Skip to main content

Foorumijaotus uuenenud

Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Foorumijaotus uuenenud

Viewing 7 posts - 31 through 37 (of 37 total)
  • Autor
    Postitused

Tere Fitness.ee foorumikülastajad,

Kindlasti on nii mõnigi teist märganud, ehk enamus, et foorum on nö segi paisatud, sest esialgu see nii tundubki.

Nimelt toimus foorumi sisu täielik uuendamine- uuenesid teemadejaotused, tuli juurde uusi põhiteemasid.

Sai muudetud mõnede jaotuste nimesid, seega eelnevalt postitatud kirjutisi võib esialgu üsna keerukas üles leida.

Seepärast on meie heaks sõbraks mõnda aega kindlasti otsingumootor:

post-18819-1289898558_thumb.jpg

Kui Teil tekib linnuke koos kirjaga “Vaid siit foorumist”, siis kaotage linnuke.

Loodetavasti peatselt tunnete end uues foorumis nagu kala vees ja eelnevalt liiga kirju foorumijaotus on silmaga paremini vastuvõetavam ning kindlasti on ka postituse tegemisel kergel leida sellele õiget kohta.

Aitäh Aile

Aile
    Member

Ilus!

Ma loodan, et kõik uued kasutajad leiavad kergemini alafoorumi, kuhu oma küsimus jätta ja kust leida sarnasel teemal postitusi…jääb duubeldamine jne vähemaks.

builder
    Member

Risustan natuke seda alateemat, sest mina privaatsönumite kohta suurt probleemikäsitlusi ei leidnud. Nimelt privaatsönumi saabumisel on mul võimalik koheselt sellele vastata, et vastasin ära, samas ei näita vasakul menüüs, et sõnum on saadetud. Võibolla on võimalik seadistada antud postitused samuti nii, et nad kajastuksid väljasaadetavate kirjade kaustas.

Rebane
    Keymaster

Risustan natuke seda alateemat, sest mina privaatsönumite kohta suurt probleemikäsitlusi ei leidnud. Nimelt privaatsönumi saabumisel on mul võimalik koheselt sellele vastata, et vastasin ära, samas ei näita vasakul menüüs, et sõnum on saadetud. Võibolla on võimalik seadistada antud postitused samuti nii, et nad kajastuksid väljasaadetavate kirjade kaustas.

Ei saa hästi küll probleemist aru. Küll on aga erasõnumit saates enne saada nupule vajutamist kaks kastikest (checkbox), kuhu saab linnukesi teha – üks on, et talleta minupoolt välja saadetav sõnum ka endale, teine on et jälgi sõnumit (annab teada, kui teine kasutaja on su sõnumi lahti teinud).

builder
    Member

Selge, ei pannud tähele. Tänud! Automaatselt arvata neid linnukesi sinna seadistada….

hehee
    Member

Üldise toitumise alateema kadus nüüd päris ära? Leidsin toitumise grupi, mis jagunes kaalust alla, kaalust juurde, toidulisanditeks ja retseptideks. Oleks hea meelega selle kiviaja jahu teema mingusuguse toitumise alla paigutanud, aga olemasolevatest ei sobinud ükski ja nii panin ta uudiste alla.

hehee
    Member

Üldise toitumise alateema leidsin nüüd üles. Ent ikka pole rahul

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 31 through 37 (of 37 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.