Kuni päeva lõpuni 17.30 ni olen ise poes kohapeal – seega kui on vaja abistavat nõu, nii toidulisandite trenni ja toidu osas, astu läbi!!! ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Jätkub kampaania OTSI MÄRKI! Märkide leidmise lihtsustamiseks tõstsin kõik allahindlusemärgiga tooted ühte sektsiooni – tule tsekka paljud tooted – 80% soodsamad!
Hea uudis kõigile neile, kes on Fitshopi töötajate seljas näinud kahte eri versiooni T- särki OLIMP toodete reklaamiga (slogan Im not a human…Im machine ja Massacra Episode)
Nüüd saadaval mõlemit särki esialgu küll 1 suurus XL (kuid olgu öeldud, et see on minul suht ümber, nii et väiksematele meestele peaks ka selga sobima)
Ott, kas millalgi on tulemas Olimpi väiksemaid särke ka? jube ägedad need, aga XL jääb mulle vist väga suureks
Kindlasti on, sest see hetk kui ma tellisin olid väiksemad otsas, annan koheselt teada kui väiksemaid särke ka tuleb. XL samas nagu mainisin on minul suht ümber, seega väiksemale mehele on ta natuke lohvakam, peab tulema proovima.
Autor
Postitused
Viewing 15 posts - 406 through 420 (of 2,122 total)