Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
november 1, 2010 at 9:01 e.l. #281058
Janika Aavamägi
MemberMa loodan, et te vabandate mind, kui ma teie vaimustust valgupulbri magustoitude osas ei jaga…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Loodus ise pakub meile nii maitsvaid ja tervislikke asju.
Mina vabandan.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ole mureta.Mina, kui kompija iseloomuga, olen aldis uutele kooslustele, kuid ehedad maitsed on siiski ülekaalukalt parimad.
november 1, 2010 at 11:20 e.l. #281073Aile
MemberMina vabandan.
Ole mureta.
Mina, kui kompija iseloomuga, olen aldis uutele kooslustele, kuid ehedad maitsed on siiski ülekaalukalt parimad.
Ma loodan, et me oleme nö kompija iseloomuga nii kaua kui võimalik. Eesti katoliku kirikus on üks preester…isa Vello Salo ja tema ütles kord, et vaat öeldakse, et inimene õpib kuni elab, kuid see tähendab ju, et enamus meist on juba ammu surnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas…mingi moment tuleks vahet tegema hakata, kus on kompimine ja kus on lihtsalt “sarvede mahajooksmine”.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 2, 2010 at 9:00 p.l. #281255Janika Aavamägi
MemberMa loodan, et me oleme nö kompija iseloomuga nii kaua kui võimalik. Eesti katoliku kirikus on üks preester…isa Vello Salo ja tema ütles kord, et vaat öeldakse, et inimene õpib kuni elab, kuid see tähendab ju, et enamus meist on juba ammu surnud.
Samas…mingi moment tuleks vahet tegema hakata, kus on kompimine ja kus on lihtsalt “sarvede mahajooksmine”.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kohati ei suuda kuidagi ühte rida ajada. Tulevad hullud ideed pähe ja kohe soov ikka neid järele proovida või kusagile pea ees vette hüpata.
Kuid:
Tõeline oht peitub riskivabas elus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 2, 2010 at 9:18 p.l. #281257Jarmo Oberst
MemberKas sa ei arva, et magusaisu esinemine on põhjustatud valest toitumisest ?
november 2, 2010 at 9:44 p.l. #281262Janika Aavamägi
MemberKas sa ei arva, et magusaisu esinemine on põhjustatud valest toitumisest ?Siinkohal peaksin ehk vabandama enese väljendamist. Nimelt magusaisu kui selline polegi mulle sugugi tüliks.
Pigem tahaks mõni kord terve pätsi leiba nahka panna. Musta FAZERi seemneleiba

Ja kui on jäänud mulje, et nüüd iga päev olen kimpus mingite isudega, siis nii see kohe kindlasti ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 2, 2010 at 9:57 p.l. #281264Jarmo Oberst
MemberSiinkohal peaksin ehk vabandama enese väljendamist. Nimelt magusaisu kui selline polegi mulle sugugi tüliks.Pigem tahaks mõni kord terve pätsi leiba nahka panna. Musta FAZERi seemneleiba

Ja kui on jäänud mulje, et nüüd iga päev olen kimpus mingite isudega, siis nii see kohe kindlasti ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sorry my bad, pole teemat otsast lõpuni läbi lugenud ja sellepärast ka mu küsimus. Ongi hea kui kõik on OK ja edu !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 2, 2010 at 10:05 p.l. #281265Janika Aavamägi
MemberSorry my bad, pole teemat otsast lõpuni läbi lugenud ja sellepärast ka mu küsimus. Ongi hea kui kõik on OK ja edu !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks nagu ennist ka mainitud sai, siis olen kompija iseloomuga ja enese peal ka katsetusi teinud ja pm toitumist paigast ära viinud ja eks siis on küll tunda, et tahaks kõike kähku hästi palju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel ongi mul käsil enese tasakaalu viimine: Keha ja hing kooskülastada.
Kuna ma olen aasta otsa nõnda palju trenni teinud ja siin hea, kui nädalas kaks saalivaba päeva olid, oli tunda ilmselget ületreeningut ning olen pärast Nordicut jõusaalist puhanud. Peab minema tagasi, et minna edasi..
Olen vägagi liikuva iseloomuga, sellegipoolest. Kõnnin jala tööle või koju või linna ja seda eriti hetkel, kui jõusaalist hoian end pea vägisi eemale. Vägisi jah, kuid tean, et tulevikus tänan end selle eest. Kergelt teha on raske!
Puhake inimesed, õppige puhkama, et minna uue hooga edasi.
november 2, 2010 at 11:01 p.l. #281269AlanBStard
ModeratorKas sa ei arva, et magusaisu esinemine on põhjustatud valest toitumisest ?Pigem väga fundamentaalne evolutsioonis kinnistunud omadus
november 5, 2010 at 9:46 p.l. #281517Janika Aavamägi
MemberKüsija suu pihta ei lööda

