Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
juuni 28, 2012 at 10:17 e.l. #319022
Janika Aavamägi
MemberMa siiralt tänan kõiki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleme kenasti kosunud, täna käisime juba korra linnapeal ringi ja särasime kõik hoogsasti juba. Päike aitas ka hea tunde loomisele kenasti kaasa!
Tänan kõiki õnnesoovide eest, võtan rõõmuga kõik vastu ja saadan kõigile omalt poolt ka laiali palju rõõmu- ja õnnetunnet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olge sportlikud ja terved!
juuli 17, 2012 at 6:54 p.l. #320021Janika Aavamägi
MemberJuuli 2012
Laias laastus kuu aega on möödas, kui nägi ilmavalgust meie tütar Cecilia Aavamägi.
Treeningud
Korralikud treeningud jäid 2011. aasta oktoobrikuu algusesse. Raseduse keskel käisin küll ujumas, terve raseduse aja olin aktiivne ning liikusin palju. Jõusaalis käisin paaril korral, kuid tunne polnud õige ning põhimõtteliselt jätsin saali üheksaks kuuks maha.
Söömine
Õnneks ei tekkinud rasedusega ohjeldamatuid isusid, seega suutsin jääda mitmekesise ning tervisliku toitumise juurde. Eesmärk omaette oli korrektne toitumine ning seejuures jääda alla 70-ne kilogrammi. See ka õnnestus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaaluiive
Raseduse algul madalaim kaal oli 55.5kg, raseduse lõpul kõrgeim kaal 67.3kg, seega kaaluiive +11.8kg.
Pärast sünnitust 7 päeva näitas kaalunumber 59.0-i, seega sünnitusega -8.3kg.
Tänaseks kaalun 57.5kg, seega algkaalust +2kg.
Eesmärk
Eesmärk on olla täpselt aasta aega hiljem täpselt samas kaalus. Seega septembrikuu lõpuks kaalun maksimaalselt 55.5kg. Kuid, nagu me kõik teame, kaalunumber ei näita veel midagi, eesmärgi teine külg on olla ka samas vormis, mis aasta aega tagasi.
Jõudu tööle!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: kuigi saladuskatte all võin öelda, et minu töö piirdub hetkel rinnapiima tootmise ning Printsessi üles-alla viskamisega… ja sellest täitsa piisab, et olla läbi nagu läti raha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2012 at 7:02 p.l. #320023lkv
MemberTublid tüdrukud, igatseme Teid Orissaares.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2012 at 7:08 p.l. #320024Janika Aavamägi
MemberTublid tüdrukud, igatseme Teid Orissaares.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mina igatsen Orissaaret
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 1, 2012 at 7:53 p.l. #321055Janika Aavamägi
MemberHetkel, mil end kaotan, leian end taas… Arcticust
On hea olla tagasi
august 27, 2012 at 8:20 e.l. #322626vend vähk
ModeratorKuidas Janikal siis läheb? Kas väike sport ka ja kerge toidulisand?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2012 at 6:46 e.l. #322885Janika Aavamägi
MemberKuidas Janikal siis läheb? Kas väike sport ka ja kerge toidulisand?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere Imre ja tere ka kõik teised!
On uhke öelda, et kui pisike on alles kahe kuu vanune, käin mina juba regulaarselt – 2 korda nädalas jõusaalis

Täna ongi just õige päev kirjutada, kuna sain kätte kaalunumbri 56.5, mis tähendab, et -1kg veel I eesmärgini ja 1 kuu on veel aega.

