Full body
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Full body
- This topic has 42 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 7 months tagasi by
eintsius.
-
AutorPostitused
-
juuni 26, 2007 at 12:35 p.l. #11072
maximus89
MemberMa olen nüüd peaaegu aasta aega teinud tavalist split kava, areng on olnud rahuldav, aga alati võiks parem olla ja ma mõtlesin, et võiks teha midagi täiesti erinevat, nimelt siis full body kava 1 kuu jooksul.Ma teeksin seda 5x nädalas ja kava oleks umbes selline:
Rinnalt surumine 4×10
Kükk 4×10
Jõutõmme 4×10
Lõuatõmbamine 4×10
Military press seistes 4×10
Rööbaspuud 4×12
Kõht 3x max
Harjutusi on vähe, kuna see on ilmselt väga kurnav kava.Ei tea kas oleks mõtet proovida?
juuni 26, 2007 at 12:45 p.l. #118406PT London
MemberMa olen nüüd peaaegu aasta aega teinud tavalist split kava, areng on olnud rahuldav, aga alati võiks parem olla ja ma mõtlesin, et võiks teha midagi täiesti erinevat, nimelt siis full body kava 1 kuu jooksul.Ma teeksin seda 5x nädalas ja kava oleks umbes selline:Rinnalt surumine 4×10
Kükk 4×10
Jõutõmme 4×10
Lõuatõmbamine 4×10
Rööbaspuud 4×12
Kõht 3x max
Harjutusi on vähe, kuna see on ilmselt väga kurnav kava.Ei tea kas oleks mõtet proovida?
Ja su eesmark on……..? ega sa ometi massi ei looda?!?!
juuni 26, 2007 at 12:53 p.l. #118407maximus89
MemberNo massi saamiseks peab keha aeg-ajalt üllatama, selleks muudetaksegi ju kavasid aeg-ajalt, miks ei võiks siis selline totaalne kava muutmine tulemusi tuua?Pealegi ma teen seda 1 kuu ainult.
juuni 26, 2007 at 12:59 p.l. #118408PT London
MemberNo massi saamiseks peab keha aeg-ajalt üllatama, selleks muudetaksegi ju kavasid aeg-ajalt, miks ei võiks siis selline totaalne kava muutmine tulemusi tuua?Pealegi ma teen seda 1 kuu ainult.Nagu mulle mulje jaab siis teed sa seda olenematta mida keegi vaidab, seega proovi ara ja augustis anna teada kuidas laxas! Nii palju v6in oelda et tunnen oma keha piisavalt hasti ja lihast ma sellise kavaga kyll ei kasvataks(kas soovin seda v6i mitte)
Good Luck!
juuni 26, 2007 at 1:06 p.l. #118409maximus89
MemberMa siiski ootan teisi arvamusi ka ja kui tõesti kõik mu idee maha laidavad, unustan ma üldse, et ma kunagi full body rutiini peale mõtlesin.
juuni 26, 2007 at 1:08 p.l. #118410-aron-
MemberMa olen nüüd peaaegu aasta aega teinud tavalist split kava, areng on olnud rahuldav, aga alati võiks parem olla ja ma mõtlesin, et võiks teha midagi täiesti erinevat, nimelt siis full body kava 1 kuu jooksul.Ma teeksin seda 5x nädalas ja kava oleks umbes selline:Rinnalt surumine 4×10
Kükk 4×10
Jõutõmme 4×10
Lõuatõmbamine 4×10
Rööbaspuud 4×12
Kõht 3x max
Biitsepsi oled päris välja jätnud
juuni 26, 2007 at 1:10 p.l. #118411PT London
MemberBiitsepsi oled päris välja jätnud
?Kui ta kitsalt l6uga t6mbab siis saab biitseps ka oma 4×10
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2007 at 2:08 p.l. #118422jrx
MemberKui sa seda 5x nädalas teed, siis sa põled läbi… karta on s.t. Alusta 2-3x nädalas ja vaata mis juhtub. Lisaks sellele mängiks kordustega – kükki teeks pigem rohkem korduseid seerias. Jõutõmmet teeks kindlasti sirgete jalgadega… Vastupidavuse jaoks võiks üldse ringina teha seda…
Ja biitseps areneb muude asjadega kaasa… ma pole kunagi ühtegi harjutust biitsepsile teinud ja ei kurda just…
juuni 26, 2007 at 5:37 p.l. #118455ROtter
Kükk 4×10
Jõutõmme 4×10
Lõuatõmbamine 4×10
Rööbaspuud 4×12
Kõht 3x max
Kui teed seda 5x nädalas max raskustega, siis oled kuu aja pärast ületreeningus.
