Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
september 8, 2011 at 8:24 p.l. #312649
Janika Aavamägi
MemberAitäh PT London, saame vestelda sel teemal, jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?!Mina jōudsin just koju ja olen Suss.. Mida teha, et teada saada, kas suudad 10km ära joosta v mitte. Vastus on lihtne- lähed ja jooksed selle 10km läbi ja saad teada. Mina sain täna teada… tuli välja küll- suutsin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>6km sai läbitud ajaga 37,5min. Tōin välja just 6km, kuna SEB Maijooksul jooksin 6km 42min-ga, kui ma ei eksi. Pärast seda ei suutnud enam, lasin tempo alla- 8km tunnis kuni 8. kilomeetrini, kui mängima hakkas Ne-Yo “beautiful monster” ja koos sellega tuli uus hingamine. Tempo jälle üles kuni lōpuni. 1km enne lōppu hakkas maailm juba kergelt ringi käima ja tuli meeletu pōlvevalu järsku aga ma olin väsimusest vale sammu sisse vōtnud , seega parandasin rühti, tōstsin kiirust, just siis pandi Arcticus ka kōik tuled kustu ja 10km lōpetasin uhkes üksinduses ja pimeduses ajaga 61:45min.
Sain hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päeva vōib nüüd ōnnestunuks lugeda küll.Ilusat ööd
-Janika Jürgenson
Team FAST Eesti
september 9, 2011 at 4:09 e.l. #312657vrsm
MemberAitäh PT London, saame vestelda sel teemal, jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?!
Mina jōudsin just koju ja olen Suss.. Mida teha, et teada saada, kas suudad 10km ära joosta v mitte. Vastus on lihtne- lähed ja jooksed selle 10km läbi ja saad teada. Mina sain täna teada… tuli välja küll- suutsin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>6km sai läbitud ajaga 37,5min. Tōin välja just 6km, kuna SEB Maijooksul jooksin 6km 42min-ga, kui ma ei eksi. Pärast seda ei suutnud enam, lasin tempo alla- 8km tunnis kuni 8. kilomeetrini, kui mängima hakkas Ne-Yo “beautiful monster” ja koos sellega tuli uus hingamine. Tempo jälle üles kuni lōpuni. 1km enne lōppu hakkas maailm juba kergelt ringi käima ja tuli meeletu pōlvevalu järsku aga ma olin väsimusest vale sammu sisse vōtnud , seega parandasin rühti, tōstsin kiirust, just siis pandi Arcticus ka kōik tuled kustu ja 10km lōpetasin uhkes üksinduses ja pimeduses ajaga 61:45min.
Sain hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päeva vōib nüüd ōnnestunuks lugeda küll.Ilusat ööd
-Janika Jürgenson
Team FAST Eesti
tuleb ikka selgelt välja küll, kes on milleks loodud. selgitan.
esimest korda käisin jõusaalis eelmise aasta oktoobris, novembrist regulaarselt. suvel harva ja ebaregulaarselt, aga ikkagi. nii. ja kui ma nüüd eelmisest nädalast hakkasin jälle regulaarselt käima, siis sai väikese ülevaate, milline on minu jõu seisukord – olukord on halb nagu alati. 50kg-ga surun rinnalt vast 5-6 korda, mitte rohkem (!). jalapressis lähebkuni 250 peale…
ja vaatame samas jooksmist – polnud suvel 1,5 kuud jooksnud, üle kaalu 10 või rohkem kilo. kaks esimest korda möödunud nädalavahetusel olid väga rasked, kui kolmapäeval, kui kolmandat korda käisin,s iis ei olnud enam väga raske ning 10 km ja 200m peale läbisin umbes kolmveerand tunniga, ehk siis keskmine kiirus 13,5 kmh.
seega võin nühkida seal jõusaalis, mis tahan, tugevaks ma ei saa, samas kui joosta tuleb paar korda ning olengi tagasi pandavas vormis. muidugi, ega suurel osal jõusaalis käijatel polegi soov otseselt olla tugev, vaid näha võimalikult tugev välja…
ok, heietan siin juba liiga pikalt. igatahes oled tubli, et ennast ületasid ning pimedas spordiklubis joosta tundub väga stiilne asi. mulle tundub lisaks väga kahtlane, aks ma suudaks u. kl 22 õhtul trenni minna, ma pigem hommikune.
september 9, 2011 at 12:10 p.l. #312703smitser
MemberMa soovitaksin minuga konsulteerida p6lvehaigetel, vahest piisab ka vastus medialise aktiveerimisest, et p6lv terveks saaks…on ka teisi lahendusi, kellel tuhar ei tööta jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>‘
On sul miskid tohtri tunnistused, või oled lihtsalt tark sellel alal?