november 6, 2010 at 7:09 e.l. #281522Hype
MemberEks igaühel oma kaisuloomad
november 6, 2010 at 7:32 e.l. #212769marit
MemberKüsija suu pihta ei lööda
kadestamisväärne mõlemapoolne pühendumine teineteisele.
Aga kui su vend saab musta lapse tüüpi kampaaniad on tõesti ajast ja arust.
november 6, 2010 at 11:10 e.l. #281534Kristjan-Johannes Konsap
Membernovember 6, 2010 at 11:41 e.l. #281538Janika Aavamägi
MemberJanika Aavamägi
MemberSinu tee õnneniSinu elu, Sinu otsused
november 18, 2010 at 10:05 p.l. #277867Janika Aavamägi
MemberMis on oluline?
Elu mõte on põhieesmärk meie elus- selle leidmine, selle ära tundmine ja täida viimine. Iga ühe jaoks on õnn erinevalt tõlgendatav. On ka ühiseid arusaami õnnest, on sootuks erinevaid. Kõige tähtsam on tunda end hästi enda kehas, saavutada põhjendatud enesekindlus ning nautida seda, millega keegi tegeleb.
Põle mõtet olla edukas aga õnnetu!
Mis on mulle oluline?
Treeningu koha pealt on mulle oluline, et tunneksin end jõusaalis hästi, miski ei seisaks mul tee peal ees, miski ei takistaks trenni tegemast / minemast. Ma ei ole mugav inimene, kuid mulle ei meeldi ka ebamugavus ja kui tekib olukordi, kus pean kellelegi ütlema “ei”, et trenni lähen, siis see tekitab minus küll ebamugavust.
Trenn on elu, see pole üldse paha mõte. Treeningu nimel võib ka elada, kuid minul on tekkinud küsimus, et kas võiks ka kuidagi teisiti?
Üldse pole paha, et hingamine ja elu üldse käib kulturismi järgi, kuid me võiks elada kvaliteetset elu, teha kvaliteetset trenni ja võiksime veel lisaks kohtuda huvitavate inimestega, juua teed parimate sõprade seltsis. Et asi nõnda õnnestuks on vaja planeerimist, on vaja naeratada elule ja võtta päevast viimast.
Minul isiklikult on olnud probleeme sotsiaalse eluga. Väga harva kohtusin tuttavatega, võtsin aega enda jaoks ja sellest on kahju, kuid ma olen õnnelik, et tulin ise selle peale, et saaks ühe joone peal käimise asemel käia ju tegelikult ka kahel ja seda täiesti kvaliteetselt.
Otseloomulikult tuleb ka öelda inimestele ja soovidele “ei”, et oleks areng treening, et see ei jääks toppama.
Enda keha voolimine on kui paadisõit: Sa sõuad ja sõuad, vaikselt, tasa. Iga treeninguga lükkad hoogu juurde, trenni minemata jätmisega jääb paat seisma, ühel hetkel, kuid õnneks mitte kiirelt, hakkab paat tagasi kaldale kanduma, kuid iga treeninguga saad lükata seda paati kaugemale, edasi, kõrgemale silmapiirile, kuid sa ei saa paljaste kätega ehitada mootorit ja üle horisondi põrutada(Liigsete treeningutega ei kaasne kiirem areng), tuleb lihtsalt tagada pidev võimalik edasiminek.
See näitab seda, kui oluline on treeningstaaž. Lihas kasvab aegamööda, seda ei saa loomulikul teel ööpäevaga kahekordseks ehitada, peame andma endale aega. Jah, ehk tõesti minagi läksin liiga vara lavale, treeningaeg oli ju alla aasta, kuid kõik need kogemused õpetavad.
Ma palun kõikidelt uustulnukatelt: Andke enda kehale aega kasvada. Nautige seda sõudmist tähetee poole.
</p>
<p>5.päev – jalg (hommikul)</p>
<p>6.päev – selg, säär</p>
<p>7.päev – puhkus</p>
<p>8.päev – õlg, rind (hommikul)</p>
<p>9.päev – PumpFX, säär (hommikul)</p>
<p>10.päev – selg</p>
<p>11.päev- jalg, kõht + Stretshing</p>
<p>12.päev – puhkus</p>
<p>13.päev – õlg, selg</p>
<p>14.päev – puhkus</p>
<p>Hetkeseis keha poolest on üldse uudne. Peab tõdema, et olen kilodes üsna kenasti juurde kogunud, kuid samas mitte, et ma ei lohuta vaid püüan asja mõistusega võtta: Kuidas ma siis areneks, kui ma juurde üldse ei võtaks?</p>
<p>Kui ma olin üldiselt harjunud kaaluga 54,4(see oli mingi konkreetne number koguaeg), siis tegelikult on seda laias pildis päris vähe. Mitte vähe, vaid vähemapoolsem. Ma tunnen end, tuleb tunnistada, kohati ülekaalulisena, kuid eks see ole mõtlemises kinni(I’m working on it).</p>
<p>Tegin mõned päevad tagasi ka miski spetskaaluga kontrolli, eks ma imestusin selles osas vast enim, et kaal näitas tulemust: alakaaluline</p>
<p><a class=)

Ning lisaks üks võrdluspilt, mis kokku töödeldud 2010 aasta sees tehtud piltidest:
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.