Fred Vunk blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Fred Vunk blogi
- This topic has 717 replies, 45 voices, and was last updated 9 years, 5 months tagasi by
Fdvk.
-
AutorPostitused
-
mai 20, 2015 at 1:46 p.l. #380972
Fdvk
MemberSuvi jälle lähenemas ning jõusaal pannakse kinni nädala pärast. Kui see suvi ka kuidagi käia ei saa siis peab korra nädalas linnas jalgu tegemas käima. Ei viitsi jälle sügisel nullist alustada.
Esmaspäeval sain rinnalevõtus uue PR’i 90kg.
Täna tuli rebimises 60kg. Seda veel vaja kõvasti harjutada.
Varsti peaks mõned videot ka tulema.
mai 21, 2015 at 7:41 e.l. #380991martinkink
MemberEsmaspäeval sain rinnalevõtus uue PR’i 90kg.
Olen tahtnud ka seda rinnalevõttu proovida, et palju jaksan. Kõigil meeskonnasportlastel on esimene asi palju rinnale võtad.
Peaks ka proovima. Tundub huvitav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2015 at 8:34 e.l. #380993Fdvk
MemberOlen tahtnud ka seda rinnalevõttu proovida, et palju jaksan. Kõigil meeskonnasportlastel on esimene asi palju rinnale võtad.
Peaks ka proovima. Tundub huvitav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ta lihtne pole. Tehnika täiustamine võtab ikka kõvasti aega.
juuni 15, 2015 at 2:50 p.l. #381637Fdvk
MemberAnnan ka vahepeal endast märku. Vahepeal oli nädal pausi, kooli ja tööga seoses. Jõusaal pandi kinni ning nüüd teen trenni õues ja ühe korra nädalas veel Jüris jõusaalis. Mingi hetk tahaks 2x käia, sest 1x jääb väheks ning trenn venib väga pikale.
1x nädalas jõusaali trenni näeb välja selline, et Rinnalevõtt, eeskükk, tagakükk, jõutõmme ning siis nipet näpet muid harjutusi, kuidas tuju tuleb.
Täna tõmbas peale teist eesküki seeriat reie krampi ja sinna mu kükid täna jäid.. Isegi säär tõmbas trenni lõpus krampi.. väga uudne värk minu puhul.
Sai külla lõuatõmbe toru ka ehitatud, nüüd vaja veel dipsi torud ka leiutada siis oleks täitsa bueno see asi.
juuni 19, 2015 at 6:37 p.l. #381695Fdvk
MemberVaikselt areng toimub. Kätepeal kätekõverdused arenevad, jõutõusud jne jne.
Väike video ka, See punane auto, mis taga paistab selle katusele saab hüppeid ka tehtud. Kohapealt veel ära ei hüppa mõne sammuga tuleb ära.
Plaanis veel palk sebida sinna toru juurde, et kükki ja õlgu teha.
juuli 13, 2015 at 12:10 p.l. #382092Fdvk
MemberVaiksel jälle jõusaali laine peal. Eelmine nädal sai Spartas käidud, jubedalt võtab higistama seal, päris harjumatu oli.
Üritan fitness 5 jaoks treenida ning midagi kerget siin pole.
Kõige raskemaks on kükk ja biitseps, et neid tuleb kõvasti veel treenida. Vahepeal läks kükivorm nõrgaks ära.
Surumine ka kõige tugevam pole, sest alles nüüd õlg lubab üldse kangiga surumist teha.
Vaadates võistluste tulemusi siis et esiotsas olla peab küki ja biitsepsi kordused päris suured olema.
Täna sai tehtud rebimist 50kg, polnud seda ammu harjutanud.
Seistes surumist kuklatagant ja eest 50-80kg
Lamades surumist 80kg 5×10
Kangi tõmbeid vastu kõhtu kaldpingil
Kõht, alaselg, kitsalt surumine, biits ja säär ka lõppu.
juuli 13, 2015 at 10:19 p.l. #382113empire
MemberBB.com-ist väike treening välja pakkuda, sulle sobib hästi. Lõuatõmbed. Ise tegin ka läbi. Ei saanud hakkama.
Iga seeria vahel 1 minutised pausid, seeriad järgmised:
5×10 +20kg raskusega
5×10 +10kg raskusega
5×10 keharaskusega
Mul läks nii:
+20kg raskusega
10
10
6
5
510kg raskusega
8
6
6
6
6keharaskusega
9
8
6
6
7Kokku aeg 19:00, 20kg raskusega – 36 kordust. 10kg raskusega – 32 kordust. Keharaskusega – 36.
juuli 14, 2015 at 5:32 e.l. #382116Fdvk
MemberBB.com-ist väike treening välja pakkuda, sulle sobib hästi. Lõuatõmbed. Ise tegin ka läbi. Ei saanud hakkama.
