Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
november 21, 2010 at 5:51 p.l. #277269
jrx
MemberUups!Sinu eas ei ole seal midagi vaadata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Self pwnage!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2010 at 6:02 p.l. #277272Janika Aavamägi
MemberNo mehed lähevad siin enda juttudega juba keeruliseks kätte ära.
Nädalavahetusest siis niipalju, et laupäev oli pärast ametlikku lebohommikut voodis kavas trenn- selg ja säär,
FitShop Spartas sai muidugi Rosinaga lobisetud ja muljetatud, siis trenni, kus silmad ei tahtnud kuidagi lahti püsida, miski ülepuhanud vist aga trenni lõpuks tuli isegi veidi särtsu ka, trenn ise oli hea, õnnestunud, annab hetkelgi tunda veel, see nauditav lihastunnetust pärast trenni.
Laupäeva õhtul oli sõit Pärnu, kodulinnas veidi muljetamist.
Pühapäev on mul trennivaba, tulin täna FitShop Spartasse tööle, kus ma asendan Jurokit, kes on puhkusel.
Olen siin pühapäev, esmaspäev ja neljapäeviti, seega tulge külla!
Järgmine nädalavahetus sõidan Hiiumaale, sealse renoveeritud jõusaali avamisele, seal hoian Teid kursis, mis seal parasjagu toimumas on.
Aga kena pühapäeva lõppu Teile ning tehke kõik endale täna üks mõnus roosi-martsipani tee ja nautige elu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homseni !
november 21, 2010 at 9:42 p.l. #263592Janika Aavamägi
Membernovember 22, 2010 at 5:49 e.l. #251115Aile
MemberMänguasjad mulle ka vahest meeldivad. Minu sõbranna on suur karude koguja.
Mulle meeldivad koerad… Minu kaks kutsi!
november 22, 2010 at 1:41 p.l. #253072Janika Aavamägi
MemberMänguasjad mulle ka vahest meeldivad. Minu sõbranna on suur karude koguja.Mulle meeldivad koerad… Minu kaks kutsi!
Kaisukarud vähemalt ei küünista ja ei kisu lõhki nagu ma tean Aile, et Sinu omad vahest mängu hoos ikka teevad nagu piltidelt näha on olnud.
Kuigi samas ega mul on ka pisike soov südames.
Nimelt võtta endale koer ja täpsemalt selline:
Ja kui üldiselt tahetakse kutsikat, siis kutsikaiga polegi mulle nii pingetpakkuv, tahaksin kohe suurt koera
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kelle kaissu pugeda ja keda iga hommik ja õhtu jalutama viia Nõmme metsade vahele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2010 at 1:45 p.l. #253040Alexander Andrusenko
Moderatortahaksin kohe suurt koera
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kelle kaissu pugeda ja keda iga hommik ja õhtu jalutama viia Nõmme metsade vahele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mees ei sobi selleks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2010 at 1:54 p.l. #252812Janika Aavamägi
MemberMees ei sobi selleks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mees ei jaksaks iga hommik ja õhtu jalutama/jooksma minna, olen selles päris kindel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks mõni loodetavasti on selline hakkaka ja, kuid neid eks ole väheseid. Koer ikka kindla peale minek
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2010 at 1:56 p.l. #261653Aile
MemberKaisukarud vähemalt ei küünista ja ei kisu lõhki nagu ma tean Aile, et Sinu omad vahest mängu hoos ikka teevad nagu piltidelt näha on olnud.Kuigi samas ega mul on ka pisike soov südames.
Nimelt võtta endale koer ja täpsemalt selline:
Ja kui üldiselt tahetakse kutsikat, siis kutsikaiga polegi mulle nii pingetpakkuv, tahaksin kohe suurt koera
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kelle kaissu pugeda ja keda iga hommik ja õhtu jalutama viia Nõmme metsade vahele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnneks nad vähemalt teavad, milline on nende mänguasi ja mis ei kuulu sellesse kategooriasse. Koerad on erinevad, minu vanemate koer kohtleb oma mänguasju üsna õrnalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kutsikatega oleks aga vaja suisa kodus olla üks aasta, et tast hea koer kasvatada…ja tegeleda kõikide probleemidega ennetavalt.
Mulle meeldib ka juba oma suur sõber ikka rohkem…kuid enne on vaja kutsikaga vaeva näha, siis saab hea sõbra.
Ma usun, et inimene, kes koera ei taha, ei peaks teda ka võtma. Kui ei kujuta ikka ette seda koristamist, kammimist, hammaste eest hoolitsemist, arsti juures käimist…hetkel on mu koertel jooksuaeg näiteks…jne jne.
november 22, 2010 at 3:51 p.l. #261189ROtter
MemberMees ei jaksaks iga hommik ja õhtu jalutama/jooksma minna, olen selles päris kindel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga eks mõni loodetavasti on selline hakkaka ja, kuid neid eks ole väheseid. Koer ikka kindla peale minek
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jesli hotseš imet druga, kupi sebe sobaku, jesli hotseš imet sobaku – ženiš!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2010 at 4:18 p.l. #260949Siim Rast
MemberMalamuudid on toredad jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Endalgi malamuut, kes ootab lume tulekut, sest nägu on küll selline peas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .november 22, 2010 at 4:23 p.l. #260946Janika Aavamägi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Endalgi malamuut, kes ootab lume tulekut, sest nägu on küll selline peas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Piltee on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>??november 22, 2010 at 4:28 p.l. #260944Aile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ma olen kuulnud seoses haskidega (hetkel ei leidnud seda lehekülge), et nad kipuvad hulkuma…? Kas malamuudid on sama probleemiga?
Isegi jooksuaed soovitati osaliselt maa sisse jätta, muidu kaevab ennast aia alt välja. Lisaks olid veel õpetussõnad, et koeral peaks olema kaks rihma kaelas jne jne. Terve rodu nõuandeid juhuks, kui plehku paneb.
Meil ei ole maal aeda ega midagi, koerad on kogu aeg lähiraadiuses.
november 22, 2010 at 4:55 p.l. #260937LauraL
MemberPiltee on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>??Siimu juures on kutsa pildile jäänud küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>All vasakus nurgas olev jalg kuulub härra Leesmannile, kes vist kontollis koera ärkvelolekut
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2010 at 5:16 p.l. #261195Siim Rast
MemberAilele vastuseks, siis et minu koer vägisi hulukma ei kipu, siis kui värav korralikult kinni pole pandud, siis mingi aja pärast võib ta väikesele jalutuskäigule küll minna, aga tuleb üldiselt ise tagasi. Aga kaevata muidu neile meeldib, lillepeenardes on pidevalt augud kuhu ennast magama sätitakse .
november 23, 2010 at 4:41 e.l. #260549Aile
MemberAilele vastuseks, siis et minu koer vägisi hulukma ei kipu, siis kui värav korralikult kinni pole pandud, siis mingi aja pärast võib ta väikesele jalutuskäigule küll minna, aga tuleb üldiselt ise tagasi. Aga kaevata muidu neile meeldib, lillepeenardes on pidevalt augud kuhu ennast magama sätitakse .Minul kaevab emane kuts… isane on tööpõlgur
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Emane karjatab ka kogu aeg…kõike, mida loendada annab.
Ma peaks mainima, et jõutõstjad on on igati kadestamisväärselt kokkuhoidev ja üksteist toetav seltskond. Alati rõõm teid näha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …ja Siim, head inimest peabki palju olema 
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.