Vahepeal on mind kimbutanud huvitavad haigused ja vigastused. Paar nädalat tagasi tõmbasin kaela ära, lebasin kohati liikumatult. Selle saime enam-vähem korda, siis sain rinnapõletiku (ei soovi seda oma vaenlasele ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)… oleksin pidanud enda vanaema ikka kuulama, kes iga kord mind selle eest hoiatas. Siis oli suu ville täis ja kui ka see üle läks… läksin ise vabatahtlikult kirurgi juurde (eile), kes lõikas mul sõrmenukkide pealt hemangioomi (veresoonte healoomuline kasvaja) ära.Ja issand, ma ei oleks uskunud, et see nii rängalt käe teovõimetuks võtab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei saa kirjutada, ei saa süüa… mitte midagi ei saa teha selle käega, kuna valus on. Isegi klaviatuuril ei kannata toksida. Seega kirjutangi ühe käega ja olen üleüldse ühe käega. Kahjuks jääb mõni trenn nüüd vahele, kuid loodan kiiret paranemist. Abiks võtan ka L-arginiini, et kudesid kiiremini taastada.Kuna toidan last rinnapiimaga, siis suuresti toidulisandeid ei tarbi. Kohustuslikud vitamiin-omega3-Chela Mag-mineraal ikka. Aga pühapäev, kui jalatrenni sättisin, tundsin küll, et üks Workout SHOCK kulunuks marjaks ära. Aga seda ma ei võtnud ja tulemus oli ka käes… kui olin pool tundi jalapressinud, tundsin väsimust, haigutus tikkus peale ja siis pärast hack-kükke, mõtlesin, et võiks üldse koju tagasi minna, ja siis pärast tuharat, puusi ja esireit kirusin juba enda tulekut ja kaalusin pikalt, kas üldse jaksan sääri ka lõppu teha. Aga kui olin ka sääretõstetega lõpetanud, jooksin kiirelt saalist minema, et ma päris immuunseks jõusaali vastu ei muutuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga oi kui hea oli samas trenn- super, ma ütlen. Super, my friend!

Hetkel siis loodan käe korda saada, siis saab juba taas trennikotti pakkida!
august 29, 2012 at 7:08 e.l. #322887Ott Kiivikas
MemberTore kuulda sinu tegemistest. Mida ka rinnaga toites võib toidulisandit tarbida on aminohapped, lihtsalt et lihaste taastumist kiirendaksid, mäletan ,et Natalia taastas just peale sünnitust vormi, siis vähemalt peale trenni ja enne tarbis BCAA -d, et taastumine parem oleks.
august 29, 2012 at 8:09 e.l. #322894vend vähk
ModeratorIlus comeback! Iga algus on raske ja küll käed-jalad jälle tugevaks saavad ning Janika hakkab igas asendis paugutama!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2012 at 8:43 e.l. #322908Janika Aavamägi
MemberIlus comeback! Iga algus on raske ja küll käed-jalad jälle tugevaks saavad ning Janika hakkab igas asendis paugutama!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindel plaan on paugutama hakata küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja sellega toetab mind ka Arctic Sport Spordiklubi, aitäh Arcticule!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2012 at 8:58 e.l. #322913Kristjan-Johannes Konsap
MemberTere Imre ja tere ka kõik teised!
On uhke öelda, et kui pisike on alles kahe kuu vanune, käin mina juba regulaarselt – 2 korda nädalas jõusaalis
august 29, 2012 at 11:44 e.l. #322935vend vähk
ModeratorKas ma ei näe siin mitte kasvatuse kuldreeglit. Noh et kui laps saab viie aastaskes, võib 5 sõpra peole kutsuda ja kui 7ks, siis seitse sõpra.
Vaatan, et õigluse huvides pead sellest ise ka kinni. Kui laps saab 3 kuuseks, hakkad trennis käima 3 korda nädalas jne. Ma ei kujuta küll ette, mis tunne sul on, kui laps saab 12 kuuseks?
august 29, 2012 at 11:47 e.l. #322936Kristjan-Johannes Konsap
MemberOh sind Imret, hüperaktiivset “potipumpajat”. Sul on suu nagu voorimehel juba. Näen jah, et lähenev paljunemine ajab meele mustaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2012 at 12:22 p.l. #322942vend vähk
ModeratorOh sind Imret, hüperaktiivset “potipumpajat”. Sul on suu nagu voorimehel juba. Näen jah, et lähenev paljunemine ajab meele mustaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei aja üldse mustaks, aga pean arvestama, et pere suurenemine mõjutab tugevasti igasuguseid muid tegemisi, hobid kaasa arvatud. Kuni 6-e kuuse lapsega oli lihtsam hakkama saada. Nüüd on tipsil jalad all ja rüüstab kõike!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2012 at 1:47 p.l. #322953Janika Aavamägi
MemberEi aja üldse mustaks, aga pean arvestama, et pere suurenemine mõjutab tugevasti igasuguseid muid tegemisi, hobid kaasa arvatud. Kuni 6-e kuuse lapsega oli lihtsam hakkama saada. Nüüd on tipsil jalad all ja rüüstab kõike!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks pere ja tippsport ei sobi just nagu hammasrattad. Pisikestega ikka rohkem tegemist aga ka sellised eluperioodid tuleb läbi elada. Pakuvad need ju kaunis palju rõõmugi, samuti puhkust kehale ja hingele kurnavatest jõusaalitreeningutest.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.