Foorumijaotus uuenenud
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Foorumijaotus uuenenud
- This topic has 36 replies, 13 voices, and was last updated 15 years tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
oktoober 28, 2010 at 4:35 p.l. #280747
eesti mees
Member…ja kus nad sellega siis tegelema peaksid? Kodus teki all?Vabandust, kuid hetkel ei saa ma sinust aru. Ikka tuleb raskusi ette ja võiks olla ju koht, kus nö legaalselt on võimalik kurta. Jagatud mure pidavat olema poole väiksem?
Ahjaa… mehed ju ei nuta… Mina nutan küll…ja õnnekombel nutab minu mees ka.
Ma usun, et sellele kurtmis ja nutmiskohale võiks ka väljaspool fitness.ee d reklaami teha.
Tere Aile,
sa oskad mulle äkki nõuanda selle dieedi asja pealt abiks olla. Mul elukaaslane 174 pikk ja kaalub hetkel 65 kg, tahaks kaalu saada 62kg peale. Peab dieeti ja jookseb ülepäeviti 8-10 km, nii siledal maal kui ka tõuse mida leiad Dundees piisavalt. Sööme omaarust tervislikult, palju rohelist ja lihatooteid ja ka süsikaid kuna tegeleme jooksmisega mõlemad. Tema kaalu kõikumine on minimaalne vaata et kasvatab isegi jalalihaseid.
oktoober 28, 2010 at 5:13 p.l. #280748Aile
MemberTere Aile,sa oskad mulle äkki nõuanda selle dieedi asja pealt abiks olla. Mul elukaaslane 174 pikk ja kaalub hetkel 65 kg, tahaks kaalu saada 62kg peale. Peab dieeti ja jookseb ülepäeviti 8-10 km, nii siledal maal kui ka tõuse mida leiad Dundees piisavalt. Sööme omaarust tervislikult, palju rohelist ja lihatooteid ja ka süsikaid kuna tegeleme jooksmisega mõlemad. Tema kaalu kõikumine on minimaalne vaata et kasvatab isegi jalalihaseid.
Mina hetkel kuskil ei tööta… ja siinsetel treeneritel on pered toita, ma usun, et nad on alati õnnelikud uue kliendi üle.
Ainuke, mida ma võiks lubada… Kui naine peab korralikult toitumispäevikut (kellaaeg, toiduaine ja kogus)vähemalt 5 päeva, saadab mulle… ja ma näen selles mingit üldist viga, siis ma luban lühidalt nõu anda.
OK?
Samas… Normaalkaalus tavainimene peab keskenduma kaalu hoidmisele, mitte langetamisele.
oktoober 28, 2010 at 5:15 p.l. #280749ROtter
MemberTere Aile,sa oskad mulle äkki nõuanda selle dieedi asja pealt abiks olla. Mul elukaaslane 174 pikk ja kaalub hetkel 65 kg, tahaks kaalu saada 62kg peale. Peab dieeti ja jookseb ülepäeviti 8-10 km, nii siledal maal kui ka tõuse mida leiad Dundees piisavalt. Sööme omaarust tervislikult, palju rohelist ja lihatooteid ja ka süsikaid kuna tegeleme jooksmisega mõlemad. Tema kaalu kõikumine on minimaalne vaata et kasvatab isegi jalalihaseid.
Tahad, et ta kurvid ka ära kaotab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2010 at 5:23 p.l. #280751Aile
MemberTahad, et ta kurvid ka ära kaotab?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tahtsin ka sedasama torkida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2010 at 5:32 p.l. #280755Aile
MemberMeestel on jah selle kuuspakiga ilmselt raskemgi. Kui tegemist perega, siis enamasti ikka süüakse ühtmoodi, sama toitu, sama suured taldrikud. Mehel natuke rohkem kui naisel, sest mees ju tugevam, suurem. Kuid mõlemal ühtmoodi seljas ca 20kg rasva. Naise puhul on selline kogus aga normaalne ja see rasv pesitseb puusadel ja on seal ilus vaadata. Vaesel mehel aga on see enamasti kõhu peal. Mehel on kuuspakini minna reeglina kaks korda pikem tee kui oleks naisel. Seega ilmselt võiks tõesti olla sellesse tugigruppi asja ka meestel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Matemaatika longab…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui mees on tugevam ja suurem ja tal on 20 kg rasva siis on ta juba ainult selle tõttu eelisseisus…sest rasva% on ju väiksem. …ja see, et see paikneb ainult kõhul…kuulub ulmevaldkonda.
