Foorumijaotus uuenenud
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Foorumijaotus uuenenud
- This topic has 36 replies, 13 voices, and was last updated 15 years tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
oktoober 27, 2010 at 12:28 p.l. #21867
Aile
Member… inimeste jaoks, kes on dieedil ja tahavad üksteiselt tuge leida.
Näiteks on olemas
Need a diet buddy?
It’s easier to lose weight when you’re not going it alone. Find a friend in this My Calorie Counter discussion group. Featured groups: 25-lb. Club, Get/Keep That Beach Body
Kas on nõudlust?
Hetkel tundub mulle, et kõik dieeditajad on igaüks omas nurgas nohisemas.
Sellesse potti võiks siis minna ka…Tahan kõhulihaseid jne teemad.
oktoober 27, 2010 at 6:17 p.l. #280647MoloM
Member… inimeste jaoks, kes on dieedil ja tahavad üksteiselt tuge leida.Näiteks on olemas
Need a diet buddy?
It’s easier to lose weight when you’re not going it alone. Find a friend in this My Calorie Counter discussion group. Featured groups: 25-lb. Club, Get/Keep That Beach Body
Kas on nõudlust?
Hetkel tundub mulle, et kõik dieeditajad on igaüks omas nurgas nohisemas.
Sellesse potti võiks siis minna ka…Tahan kõhulihaseid jne teemad.
Mõte armas, kuid on ju olemas alafoorum Toitumine, Dieet ja Toidulisandid, sinna saab ju teha alateema, kuhu kõik dieeditajad saavad üksteisele tuge pakkuma tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2010 at 6:18 p.l. #280648Hirmus Ants
MemberMis “Toitumine, Dieet ja Toidulisandid” alamfoorumil viga on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2010 at 8:40 p.l. #280665Janika Aavamägi
MemberAitäh Aile,
Ja miks mitte. Sain selle teema peale kõvasti mõelda ja kallis foorumi külastaja,
homme on kõigi eelduste kohaselt oodata uut teemajaotust, seega ole valmis.
Ole valmis lugema jagama õppima.
Alati uutele pakkumistele ja arvamustele avatud,
Janika Jürgenson
Fitness.ee foorumi toimetaja.
oktoober 28, 2010 at 5:28 e.l. #280683Aile
MemberMis “Toitumine, Dieet ja Toidulisandid” alamfoorumil viga on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma mõtlesin nende peale, kes hetkel dieedil on…ja tahavad moodustada nn tugigruppi. Alafoorum, kus nad üksteist ise toetaksid, hetkel on nad suhteliselt laiali.
oktoober 28, 2010 at 5:31 e.l. #280684Aile
MemberAitäh Aile,Ja miks mitte. Sain selle teema peale kõvasti mõelda ja kallis foorumi külastaja,
homme on kõigi eelduste kohaselt oodata uut teemajaotust, seega ole valmis.
Ole valmis lugema jagama õppima.
Alati uutele pakkumistele ja arvamustele avatud,
Janika Jürgenson
Fitness.ee foorumi toimetaja.
Väga kena!
Peab lihtsalt mõtlema selle jaoks hea märksõna. Dieedisõbrad on meil Eestis juba olemas…
Dieedil olijate mured ja rõõmud…on vist vähe pikk?
See teema on siin foorumis…kas just ülekaalus, kuid üsna tavanähtus ja kõik on nad laiali.
Mitte, et me igaühest neist teeksime staari a la Valmistu koos minuga, vaid aitame neil tekitada oma sõpruskonna.
oktoober 28, 2010 at 6:17 e.l. #280688daemonium
MemberMa mõtlesin nende peale, kes hetkel dieedil on…ja tahavad moodustada nn tugigruppi. Alafoorum, kus nad üksteist ise toetaksid, hetkel on nad suhteliselt laiali.e-e …
aga kellest üldse jutt?Kas ülekaalulistest või mingist tibindusvärgist,kus alandatakse kaalu 50kg peal 49kg peale?
Ja ma vabandan oma ignorantsust … aga milleks see tugigrupp hea on ?Mismoodi see teineteise toetamine küll välja võiks näha?
oktoober 28, 2010 at 7:31 e.l. #280695Alexander Andrusenko
ModeratorMa loodan, et sellest alamfoorumist ei saa kohta, kus laisad ja saamatud inimesed enesehaletsusega tegelema hakkavad…
oktoober 28, 2010 at 7:52 e.l. #280696Janika Aavamägi
MemberMa loodan, et sellest alamfoorumist ei saa kohta, kus laisad ja saamatud inimesed enesehaletsusega tegelema hakkavad…Püüan asja nõnda üles ehitada, aitäh tähelepanu juhtimise eest!
oktoober 28, 2010 at 11:34 e.l. #280716Aile
MemberMa loodan, et sellest alamfoorumist ei saa kohta, kus laisad ja saamatud inimesed enesehaletsusega tegelema hakkavad……ja kus nad sellega siis tegelema peaksid? Kodus teki all?
Vabandust, kuid hetkel ei saa ma sinust aru. Ikka tuleb raskusi ette ja võiks olla ju koht, kus nö legaalselt on võimalik kurta. Jagatud mure pidavat olema poole väiksem?
Ahjaa… mehed ju ei nuta… Mina nutan küll…ja õnnekombel nutab minu mees ka.
Ma usun, et sellele kurtmis ja nutmiskohale võiks ka väljaspool fitness.ee d reklaami teha.
oktoober 28, 2010 at 12:19 p.l. #280727AlanBStard
Moderator…ja kus nad sellega siis tegelema peaksid? Kodus teki all?Vabandust, kuid hetkel ei saa ma sinust aru. Ikka tuleb raskusi ette ja võiks olla ju koht, kus nö legaalselt on võimalik kurta. Jagatud mure pidavat olema poole väiksem?
Ahjaa… mehed ju ei nuta…
Mulle tundub et olemasolevatest sobiks Naistekas hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2010 at 12:42 p.l. #280731Aile
MemberMulle tundub et olemasolevatest sobiks Naistekas hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oeh…ma usun, et kuuspaki tahtjaid on suuremalt jaolt ikka meeste seast. Nigut seeni pärast vihma…
…ja naised saavad veel kokkamisega hakkama, kuid meestega on asi vähe raskem.
oktoober 28, 2010 at 1:35 p.l. #280736JungaTroll
MemberOeh…ma usun, et kuuspaki tahtjaid on suuremalt jaolt ikka meeste seast. Nigut seeni pärast vihma……ja naised saavad veel kokkamisega hakkama, kuid meestega on asi vähe raskem.
Meestel on jah selle kuuspakiga ilmselt raskemgi. Kui tegemist perega, siis enamasti ikka süüakse ühtmoodi, sama toitu, sama suured taldrikud. Mehel natuke rohkem kui naisel, sest mees ju tugevam, suurem. Kuid mõlemal ühtmoodi seljas ca 20kg rasva. Naise puhul on selline kogus aga normaalne ja see rasv pesitseb puusadel ja on seal ilus vaadata. Vaesel mehel aga on see enamasti kõhu peal. Mehel on kuuspakini minna reeglina kaks korda pikem tee kui oleks naisel. Seega ilmselt võiks tõesti olla sellesse tugigruppi asja ka meestel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2010 at 2:29 p.l. #280738AlanBStard
ModeratorOeh…ma usun, et kuuspaki tahtjaid on suuremalt jaolt ikka meeste seast. Nigut seeni pärast vihma…Ma mõtlesin rohkem seda üksteise rindadel nutmise momenti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2010 at 3:23 p.l. #280745daemonium
MemberNii et naised teevad siis meestele nutuka,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.