Skip to main content

Foorum: Meie portaal

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Foorum: Meie portaal

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    toimetus
    Member

Ootame siia foorumisse ettepanekuid ja ideid kasutajatelt, mis võiks portaalis teisiti olla või mida võiks juurde ehitada. Loomulikult on ka kõik veateated teretulnud(nt. Poes ostukorv ei tööta, foorumisse ei saa teemat lisada jms).

toimetus

Marko
    Member

Nädalamängus isiklikku e-maili sisestades on võimalike kasutatavate tähemärkide arv 25, mis pole just alati piisav.

Ehk võtate midagi ette.

webmaster
    Member

Täname märkuse eest, suurendame lubatavate tähemärkide arvu.

Anonüümne
    Guest

Kallid amazon.ee tegijad! Kas te oma lehte peale IE mõne muu brauseriga ka vaadanud olete? Saage ometigi aru, et brauer ja IE ei ole sünonüümid! Mul oli käepärast 5 (viis) erinevat brauserit (Opera, Mozilla, Konqueror, Netscape4 ja Lynx) ja mitte ühegagi nendest ei kannata teie leht vähimatki kriitikat!

JK
    Member

Olen täheldanud, et väljudes amazoni lehelt peab tingimata välja logima. Kui ei logi ja paned lihtsalt lehe kinni ( isegi kui lülitud internetist välja) oled sa veel tegelikult sisselogitud ning uuesti amazoni lehele minnes oled jubaautomaatselt sisselogitud. Arvuti vist teeb seda IP aadressi salvestades. Sellega tekib see probleem, et amazoni lehel käiakse ka avalikest internetipunktidest ning teine inimene minnes amazoni lehele on automaatselt sisselogitud.

Kas ei oleks võimalik muuta lehe seadistusi nii, et lehelt väljudes automaatselt katkeb sisselogitus s.t sind logitakse välja?

webmaster
    Member

Ülevale paremale nurkka ilmub sisse logides [sEADED]. Seaded all on võimalus välja logida. Sisselogimise sessioon peaks aga aeguma 1 tunniga.

xrnzx
    Member

tahax oma pilti ratesse panna kus see koht on kuhu ma oma pildid saan panna

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.