Foorum avatud
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Foorum avatud
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 22 years, 2 months tagasi by
Marek Kalmus.
-
AutorPostitused
-
november 21, 2003 at 8:11 e.l. #1569
Rebane
KeymasterNüüdsest saate küsida kõiki küsimusi Marek Kalmuselt otse siit foorumist.
Jõudu ja edu nii Marekile kui küsijatele
november 25, 2003 at 4:57 p.l. #34626renku
MemberOstsin endale seda Tartust apteegist ja nyyd kysimus sulle.
Mitu kapslit päevas sa seda kasutad ja kuidas jaotad nende tarbimise päeva peale?
november 29, 2003 at 7:16 e.l. #34627Marek Kalmus
MemberTere! ja vabanda, et olen nii kaua viivitanud vastusega. See ei olenenud küll minust, aga gokshuraga on nii, et esimesed kaks nädalat hommikul enne sööki 2kapslit ja enne kolmandat sööki 2kapslit. Edasi 2nädalat võtad poole rohkem ja siis teed 2näd. vahet. Siis alustad 3+3 ja lähed 6+6-le. Peale seda teed 4-6 nädalat vahet ja võid alustada uuesti. Ära ainult unusta korralikku toitumist pluss kreatiin, glutamiin ja mingi valgusegu ka. Proovi, mulle igatahes mõjus positiivselt. Jõudu!
november 29, 2003 at 8:35 e.l. #34628Thor
MemberTere!On mõtet neid koos võtta(oled ise äkki proovinud)või tuleb eraldi kuurina tarvitada.
november 29, 2003 at 8:47 e.l. #34629paingain
MemberSiiani on kreatiini ikka kuuridena võetud, aga viimasel ajal on kuulda, et võib tarvitada ka pidevalt, ilma pausi pidamata. Kas võib see siis mõjutada negatiivselt organismi võimet ise kreatiini toota? Kuidas sina toimid?
november 29, 2003 at 4:02 p.l. #34630punamtsike
Memberpole küll Marek Kalmus aga omaltpoolt ütlen seda, et pärast kreatiinikuuri lõpetamist taastub organismi enda kreatiinitootmine täielikult. seega põhimõtteliselt pole vahet kas tarvitada kuuridena või mitte. kreatiin pole mingi kange steroid ja tema tarvitamisel saadav efekt on suht väike. arvatavasti seetõttu ongi hakatud teda pidevalt ilma kuurideta tarbima.
ma võin siin kahtlast ka panna niiet oma järeldused tee ikka Mareki postitusele põhindes. tema sõna maksab. see oli lihtsalt vahepalaks.
november 30, 2003 at 1:46 p.l. #34631Marek Kalmus
MemberIse ei ole neid koos tarvitanud aga kui vörrelda nende toimet siis peaksid nad koos tarvitamiseks hästi sobima. Kreatiini aga võib tõesti tarvitada järjest pika perioodi vältel. Ise võitsin sellel aastal 5-10g. päevas ja nii pool aastat jutti. Alles võistluseelsel nädalal vähendasin selle ühtlaselt nullini. Ei saa praegu küll millegi üle kurta. Olen just alustamas järgmist pooleaastast tsüklit.
detsember 1, 2003 at 2:50 p.l. #34632punamtsike
Memberteatavasti lahkusid Sa fastist. idee järgi peaksid nüüd tai kane tooteid tarbima. kuidas mulje on ja kas fasti toodetega on nüüd lõplikult bye-bye.
detsember 2, 2003 at 2:59 p.l. #34633Marek Kalmus
MemberPraegu natuke veel vara öelda, alles alustasin nendega, arvan, et poole jaanuari pealt võin juba täpsemalt öelda. Aga Fastiga on ühelpool küll.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.