Full body workout Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Full body workout This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 11 years, 10 months tagasi by SKG. Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) Autor Postitused aprill 6, 2014 at 6:39 p.l. #25907 reicoMember Tere ! Mul on keha rasvaprotsent 17% ja sooviksin seda 10% lähedale viia, Olen siiani kasutanud kavasid mis siin leidub ja keha on arenenud, olen jõusaalis käinud 4 kuud Aga olen kuulnud, et terve keha treening on 1 paremaid meetodeid enda eesmärgi saavutamiseks. Leidsin kava, mis hõlmab iga lihasgrupi kohta 1 harjutust *3 seeriat ja kestab 60min. Võibolla keegi on proovinud taolist meetodit ja oskab öelda, kas terve keha treening on see õige asi aprill 6, 2014 at 11:47 p.l. #363485 SKGMember Rasvaprotsendi alandamiseks sobib iga kava, millega energiavajaduse kerges defitsiidis hoiad. Ainult 4 kuud ja selle väikse aja jooksul vahetad kavasid? Full-body teeks ise pigem ainult siis kui ainult 2-3 päeva nädalas aega treenida. Mingi imeasi see pole. Autor Postitused Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse