Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
september 22, 2011 at 6:42 e.l. #314157
Janika Aavamägi
MemberTänane kardio tehtud- ellipsil sain juba teist päeva trenni teha, pōlv, see mul ikka nuhtluseks aga andsin veidi rahu, vees veidi taastumist ja eile proovisin siis ellipsit ja kannatas täiesti ära. Kohati löö valu sisse aga parem ikka. Autosōit on ikkagi kōige piinarikkam, kuid seda palju ōnneks pole ka.
Täna olen FitShop Robocopis tööl, seega kel vaja tulla, tulge täna
september 22, 2011 at 7:31 e.l. #314162Aile
MemberMul küll pole õnnestunud ennast vigastada
Tavaline keharaskusega treening… pole erilisi vigastusi oodata.
Õppida on vaja rohkem seda, milliseid kasutusvõimalusi seal on.
Kaaluge ka The Air Gyro Gym ’i sisseostmist…. v6i tehke ise
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasutusv6imalused tunduvalt laiemad….
september 22, 2011 at 11:21 e.l. #314212vend vähk
ModeratorJanika Aavamägi
Memberseptember 23, 2011 at 2:38 p.l. #314358Janika Aavamägi
MemberVaatan siin enda treeningplaani.
Nimelt ei ole mul treeningkava trükituna vaid treeningplaan, kus on
O lahtris on kuupäev (3.august kuni 9.detsember)
I lahtris hommikune ja pärast trenni kehakaal,
II lahtris esimene treening,
III lahtris päeva teine treening ja
IV&V lahter on kommentaarideks ja suuremate ürituste ja võistluste kirjapanekuks, kus osa võtan.
Vaatasin tagasi siis viimase nädala (viimase 7 päeva lahtreid) ja mis ma sealt leidsin:
7 päevaga 11 treeningut- täna õhtul 11. Bodypump siis erandkorras
7 päevaga kehakaalu langus siis täpselt 0,5kg… nagu õpikust
7 päevaga 5 aeroobset treeningut ja 6 jõutreeningut.
Kui teha nii tihedalt trenni, ehk iga päev ja mitu korda päevaski, siis seisab vaim värske, meel rõõmus ja see hoiab mu hinge tasakaalus. Ma saan teha palju mõtlemistööd, füüsiline koormus tasakaalustab selle minu jaoks täielikult.
Võistluste lahtrist näeb ära, et järgmine võistlus on mul Fitness Five finaal, mis toimub 1.oktoober spordiklubis Sparta. Saab põnev olema, ootan ikka väga juba seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “Kerge” füüsise kontroll taaskord.30.oktoober Eesti meistrivõistlused fitnessis, kulturismis ja bodyfitnessis- Bodyfitness -163cm siis
Samal päeval toimub ka Athletic Fitness võistlus, kuid ma hetkel olen seisukohal, et kuna enne kehavoore bodyfitnessis pole võimalik end Athleticu järel taastada, siis see kurnatus, mis sealt võib hetkega peale langeda, on võimas. Aga mõtlen veel, räägin ka Marekiga ja eks sellest oleneb ka, kuidas ettevalmistusperiood sujub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… Et kui palju energiat jagub veel.26-27 november. Maailmameistrivõistlused juunioritele ja veteranidele kulturismis, fitnessis ja bodyfitnessis!
-need on planeeritavad võistlused
Ja nüüd…. trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 23, 2011 at 2:45 p.l. #314359rollton
MemberKui teha nii tihedalt trenni, ehk iga päev ja mitu korda päevaski, siis seisab vaim värske, meel rõõmus ja see hoiab mu hinge tasakaalus.
Ja ühe teise teema all väidad, et piinab motivatsiooni puudus, mis värk on siis?
september 23, 2011 at 2:49 p.l. #314360Janika Aavamägi
MemberKui teha nii tihedalt trenni, ehk iga päev ja mitu korda päevaski, siis seisab vaim värske, meel rõõmus ja see hoiab mu hinge tasakaalus.Ja ühe teise teema all väidad, et piinab motivatsiooni puudus, mis värk on siis?
Väga tähelepanelik. Eile tundsin, et säde oli treeningus kadunud. Aga usu, ma olen praegu pigem õnnelik kui õnnetu, seega siiski väidan, et tuleb kasuks.
Vb on see koht, kus öelda ka.. “naised”
Hetkel , kell 17:49, on nägu naerul ja ootan juba trenni. See sädeme kadumine ongi väga lühiajaline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi seda ka, et oluline on, palju päeva jooksul aega selleks on. Kui ärgata iga päev 6 et trenni minna, minna maga 12, tulnud trennist, pole tulemus kindlasti sama. Puhkuse maht peab lubama trennitegemist nii suures mahus.
september 23, 2011 at 4:46 p.l. #314365gmaster
MemberMidagi sarnast taastusravivaldkonnast:) Natuke rohkem toestamis- ja selliseid variante.
september 23, 2011 at 5:12 p.l. #314373vend vähk
Moderatorlkv
MemberSamal päeval toimub ka Athletic Fitness võistlus, kuid ma hetkel olen seisukohal, et kuna enne kehavoore bodyfitnessis pole võimalik end Athleticu järel taastada, siis see kurnatus, mis sealt võib hetkega peale langeda, on võimas. Aga mõtlen veel, räägin ka Marekiga ja eks sellest oleneb ka, kuidas ettevalmistusperiood sujub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… Et kui palju energiat jagub veel.Ma ise lubasin kevadel pärast võistlusi banketil sügisel kindlasti Athleticus võistelda (Kirp tegi isegi video
), muidu ehk jätaksin ka vahele just sellepärast, et samal päeval on nii AF kui ka BF. Eks 30.oktoobri õhtul näeb, kuidas kontsadel keerutamine pärast välja tuleb.Edu ja ilusat vormitamist, neiu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 27, 2011 at 7:05 e.l. #314750Ott Kiivikas
Memberseptember 27, 2011 at 7:16 e.l. #314753Ott Kiivikas
Memberseptember 27, 2011 at 11:28 e.l. #314797vend vähk
ModeratorJanika Aavamägi
Memberseptember 27, 2011 at 11:30 e.l. #314799Janika Aavamägi
MemberNii armas, nii armas

Aga kõrvalist teemat…
Toimetasin just nupukest “Söö oma proteiine! , osa 7/9.
Soovitan lugeda, saab teada, kellele vadakuvalk ja kui tihedalt ja kellele kaseiinivalk ja kui tihedalt selle manustamine tagab parima tulemuse.
7/9 – Valgu säilitamine lihastes vanemas eas.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.