Fred palun vasta!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Fred palun vasta!
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 19 years tagasi by
kkreatiin.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2007 at 8:52 p.l. #9337
kkreatiin
MemberTere!
Selline küsimus, et kas tellides toitumiskava saaks suveks kõhu trimmi?
Käin 3x nädalas jõusaalis ja teen seal kava järgi.
Ja kui toitumiskava ka järgida siis kas saaks suveks kõhu trimmi või võtab see kauem aega?
Pole väga paks aga kõhu peal u. 1-1,5 cm rasvakiht
jaanuar 8, 2007 at 10:09 p.l. #101080SHOXi
Memberoleneb kõik sinust, põhimõtteliselt on võimalik see jah.
jaanuar 8, 2007 at 10:28 p.l. #101081gmaster
Memberno pigem saad vbl isegi toidukava tellides paremini
ideaalne oleks muidugi kui sa ka trenni kava telliksid enda järgi
jaanuar 9, 2007 at 2:53 p.l. #101141Fred Antson
MemberTulemus oleneb õigest informatsioonist toitumise ja treeningu osas ning enesedistsipliinist.
Siledaks võid kõhu suveks saada,kuid et lihas välja joonistuks,selleks läheb rohkem aega.
jaanuar 9, 2007 at 9:04 p.l. #101232kkreatiin
MemberTulemus oleneb õigest informatsioonist toitumise ja treeningu osas ning enesedistsipliinist.Siledaks võid kõhu suveks saada,kuid et lihas välja joonistuks,selleks läheb rohkem aega.
iseenesest olen ma trenni teinud päris hästi ja kõhulihased tunduvad päris suured.. ülakõhult on neid näha aga alakõhul se rasvake.. et kui ikkagi rasva saab maha suveks siis mingil määral tulevad nad ju ikka välja?
jaanuar 9, 2007 at 9:13 p.l. #101237V8
MemberTeed korralikult aeroobset ja kui toitumine paigas, siis pole takistusi suveks vormi saamiseks.
jaanuar 10, 2007 at 12:33 p.l. #101295Fred Antson
Memberiseenesest olen ma trenni teinud päris hästi ja kõhulihased tunduvad päris suured.. ülakõhult on neid näha aga alakõhul se rasvake.. et kui ikkagi rasva saab maha suveks siis mingil määral tulevad nad ju ikka välja?Kui rasva vähemaks põletad, siis ju muud võimalust ei jäägi!
jaanuar 10, 2007 at 5:54 p.l. #101371kkreatiin
MemberIgatahes tänud kõigile
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.