Skip to main content

From: IMRE VÄHI UUS PILT! UUED KANGELASED! UUED AUHINNAD!

Avaleht » Forums » Tehniline Info » Hooldus » TrashCan » From: IMRE VÄHI UUS PILT! UUED KANGELASED! UUED AUHINNAD!

• This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused

Lugesin ka su postitust Balti Matši alt ja loen seda siit ning kui sa kirjutad:

“Oluline, et toetajad ei võtaks endale kohtuniku rolli ning oma iidolitel pea segamini ei ajaks – pärast võib valus kukkumine olla kui fännid on kõik kiitnud, et sa oled ikka vägev mees ja peaksid üldse Mr Olümpia olema ning siis selgub tõsiasi, et kaotad kohalikel võistlustel kohalikele kriipsujukudele”

…siis loodan siiralt, et sa mind silmas ei pea, kuna, kui EKV – d silmas pidada, siis sellesse ämbrisse sa astusid üsna selgelt kõige valusamalt ise. See, et sind häirib, et vend mind igal võistlusel ette – taha aitab, moraalselt toetab ja julgustab, on igati nõu ja jõuga abiks, sellest olen ma ka ammu aru saanud, kuid Imre, see ei ole keelatud ja mis selles imelikku on???

Kogemused…ma pean sust väga lugu ja ei või eitada, et ilmselt tõesti sa oled võistlenud sama palju, kui terve Eesti koondise klassikud kokku, samas, kogemustele tuginedes peaksid ka teadma, et iga võistlus on täiesti omaette “case” ja kuna sa kohal ei olnud, ei saa sa ühest hinnangut pildi järgi anda. Pealegi, ma pole kordagi resoluutselt öelnud, et “vot mina oleksin pidanud võitma”, võitis mees, kes oli võitu väärt, kuid ta ei võitnud mind mitte kaugeltki proportsioonide tõttu, nagu sa primaarselt esile tood. Minu hinnangul oli mõnes poosis mees kuivem ja asi korras.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.