatud.
eriti kontsentreeritud see muidugi ei ole, aga peaks ikkagi kuu aja kohta väga hästi mõjuma. võiksid isegi 2 kuud seda teha ?
juuni 27, 2007 at 8:10 e.l. #118506dirty scorpion
MemberMulle meenutab algajate kava
juuni 27, 2007 at 8:24 e.l. #118510Aile
MemberKUi tahad teha sirgete jalgadega jõutõmmet, miks siis selg peab sirge olema?
juuni 27, 2007 at 9:44 e.l. #118519jrx
MemberÜldiselt lastakse ka jalg pisut kõveraks kui muidu ei saa e. siis almost-stiff-legged-deadlift. JA kangi loomulikult maha ei panda vaid lastakse maksimaalselt poolde säärde.
juuni 27, 2007 at 10:12 e.l. #118521tomster
Membersirgete jalgadega jõutõmbe puhul on täiesti normaalne, kui lased raskuse põlvede kõrgusele… igaljuhul saad enda venituse kätte, kui tehnika korralik.
juuni 27, 2007 at 11:39 e.l. #118530marit
MemberMa olen nüüd peaaegu aasta aega teinud tavalist split kava, areng on olnud rahuldav, aga alati võiks parem olla ja ma mõtlesin, et võiks teha midagi täiesti erinevat, nimelt siis full body kava 1 kuu jooksul.Ma teeksin seda 5x nädalas ja kava oleks umbes selline:Rinnalt surumine 4×10
Kükk 4×10
Jõutõmme 4×10
Lõuatõmbamine 4×10
Military press seistes 4×10
Rööbaspuud 4×12
Kõht 3x max
Harjutusi on vähe, kuna see on ilmselt väga kurnav kava.Ei tea kas oleks mõtet proovida?
hei, Poliquin just kirjutas sulle ühe loo: http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=1605986
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.