Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
oktoober 4, 2010 at 11:36 e.l. #278031
Janika Aavamägi
MemberOhhoo, Kirp tuleb naiste arvestusse üle ?Ma olen kogu aeg arvanud et igasugused sotsiaalministeeriumi “Aga kui sinu õde paneb su isa” kampaaniad on vähemalt sajandi ajast maha jäänud kulturismi- ja fitnessimaailma trendidega võrreldes.
Autastustamisel on kõik kategooriad korraga laval
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2010 at 9:48 p.l. #278089Janika Aavamägi
Memberoktoober 5, 2010 at 8:15 e.l. #278135Ott Kiivikas
MemberLihakest ju peale küll tulnud… Kuna sinu oma põhivõistluseni on 2 kuud aega, siis loodan et sinna saavutad ka soovitud teravuse…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2010 at 8:20 e.l. #278136younger
MemberHuuh…mõnus.
oktoober 6, 2010 at 6:38 p.l. #278332Janika Aavamägi
MemberTeate kui raske on olla naissportlane?
Ei ja te ei saagi kunagi teadma.
(v.a. mitte looduse poolt kuivaks loodud naissportlased)
Kuid olge õnnelikud, et te ei tea.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2010 at 7:25 p.l. #278333maru
MemberRäägid, nagu oleksid ainus naissoost sportlane siin
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ma usun, et enamik naisi siit (ja üldse), kes asja tõsiselt võtavad, teavad seda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.oktoober 6, 2010 at 7:31 p.l. #278334Janika Aavamägi
MemberRäägid, nagu oleksid ainus naissoost sportlane siin
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ma usun, et enamik naisi siit (ja üldse), kes asja tõsiselt võtavad, teavad seda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Oo ei, kindlasti ei arva ma, et olen ainus naissportlane. Sellest ka – v.a. …
Kindlasti täpsustaksin, et võistlev sportlane..
oktoober 8, 2010 at 5:02 p.l. #278502Janika Aavamägi
Memberoktoober 8, 2010 at 7:24 p.l. #278516haubits
MemberKuigi mõni loetu paneb kukalt sügama, siis jõudu ja jaksu sulle sellegipoolest.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 9, 2010 at 8:04 p.l. #278635Janika Aavamägi
MemberTere õhtust hilised foorumlased,
Homme teatavasti toimub Fitness.ee Weekendi raames Eesti I lahtised meistrivõistlused Athltic Fitnessis.
Algab see võistlus kell 15:00 Eesti näituste messikeskuse D-hallis.
Ise võistlen samuti, naiste üldkategoorias, vastasteks kaks naist: Esta Pilt ja Kätrin Karu.
Kolm meid on, seega karikad jagame kenasti omavahel lahkelt ära küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käivad veel viimased ettevalmistused, esimene grimmikihtki on peale kantud.
Homse suhtes on ärevus sees suur, nimelt tegelen veel ka Fitness.ee Weekendi otsereportaažiga ning see tähendab ühtlasi, et 100% ainult võistlustel omadega pole, vaatan samal ajal ka ringi, pildistan, kannan pildid ette Teile, külastajatele ning see lisakohustus(meeldiv kohustus) ajab veel rohkem ärevusse. Kõik need päevad messil on läinud äärmiselt kiirelt, pole ise saanud mahti ringi vaadatagi veel ja ega seda võimalust homme ka ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle istub reporteritöö suurepäraselt, olla operatiivne, jagada inimestele vahetult informatsiooni. Aeg küll lendab liiga kiirelt nõnda kuid põnev siiski, koguaeg oled ametis. Homse kohta veel niipalju, et isegi öö vastu FatBurner Dance’le tuleb uusi registreerujaid juurde, seega rahvas ei maga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tunne öö enne võistlust on mul seinast seina, oleneb, et millisel hetkel küsida, et kus see pendel just parasjagu on, kui HETKEL ütlen ma, et ma juba nii väga ootan. Kõige rohkem pelgan kehavoore, kuid tahaks küll juba jõuvoorude vormi selga panna ning võistlustulle astuda!
Grimm on ka vinge teema, seda tuleb ikka äärmise armastusega peale kanda ning jääda lootma, et hommikul mingeid üllatusi ei oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma veel panen asjad kokku homse tarvis, Teile head ööd
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohtumiseni homme, Fitness.ee Weekendil Eesti Näitustes!
oktoober 9, 2010 at 8:12 p.l. #278636LauraL
MemberEdu homseks!
oktoober 9, 2010 at 9:29 p.l. #278643Sarge
MemberKasi magama !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head ööd, ole tubli täna.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2010 at 6:47 e.l. #278647Hype
MemberKaas-Spartalase vägitegusid alati tore jälgida.
