Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
august 29, 2012 at 1:48 p.l. #322954
Janika Aavamägi
MemberKas ma ei näe siin mitte kasvatuse kuldreeglit. Noh et kui laps saab viie aastaskes, võib 5 sõpra peole kutsuda ja kui 7ks, siis seitse sõpra.
Vaatan, et õigluse huvides pead sellest ise ka kinni. Kui laps saab 3 kuuseks, hakkad trennis käima 3 korda nädalas jne. Ma ei kujuta küll ette, mis tunne sul on, kui laps saab 12 kuuseks?

Siis oled Sina lapsehoidja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2012 at 2:08 p.l. #322956Kristjan-Johannes Konsap
MemberSiis oled Sina lapsehoidja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tule mõni päev külla siis. Tahaks küll väikest põnni näha.
august 29, 2012 at 2:25 p.l. #322958vend vähk
ModeratorTule mõni päev külla siis. Tahaks küll väikest põnni näha.
Kirp! Mõtle nüüd ise ka natuke! Kas pisipõnn on selliseks hirmsaks kohtumiseks valmis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2012 at 2:29 p.l. #322960Janika Aavamägi
MemberVähk vs. Kirp 1:0
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2012 at 2:38 p.l. #322961Samakamees
MemberVäike semi-offtopic minu poolt, aga ei saa seda ka mainimata jätta…Lodev pihkur hahahhahahahahah, blja kus ma naersin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2012 at 2:51 p.l. #322963tarmop
MemberMis juhtunud vend vähk, siin blogis sõimad Kirpu lodevaks pihkuriks ning enda blogis Sarget igaveseks paugukotiks ja impotendiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sõnavara meenutab veidi ühte ärikaksikutest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2012 at 4:09 p.l. #322968vend vähk
ModeratorMis juhtunud vend vähk, siin blogis sõimad Kirpu lodevaks pihkuriks ning enda blogis Sarget igaveseks paugukotiks ja impotendiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sõnavara meenutab veidi ühte ärikaksikutest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tiit ja Teet on muidugi võitmatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2012 at 7:00 p.l. #324114Janika Aavamägi
MemberSuper diil, veel vaid 2 tundi
Kuna tüütu on jõusaali seinal olevat kella kogu aeg jälgida, kuna kõrvalseisjad arvavad, et ma jõllitan neid. Siis ei näe just parasjagu kella või peab liialt upitama, siis ilmselgelt tunnen puudust jõusaalikellast. Täna nii muuseas sattusin heade diilide lehele ja leidsin eest ühe väga hea pakkumise.
Kõigest 1.59€ ja just sobivad värvid mulle
Kes tahab, siis südaööni veel saadaval
Mulle igatahes kollane ja helesinine sportlik käekell tulemas, super
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päeva parim ost.Aga kuna maratoni ei jookse igaüks, siis avaldan austust enda mehele, kes läbis täna elus esimese jooksumaratoni ja seda ajaga 3.38.21. Tubli!

september 9, 2012 at 7:28 p.l. #324117Sarge
MemberSuper diil, veel vaid 2 tundi
Kuna tüütu on jõusaali seinal olevat kella kogu aeg jälgida, kuna kõrvalseisjad arvavad, et ma jõllitan neid. Siis ei näe just parasjagu kella või peab liialt upitama, siis ilmselgelt tunnen puudust jõusaalikellast. Täna nii muuseas sattusin heade diilide lehele ja leidsin eest ühe väga hea pakkumise.
Kõigest 1.59€ ja just sobivad värvid mulle
Londonis müüdi neid kolmeses pundis ühe naela eest.
september 9, 2012 at 7:32 p.l. #324118Janika Aavamägi
MemberLondonis müüdi neid kolmeses pundis ühe naela eest.
Oo. Kihvt! Ise pole veel enda elus Londonisse jõudnudki, kuid püüan kindlasti lähitulevikus seal ka ära käia. Ju siis saan uued värvid sealt endale soetada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2012 at 5:02 p.l. #324558Janika Aavamägi
MemberÜleskutse!
Kõik, kes tahavad tunda enda väga nõrgana, siis minge FitShoppi ja võtke osa Armlifting võistlusest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minul igatahes 35kg üles ei kerkinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Joppantoonia, kui raske see oli ja isegi kahe käega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kuidas käesooned pärast randmest kinni tõmbasid, valus oli. Oi.. tundsin end nõrgana? Jaa, väga nõrgana!Proovige kõik, mina käisin Spartas

Noore ema elu on tempokas ja juhtub, et ohverdad söögitegemise, et lapsel oleks tuju hea ja tegevus ei katkeks. Seega on asendamatud sellistel hetkedel kiired ja kvaliteetsed vahepalad ja minul on selleks Giant. Pole midagi öelda, suurepärane lahendus igatahes!
september 16, 2012 at 5:43 p.l. #324564lkv
MemberOlgem ausad, kui laagris tõstsin 37,5 kg, siis Spartas seee 35 kg küll enam nii rõõmsalt ülesse ei tulnud. Samamoodi Revalis tõstsin 34 kg… Ei ole kerge see Arm Liftingu möll!!
.. ja Giant.. mm, nii tahaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2012 at 6:05 p.l. #324571Janika Aavamägi
MemberOlgem ausad, kui laagris tõstsin 37,5 kg, siis Spartas seee 35 kg küll enam nii rõõmsalt ülesse ei tulnud. Samamoodi Revalis tõstsin 34 kg… Ei ole kerge see Arm Liftingu möll!!
.. ja Giant.. mm, nii tahaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oii.. jah. Dieediaeg Sul ju…
Giant peab veidi ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2012 at 6:53 p.l. #324578Samakamees
MemberVaata kuidas su põnn seda Giantit vahib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
oktoober 3, 2012 at 9:57 e.l. #325889Janika Aavamägi
MemberTäna juba võib sõna võtta
Pärast sünnitust püstitasin endale kaks eesmärki:
#1 Eesmärk on olla täpselt aasta aega hiljem täpselt samas kaalus. Seega septembrikuu lõpuks kaalun maksimaalselt 55.5kg.
#2 Kuid, nagu me kõik teame, kaalunumber ei näita veel midagi, eesmärgi teine külg on olla ka samas vormis, mis aasta aega tagasi.
Sel hetel ma kujutasin ette, kuidas naised kes on sünnitanud, minu postitusele viltu vaatasid, et “mida Sa õige loodad, neiu” ja ega ma nr 2 eesmärki ei uskunud ise ka nii väga, kuna sama kehakoostise taastamine võtab ikka, ma usun, et aasta/poolteist.
Aga see, et olla samas kaalus. Ma uskusin sellesse, kuid vahepeal kahtlesin. Aga tuli ära…
Täna hommikune kaalunumber 55.4 kg. Selle peale võib juba sõna võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid mõned näited vormist:
Jalapressil oli aasta aega tagasi raskuseks ~250kg, täna 100kg
Lõuatõmbeid suutsin teha 10, täna 0
Dipse suutsin teha 29, täna 4
Seega trenni tuleb teha veel kõvasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tunnetus trennis samahea või veelgi parem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nädalavahetusel naistega Pärnus
Ja kui vähegi kellegil silma jääb:
O: treeningjalanõud naistele, suurus 38
Ostan tagasi enda treeningjalanõud, mis läksid kõndima Arctic Sport Club Tallinnas

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.