Fitshop Sparta: “Vedel kuld”
- This topic has 3,201 replies, 138 voices, and was last updated 8 years, 2 months tagasi by
Fitshop Sparta.
-
AutorPostitused
-
november 8, 2009 at 2:26 p.l. #233149
Annika Pärtel
MemberIkka vesi+ pulber, siis peaks kõik ok olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vastupidist kasutades jäävad paljud tooted niiviisi põhja kinni ja peab lusikaga udjama pärast, et mitte kallil kraamil lasta raisku minna.
november 8, 2009 at 2:34 p.l. #233153Kristjan-Johannes Konsap
MemberKirp ma ei tahaks üldse su iidolit Yates’i kuidagi maha teha aga….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ok nali naljaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , tegelt tahtsin mainida, et see Lean gain va sunnik ei taha eriti hästi seguneda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , vbl on asi selles, et lasen vee pulbri peal mitte ei pane pulbrit vette?? Ei oska öelda??Igal juhul jääb osa pulbrit sheikeri põhja kinni.
Mäletan, et Ultimate Protein’iga seda probleemi ei olnud.
Ma vaatasin kohe kui Lean gain’i purgi avasin, et tolmas teine päris korralikult, st et tegu on suht peene pulbriga ja vbl see seletabki seda “mitte nii hästi” segunemist.
Aga maitse ja viskoossus on jumalik, selline kisselljas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma soovitan muidugi alati vee alla panna ja siis pulbrit lisada. Vb on Lean Gaini ja Proteini segunemise vahe tõesti tingitud süsivesikute olemasolust. Süsivesikud on Lean Gainis madala glükeemilise indeksiga liitsüsivesikud: kaerahelvestest, riisi tärklis ja maisi dekstriin. Samuti sisaldab Lean Gain ka korralikult kiudaineid, niiet põhjust võib ilmselt otsida siit. Kui aga vesi alla ja pulber peale panna, ei ole minu arust erilist probleemi segunemisel võrreldes analoogsete toodetega, vähemalt koostis on muidu viimase peal.
november 8, 2009 at 2:53 p.l. #233160tereummikust
MemberKirp, tulen siis peagi peagi oma PROMIXILe järgi, mille oksjonil võitsin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oksjon -> http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=26140
november 8, 2009 at 2:58 p.l. #233161Kristjan-Johannes Konsap
MemberKirp, tulen siis peagi peagi oma PROMIXILe järgi, mille oksjonil võitsin
Oksjon -> http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=26140
“Tule kui leebe tuul…”
november 8, 2009 at 3:04 p.l. #233162Lexusl
MemberIkka vesi+ pulber, siis peaks kõik ok olema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vastupidist kasutades jäävad paljud tooted niiviisi põhja kinni ja peab lusikaga udjama pärast, et mitte kallil kraamil lasta raisku minna.
Jama värk siis, kuna ma panen kodus juba pulbri sheikerisse ja trennis valan vee peale. Tervet purki kaasas tassida küll ei tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hera 80-ga pole mul sellist probleemi veel olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2009 at 3:08 p.l. #233164Kristjan-Johannes Konsap
MemberJama värk siis, kuna ma panen kodus juba pulbri sheikerisse ja trennis valan vee peale. Tervet purki kaasas tassida küll ei tahaks
Hera 80-ga pole mul sellist probleemi veel olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No proovi siis vett vähehaaval lisada ja sheiker samal ajal veidi kaldu hoida. Ehk aitab.
november 8, 2009 at 3:15 p.l. #233169Lexusl
MemberSüsivesikud on Lean Gainis madala glükeemilise indeksiga liitsüsivesikud: kaerahelvestest, riisi tärklis ja maisi dekstriin.Sellest siis tingitud ka see kisselljas olek.
Aga eks ma mõtlen midagi välja, ega siis selle pisikese asja pärast jää “vägijook” joomata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2009 at 3:29 p.l. #233171Annika Pärtel
MemberVõta supilusikas kaasa, raputad joogi segi, jood suurema osa ära, põhjast saad veel lusikaga segada ja juua- lusikas ei võta ju ruumi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2009 at 3:37 p.l. #233173Lexusl
MemberVõta supilusikas kaasa, raputad joogi segi, jood suurema osa ära, põhjast saad veel lusikaga segada ja juua- lusikas ei võta ju ruumi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii ma teengi…vot
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud nõu jagamast, sulle ka Kristjan.
november 8, 2009 at 3:59 p.l. #233178nitro force
Membermingi väikse topsiga saad kaasa ka võtta seda ju.
november 8, 2009 at 4:07 p.l. #233180Annika Pärtel
Membermingi väikse topsiga saad kaasa ka võtta seda ju.Jah kui selline leidub. Eraldi osta ei tasu ju, pigem juba lusikas köögisahtlist kotti poetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2009 at 5:00 p.l. #233188nitro force
MemberJah kui selline leidub. Eraldi osta ei tasu ju, pigem juba lusikas köögisahtlist kotti poetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jah seda küll , aga mingi vitamiini tühi tops või mingi muude kapslite topsi ikka leidub võibolla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2009 at 12:20 p.l. #233338Laura Reisalu
MemberTäna tulge ja maiustage Lean Gainiga – banaani maitse on ikka tõesti ülisuper
november 9, 2009 at 12:44 p.l. #233344Laura Reisalu
Membernovember 9, 2009 at 1:11 p.l. #233361Rain 6 kanget
MemberJama värk siis, kuna ma panen kodus juba pulbri sheikerisse ja trennis valan vee peale. Tervet purki kaasas tassida küll ei tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hera 80-ga pole mul sellist probleemi veel olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vahest otsid mingi väikese purgikese või kotikese, kuhu saad pulbri sisse panna ja sellega kaasa võtta.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.