Iga seeria vahel 1 minutised pausid, seeriad järgmised:
5×10 +20kg raskusega
5×10 +10kg raskusega
5×10 keharaskusega
Mul läks nii:
+20kg raskusega
10
10
6
5
5
10kg raskusega
8
6
6
6
6
keharaskusega
9
8
6
6
7
Kokku aeg 19:00, 20kg raskusega – 36 kordust. 10kg raskusega – 32 kordust. Keharaskusega – 36.
Võin täna täitsa proovida.
juuli 17, 2015 at 7:14 e.l. #382226Fdvk
MemberProovisin ära selle paar päeva tagasi. Enda arust tegin postituse ka, aga tundub, et mitte.
Igatahes päris läbi võttis see. Pole ammu nii palju lõuatõmbeid teinud.
Suutsin veel küünarnuki vastu kükipuuri ära lüüa peale teist seeriat nii, et pärast ei saanud harjutusi teha, mis küünarnukki koormasid.
+20kg
10
10
8
7
6
+10kg
8
6
7
6
7
Keharaskusega
5×8
3 päev juba annab lailihas tunda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile vaatasin ühte rebimise videot ning sain aru, mis mul valesti oli. Nimelt haare oli liiga väike, et oleks pidanud laiemalt võtma.
Proovisin siis uue haardega ehk siis natuke laiemalt ning asi oli kohe teine. Löök toimus õige koha pealt ning raskus läks kergemini ülesse.
Väike video ka viimasest katsest 60kg. Tehnika muidugi vajab täiustamist.
juuli 18, 2015 at 2:42 p.l. #382269empire
MemberVäga hea tulemus. Ma proovisin täna uuesti, aga üleeile tehtud seljaharjutuste tõttu polnud vast selg veel ära taastunud. Tuli hoopis kehvem tulemus.
Aga minu arust väga hea trenn, 20 minutiga saab selja täiesti läbi võtta.
Palju sul aega läks?
juuli 19, 2015 at 11:55 e.l. #382291Fdvk
MemberVäga hea tulemus. Ma proovisin täna uuesti, aga üleeile tehtud seljaharjutuste tõttu polnud vast selg veel ära taastunud. Tuli hoopis kehvem tulemus.
Aga minu arust väga hea trenn, 20 minutiga saab selja täiesti läbi võtta.
Palju sul aega läks?
Oleks parema tulemuse teinud, kui rohkem lõuatõmbeid teeks.
Ajaliselt ei oska õelda, aga pausid üle 1 minuti ei läinud.
september 14, 2015 at 5:22 p.l. #376271Fdvk
MemberViimasest postitusest pea 2 kuud möödas. Suvel oli trennniga nii nagu ta oli.. Nüüd jälle uue hooga.
Üritan nüüd vaikselt kaalu tõsta, et natuke lihast juurde saada..
Väga kerge see kaalutõstmine polegi, peab jooma neid kaloreid juurde siis vähe lihtsam, ei tahaks liiga pekiseks ka minna kaalutõusuga.
Trennid 5 päeva järjest, vahel 2x päevas trenn, kuna tööga seoses ei saa vahel neljapäeviti või reedeti trennis käia ning nv on jõusaal kinni.
Trenni teen TLÜ jõusaalis enamasti, vahel harva ka kosel.
Suvel mõtlesin, et osalen ka fitness5’el, aga kuna kükk on veel nõrk siis ei hakka sinna ronima eesmärgiks võiks olla ikka koht #1.
Täna oli jalapäev
Eeskükk 70kg 4×8
Tagakükk 100kg 2×8, 110kgx6, 120kgx6
Reie tagaosa 70kg 4×15
Väljaasted hantlitega 25kg + reie tagaosa masinal
Säär ja kõht, selg.
september 15, 2015 at 6:20 e.l. #375572Timpss
MemberHehe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris paljusid on see Fitness 5 huvitama hakanud, samuti ka ennast. Mul on täpselt sama probleem kükiga. Olen alates aprillist väljas streeti teinud ja tunnen end suht enesekindlalt dippides ja lõuatõmmetes, jalgu ma ka väga skippinud ei ole, aga siiski enda keharaskusest 150% kindlasti hetkel ära ei küki. Selleks on kindlasti jõusaali abi vaja. EHk kolin ka varsti jõusaali ära kuna see Eesti ilm hakkab olema väga MÄRG, siis on tunduvalt mugavam jõusaalis trenni teha. On sul mõtteid ka, et kuidas eraldi Fitness 5 jaoks treenima hakata või jätkad rutiinset jõusaali trenni nagu tavaliselt?
september 15, 2015 at 6:27 e.l. #375573lkv
MemberProovida võiksite ikkagi, kui muud näitajad head. Kükk on paljudele raske ja neid, kes 0 saavad on ikka olnud. Protokolle võite ju vaadata ja ennast esimeseks ennustada, aga mis võistlusel toimub, seda ei tea kunagi. Rootsis nt dipsides tegi üks mees alati vähemalt 45 ära võistlustel ja tol korral kukkus 30 peal alla, sinna ta esikoht läks ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 15, 2015 at 8:59 e.l. #375513empire
MemberNii et kõik proovima ja järgmine aasta esikohale võistlema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.