Hoian sulle tänaseks pöialt!
Loodame, et tuleb ikka see kõige säravam medal
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2010 at 7:25 e.l. #278650Janika Aavamägi
MemberOlen hetkel võistlejate koolitused ja närv on sees, lausa kergelt paha hakkab.
Loodetavasti on see mööduv, kuna närvitsemine pärsib sooritusvõimet.
Oehh.. Elame näeme…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oma kategoorias(naised absoluut) olen esimene, kannan numbrit “44”.
Naised:
Janika Jürgenson
Esta Pilt
Kätlin Karu
Mehi on juba hulgim
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaas-Spartalase vägitegusid alati tore jälgida.Hoian sulle tänaseks pöialt!
Loodame, et tuleb ikka see kõige säravam medal

Seda oli hea kuulda! Aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2010 at 9:22 p.l. #278940Janika Aavamägi
MemberÕhtust.
Ma tean, et postituse kellaaeg on hiline, kuid pärast tööd, trenni, jõuan koju ning iga õhtu mul on vaja olla iseendaga kahekesti. Mõelda, teha plaane ning siis kipub kellaaeg minema päris kiirelt öösse ning seda ka täna.
Pühapäeval möödunud Athletic Fitnessi võistlus Fitness.ee Weekendi raames oli suurepärane. Mis mulle eriti meelde jäi oli koostöö meie kolme naise vahel. Ei olnud mitte mingit hõõrumist, kuna olime konkurendid. Suhtlesime vabalt, abistasime üksteist, olime kui üks tiim, kõik andsime endast maksimumi ning jäi mulje, et oleme väljas kui kõik kõigi eest.
Tulemused:
Lõuatõmbeid sooritasin 10,
rõõbaspuudel loeti 16 kordust
ning 60. sekundiga suutsin sõuda 273 meetri kaugusele.
Just see viimane oli kõige raskem, 20 sekundi möödudes mõtlesin, et võiks kõik olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõpptulemuseks jäi hõbe ning olen rahul, õnnelik ning leian, et andsin endast nii palju, kui suutsin. Olenemata mõnest tehnilisest probleemist, nt lõuatõmbepulk keerles
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide, mul polnudki veel ühtegi hõbedat üheltgi samalaadselt alalt.
Üleüldiselt oli sealne seltskond meeldiv, teisedki osalejad olid sõbralikud ning kõik elasid kõigile kaasa.
Igati kvaliteetselt korraldatud üritus, seega tänud loomulikult korraldajatele.
Edasisest niipalju, et Eesti meistrivõistlustel bodyfitnessis ma välja ei astu.
Kindlasti tekib küsimusi ja oletusi erinevaid, väljamõelduid, tõepõhjaga, kuid kõige õigem põhjendus oleks: “Ma pole valmis” Nii füüsiliselt kui ka vaimselt. Midagi on korrast ära, ma ütleks. Seepärast läheb õhtuti päris pikaks ka see iseendaga olemise aeg. Loodetavasti jõuan peatselt jälile, mis see minus korrast ära on.
EMV’tel 16.oktoober olen ma reportaažipuldis, seega kellel pole võimalik võistlustest osa võtta, see saab lugeda ja vaadata kajastusi Fitness.ee veebilehel läbi minu sõnade.
Treeningutest:
Eile olin võistlustest veel tegelikult päris väsinud, seega treening jäi tegemata, oli puhkusepäev.
Täna pärast tööd suundusin Spartasse ning tundsin, et teeksin hea meelega ühe rühmatreeningu ja nõnda ma ühinesingi PumpFX trenniga. Vastupidavus pole just minu tugevaim külg, kuid trenn oli sellele vaatamata meeldiv- tuleb valida endale kohased raskused ja kõik on tibi-tobi.
Homme ootab hommikul mind ees aeroobne ja seda samuti Spartas, kuna ilmad väljas panevad tervise riski alla. Ma pole suurem asi masinate peal sammuja, tammuja, kuid sedagi saab tehtud. Pigem teen jalgpalliplatsil jooksuharjutusi, sprinte ja üldse on sedalaadi aeroobne mulle enam meeltmööda.
Homme õhtu olen platsis ka jõusaalis ja lihasgrupid, mida treenin on rind ja jalad.
Olgu, lõpetan tänaseks. Tunnen, et nüüd peaks küll magama minema.
Seega kena ööd Teile ning kohtume peatselt- Salme Kultuurimajas 16.oktoober Eesti meistrivõistlustel kulturismis ja fitnessis, kui mitte enne.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.