fitness.ee poest tellimine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » fitness.ee poest tellimine
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
H2TheO-Z.
-
AutorPostitused
-
märts 23, 2009 at 3:54 p.l. #15262
H2TheO-Z
Membermul on 1 küsimus.
Kaua tavaliselt aega võtab, et pakk kohale toimetatakse.
Valisin selle “Postkontorisse” võimaluse ja juba 3 nädalat on vist mõõdas ja ikka pole teadet
postkontorist tulnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2009 at 3:57 p.l. #187917Wire
Membermine kohale ja esita dokument. Mul jõuab 2-3 päevaga kohale.
märts 23, 2009 at 4:08 p.l. #187921H2TheO-Z
Membermine kohale ja esita dokument. Mul jõuab 2-3 päevaga kohale.Ma elan Kuressaares
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma kohale peaks sõitma läheks mitu sada krooni ju…
märts 23, 2009 at 4:12 p.l. #187922H2TheO-Z
Memberkas võib asi sellest tingitud olla, et postiindeks oli vale?
Nad peaks ju nägema, et Kuressaarde on tellimust ja mitte viima seda kuskile Petseri äärsesse kohta vms…
/double post. sorry
märts 23, 2009 at 5:23 p.l. #187943Tohman
MemberEhk tuleb saarele pakk kauem..
Aga võta ühendust, helista ja uuri.
märts 23, 2009 at 5:23 p.l. #187944whitesox
Memberkas võib asi sellest tingitud olla, et postiindeks oli vale?Nad peaks ju nägema, et Kuressaarde on tellimust ja mitte viima seda kuskile Petseri äärsesse kohta vms…
/double post. sorry
Mulle tuli kiri nädal aega, sest indeks oli vale, aga aadress õige.
Järgmine kord soovtan sul Eesti Posti kullerteenust ELS kasutada: pakk toimetatakse sinuni juba järgmisel päeval, ega jää postkontorisse seisma.
Ma tellisin kolmapäeval ühe toote ja täna (esmaspäeval) jõudis minuni postisaadetise saabumise teade. Jama selles, et L-P on postkontor suletud ja E-R on lahti ainult 9.00-13.30. Ei teagi kuidas paki kätte saan. Nüüd kirun, et ELS-i ei kasutanud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2009 at 5:32 p.l. #187948Rebane
Keymastermul on 1 küsimus.Kaua tavaliselt aega võtab, et pakk kohale toimetatakse.
Valisin selle “Postkontorisse” võimaluse ja juba 3 nädalat on vist mõõdas ja ikka pole teadet
postkontorist tulnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitan saata meili info@fitness.ee peale ja uurida. Pane kaasa oma tellimuse number ja oma nimi. Kirjelda muret (et pole pakk kohale jõudnud) ja palu, et kas oleks võimalik poe poolt uurida, kus pakk võiks olla. See võib küll pisut poe poolt aega võtta, sest tellimuste asupaika on sageli keeruline ruttu teada saada aga siis on vähemalt süda rahul ja teadmine olemas, kus pakk asub.
Edit: 3 nädalat ei tohiks ükski pakk aega võtta. Kui tellimusest on möödas rohkem kui nädal ja paki kohta pole informatsiooni laekunud, tuleks kontakteeruda siiski poega ja hakata uurima, milles võib probleem seisneda.
märts 23, 2009 at 6:51 p.l. #187967H2TheO-Z
MemberSoovitan saata meili info@fitness.ee peale ja uurida. Pane kaasa oma tellimuse number ja oma nimi. Kirjelda muret (et pole pakk kohale jõudnud) ja palu, et kas oleks võimalik poe poolt uurida, kus pakk võiks olla. See võib küll pisut poe poolt aega võtta, sest tellimuste asupaika on sageli keeruline ruttu teada saada aga siis on vähemalt süda rahul ja teadmine olemas, kus pakk asub.selge, hiljem kirjutan, tänan abi eest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>/saadsin kirja ära.
Loodetavasti saab paki kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.