Küsin, kuna endalgi jama põlvedega…
september 9, 2011 at 12:34 p.l. #312704gmaster
MemberMa soovitaksin minuga konsulteerida p6lvehaigetelSoovitan sama minu kohta ka:P
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2011 at 1:35 p.l. #312705Sarge
MemberSoovitan sama minu kohta ka:P
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul põlvesideme rebend, mida tegema pean?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2011 at 1:44 p.l. #312708gmaster
MemberMul põlvesideme rebend, mida tegema pean?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lepime aja kokku ja vaatame üle:)
september 9, 2011 at 2:29 p.l. #312711PT London
Member‘On sul miskid tohtri tunnistused, või oled lihtsalt tark sellel alal?
Küsin, kuna endalgi jama põlvedega…
Yle 6a kogemusi, edukaid juhtumeid on palju, aga m6nikord tuleb t6deda et miski liigutus pole teile looduse poolt määratud! Ma peagi annan oma tegemistest p6hjalikumalt teada ja hakkan kliente vastuv6tma…syr Preili J. teema kaaperdamise pärast, see k6ik õilsa eesmärgi nimel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2011 at 5:08 e.l. #312863Janika Aavamägi
MemberPōlved korda ja jooksma!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-SEB Tallinna Maratonilt
september 11, 2011 at 5:09 e.l. #312864Janika Aavamägi
MemberYle 6a kogemusi, edukaid juhtumeid on palju, aga m6nikord tuleb t6deda et miski liigutus pole teile looduse poolt määratud! Ma peagi annan oma tegemistest p6hjalikumalt teada ja hakkan kliente vastuv6tma…syr Preili J. teema kaaperdamise pärast, see k6ik õilsa eesmärgi nimel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Luba on antud!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2011 at 5:13 e.l. #312865LauraL
MemberPōlved korda ja jooksma!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
-SEB Tallinna Maratonilt
Jep, sama siin!
Rajal näeme, edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2011 at 6:43 e.l. #312868Aile
MemberRubens ju – kunagi täiesti iluetalon olnud. Vormikad naised on ikka ilusad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vormikad naised olid siis ilusad, kui enamus naistest olid k6hnapoolsed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2011 at 2:10 p.l. #312939Janika Aavamägi
MemberAilelt väga ōige tähelepanek
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “naabri muru on alati parem”Ise olen hetkel Arcticus saunatamas… Niii hea.
Jooks sai tehtud- vapustav ma ütlen, super! Eriti kui on, kellega koos joosta- mitte kōrvuti aga koos starti minna ja pärast muljetada. Kallis kallimaga sai siis täna joostud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Kahjuks ma ei näinud Laurat, tuttavaid aga leidus küll nii rajal kui ka raja ääres.Ise siis lōpetasin ajaga 56:01. Üleüldine koht 2148/7617 ja enda vanuseklassis 31/356 (NN sünd. 1989-1991 (k.a)). Kas olen rahul- ilmselgelt jaaa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2011 at 3:32 p.l. #312948vend vähk
ModeratorAilelt väga ōige tähelepanek
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “naabri muru on alati parem”
Ise olen hetkel Arcticus saunatamas… Niii hea.
Jooks sai tehtud- vapustav ma ütlen, super! Eriti kui on, kellega koos joosta- mitte kōrvuti aga koos starti minna ja pärast muljetada. Kallis kallimaga sai siis täna joostud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Kahjuks ma ei näinud Laurat, tuttavaid aga leidus küll nii rajal kui ka raja ääres.Ise siis lōpetasin ajaga 56:?? Aga koht selgub hiljem. Kas olen rahul- ilmselgelt jaaa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tubli tüdruk!
Isegi mina jooksin täna maadlussaalis üle 30 minuti kõikide oma kampsunite ja kasukatega nagu karvapall ja nautisin sügist!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2011 at 5:45 p.l. #312967LauraL
MemberAilelt väga ōige tähelepanek
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “naabri muru on alati parem”
Ise olen hetkel Arcticus saunatamas… Niii hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Kahjuks ma ei näinud Laurat, tuttavaid aga leidus küll nii rajal kui ka raja ääres.Ise siis lōpetasin ajaga 56:01. Üleüldine koht 2148/7617 ja enda vanuseklassis 31/356 (NN sünd. 1989-1991 (k.a)). Kas olen rahul- ilmselgelt jaaa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaadates su aega, siis olid mu eest jõudnud kõvasti eest ära silgata. Väga hea aeg igatahes, tahaks ka kunagi alla tunni ära joosta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2011 at 7:14 p.l. #312974Nana
MemberTubli oled! Ma vist olex ammu 10 km joostes otsad andnud, 1 km aja peale juba tapab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.