Ise ausalt öeldes tunneks ennast 20 kg rasvaga ikka kehvasti küll, mul kama, et mõnele võibolla kurvid meeldivad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul on nende kurvidega pagana raske joosta ja hüpata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2010 at 5:37 p.l. #280756ROtter
MemberMa tahtsin ka sedasama torkida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on reaalsus, mida paljud ei oska esialgu oodatagi, et nii võib juhtuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise ausalt öeldes tunneks ennast 20 kg rasvaga ikka kehvasti küll, mul kama, et mõnele võibolla kurvid meeldivad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul on nende kurvidega pagana raske joosta ja hüpata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enamus ajast oled sa ju paigal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2010 at 5:42 p.l. #280759Aile
MemberEnamus ajast oled sa ju paigal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma suudan igal pool “siblida”.oktoober 28, 2010 at 7:20 p.l. #280770Hirmus Ants
Kas elukaaslane tahab osaleda mingil võistlusel, kus muidu ei mahu sobivasse kaalukategooriasse? Arvatavasti ei. Sel juhul tuleb kaaluNUMBRI eesmärgiks seadmine ära unustada (tal on väga väike kaal: http://mangukoobas.lahendus.ee/media_files/207624l.JPG ). Trenni tehes loomulikult lihased kasvavad (naistel üsna vaevaliselt ja mitte eriti suureks niikuinii) ja kui näiteks 2 kg lihasmassi tuli juurde ja samas 2 kg rasva kadus, siis ei maksa ju kaalu peal seistes pisaraid poetada, et kaal ei lange? Tähtsam on ju see pilt, mida peeglist näha võib? Mul näiteks on 100 kg kaaludes rasva tunduvalt vähem olnud kui 95 kg kaaludes ja vaatepiltki kohe teine- 95 kg puhul oli “raseda naise” kõht, 100 kg kaaludes seda ei olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üle päeva 8-10 km joosta tundub mõttetu enese piitsutamisena. No loomulikult võib ja aeroobne treening on veresoonkonnale kasulik (kindlasti kasulikum kui jõusaalis anaeroobne), aga täiesti võimalik on rasva% vähendada vähemalt 2x vähem joostes juhul kui toitumine on rangelt kontrolli all.
oktoober 29, 2010 at 4:04 p.l. #280836eesti mees
MemberTahad, et ta kurvid ka ära kaotab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr. Rotter,
ma ei tahaks ka päris teravaks minna:). Kui aus olla siis ta mul päris liivakella kujuga, probleem on ainult alakõhuga seal on kergelt problemaatiline. Samas mingi naine saatis talle Kaalukatest trenni kava selle järgi suudab ilusti kõik teha. Ma peaks isegi tunnistama,enda häbiks, et ta kõhu ja seljasirutaja lihased on vastupidavamad kui mul. Mul on küll kõht lamedam, tänu jooksmisele aga kõhulihast teen lühemate seerjatega.
Samas tänud kõigile kes mulle ninna kargasid ja tänan ka Hirmust Antsu kes suvatses natukenegi asja lahata, kujutan ette et see võis olla päris keeruline teadmata inimese harjumusi ja olemust:)
oktoober 29, 2010 at 4:47 p.l. #280840ROtter
MemberPeab dieeti ja jookseb ülepäeviti 8-10 km, nii siledal maal kui ka tõuse mida leiad Dundees piisavalt. Sööme omaarust tervislikult, palju rohelist ja lihatooteid ja ka süsikaid kuna tegeleme jooksmisega mõlemad. Tema kaalu kõikumine on minimaalne vaata et kasvatab isegi jalalihaseid.Selles see probleem ongi – ülepäeviti 8 – 10 km aeglases tempos ja pärast ruttu-ruttu kõht süsivesikuid täis.
No loomulikult võib ja aeroobne treening on veresoonkonnale kasulik (kindlasti kasulikum kui jõusaalis anaeroobne)Oled kindel?
oktoober 30, 2010 at 4:54 e.l. #280871ROtter
MemberSelles see probleem ongi – ülepäeviti 8 – 10 km aeglases tempos ja pärast ruttu-ruttu kõht süsivesikuid täis.Oled kindel?
Kelle omalooming see kokku miximine on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vastatud on ju erinevatele inimestele.
Äkki teeks üldse nii, et ühe inimese erinevad postitused koondaks kokku üheks segasummasuvilaks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2010 at 7:05 e.l. #280874MoloM
MemberFoorumi reeglid
Sooviks TÕESTI siin näha ainult asjalikke postitusi.
Reeglitesse võiks veel panna, et postitused peaksid olema otseselt seotud teemaalgatuse mõttega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2010 at 1:41 p.l. #280888Alexander Andrusenko
ModeratorKelle omalooming see kokku miximine on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vastatud on ju erinevatele inimestele.
Äkki teeks üldse nii, et ühe inimese erinevad postitused koondaks kokku üheks segasummasuvilaks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Postituste kokkumiximine on minu omalooming. Üldiselt on foorumites (mitte ainult siin, vaid ka paljudes teistes) kombeks mitte teha topelt- (või mitmik-)postitusi. Kui mitmele inimesele vastates tsiteerida mitme inimese teksti, siis on väga hästi näha ju, kellele mingi lause suunatud on. Selleks ei pea ju tingimata mitu postitust tegema.
oktoober 30, 2010 at 1:55 p.l. #280889Janika Aavamägi
MemberEsmaspäevasel koosolekul tuleb uus teemadejaotus arutellu, seepärast ei ole veel muudatusi tehtud ka.
Aile ettepanekul mõtlesin, et toitumisega seotud teemad oleks hoopis eraldi blokis nagu on pärast Fitness.ee foorumit Kommerts ja tehniline info:
-DIEET
*Toitumine
*Toidulisandid
*Retsepti
Lisaks järjestaks Fitness.ee foorumiteemad mingi mõtte järgi, et teemad oleks paremini ja loogiliselt leitavad ja seda ka visuaalselt.
Ja ikka, kui külastajatel või foorumlastel ettepanekuid, pange ikka kõik kirja, mis kirjapanemist kannatavad.
Muudame meie keskkonna meeldivamaks.
Siiralt,
oktoober 30, 2010 at 2:21 p.l. #280894Alexander Andrusenko
ModeratorKaalulangetajatele ja massikasvatajatele võiks eraldi alamfoorumid teha. Siis oleks Toitumise alamfoorum ja selle all veel järgmised alamfoorumid: Kaalu langetamine, Massi kasvatamine, Toidulisandid, Retseptid. Ja see kaalulangetajate alamfoorum oleks siis see, millest Aile rääkis.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.