Skip to main content

Fitness.ee Rate auhinnamängu võitja 8-/

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Fitness.ee Rate auhinnamängu võitja 8-/

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    4Qlimax
    Member

Ju siis oli jah minu kord ennast lolliks teha

rinaldo
    Member

Nah, eksida võivad kõik, aga kogugem ikka enne piisavalt tõendeid kui süüdistama hakkate

Ju siis oli jah minu kord ennast lolliks teha
    JACKO
    Member

Pilt paistis jah kummaline. Ilmselt suht pimedas tehtud, mis jätab mulje, et on töödeldud!

Lexusl
    Member

Pilt paistis jah kummaline. Ilmselt suht pimedas tehtud, mis jätab mulje, et on töödeldud!

Ahti ole nüüd ikka

timo116
    Member

Selle kohta kehtib edaspidi reegel- enne uuri, veendu, siis süüdista

Tänapäeva Photoshopi ajastul ei ole probleem igasuguseid rante jm lisaks tekitada pildile, veidike teravustada kus vaja, veidike blurrida, mida iganes. Isiklikult ei lase ühtegi töötlemata nö musta materjali netti üles..

Lexusl
    Member

Tänapäeva Photoshopi ajastul ei ole probleem igasuguseid rante jm lisaks tekitada pildile, veidike teravustada kus vaja, veidike blurrida, mida iganes. Isiklikult ei lase ühtegi töötlemata nö musta materjali netti üles..

End of story!

joey
    Member

Kui vaadata ruumi valgust ning samuti pildi hägusust, siis igaljuhul klapid naha ja näo toon. Ka varjud on õiges kohas. Seega vaevalt, et nägu kleebitud on. See väike triip ei näita midagi. Küll aga saab photoshopiga muid trikke teha originaalpildiga, aga mina ei tuvastanud küll midagi.

Muud pole midagi, et härral on lihtsalt nii hea vorm, et vinguma kiputakse.

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.