Tee parem 3x nädalas, siis on kasu.
juuni 26, 2007 at 6:08 p.l. #118460Mr.Y
MemberEi tea kas oleks mõtet proovida?Kindlasti mitte 5x nädalas. Ma ise teen hetkel 3x nädalas ja ka väiksema mahuga. Jõutõmmet raskelt üle 1 korra näiteks on küll mul raske teha, muud harjutused kurnavad ka alaselga nii palju.
juuni 26, 2007 at 6:11 p.l. #118461ras
MemberKui sa seda 5x nädalas teed, siis sa põled läbi… karta on s.t. Alusta 2-3x nädalas ja vaata mis juhtub. Lisaks sellele mängiks kordustega – kükki teeks pigem rohkem korduseid seerias. Jõutõmmet teeks kindlasti sirgete jalgadega… Vastupidavuse jaoks võiks üldse ringina teha seda…Ja biitseps areneb muude asjadega kaasa… ma pole kunagi ühtegi harjutust biitsepsile teinud ja ei kurda just…
krt… ei saa ma aru, kuidas teha sirgete jalgadega jõutõmmet. minimaalse raskusega, millega jõuaks teha 30 korda, ikka on selg tiba kõver. seetõttu olen selle välja jätnud. aaaga kas sirgete jalgadega tehes lastakse siiski põlvesse õrn kõverus sisse?
juuni 26, 2007 at 6:29 p.l. #118462mullaonu
MemberMa tegin ka kunagi sellist kava ja tervelt 1,5 aastat. Aga tegin kõike aint 2 seeriat igale lihasele ja korra kuni kaks nädalas, et taastusda
. Sõbrad koolis käisid kõik 4 kuni 5 päeva nädalas ja naeris, et mida sa mees mängid lolli ve
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hiljem tegin 3 trenni 2 nädala jooksul aint. Kuna keha ei taastunud ära.Noh tulemus oli selline, et surusin siis lõpuks oma 83 kg juures rinnalt 160 kg ja siis oli vendadel kõigil mokk töllakil, et kuda see võimalik on. Ütlesin, et trenni tuleb teha mõistusega, mitte p…………….a
Lihasmassi eriti ei tulnud juurde, vast mõned kilod, kuna toituda polnud siis võimalik nii nagu vaja. Vot selline lugu. 5 korda nädal on liig. 3 korda nädalas on liig. max 2 korda ja võta seeriaid vähemaks ja kõik seeriad max pingutuseni. Minu puhul töötas ideaalselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Treeni kõvasti ja targalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2007 at 6:43 p.l. #118463anelka
MemberKui vaid nädalas korra sellist full body kava teha, kestvus 2-2.5 tundi, kuidas siis näeks välja toiduahel sellel päeval? Kas nii, et vedelaid kaloreid sisse hommikust õhtuni. Näiteks 5-6 liitrit piima jne, et 85 kg mehel saaks 5000-6000 kcal täis? Vadak ja viinamarja mahl peale treeningut on kindlasti. OLEN LOLL ÄRGE NAERGE MIDAGI
juuni 26, 2007 at 6:52 p.l. #118464mullaonu
MemberKui vaid nädalas korra sellist full body kava teha, kestvus 2-2.5 tundi, kuidas siis näeks välja toiduahel sellel päeval? Kas nii, et vedelaid kaloreid sisse hommikust õhtuni. Näiteks 5-6 liitrit piima jne, et 85 kg mehel saaks 5000-6000 kcal täis? Vadak ja viinamarja mahl peale treeningut on kindlasti. OLEN LOLL ÄRGE NAERGE MIDAGI
juuni 26, 2007 at 6:55 p.l. #118465anelka
MemberEi saa aru mida sa mõtled. Ja selle trenni jaoks sul küll nii palju aega kulu. 1h mitte rohkemMa tegin harjutusi rohkem, pingutasin rohkem, väsisin rohkem, puhkasin rohkem ja aega kulus rohkem.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.