Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
september 2, 2011 at 11:44 e.l. #311892
seenjor
MemberVormikad naised on ikka ilusad
Ma sõin momendil kui pilti nägin. Söögiisu läks ära.
september 2, 2011 at 11:58 e.l. #311894vend vähk
ModeratorVormikad naised on ikka ilusadMa sõin momendil kui pilti nägin. Söögiisu läks ära.

september 2, 2011 at 12:02 p.l. #311897seenjor
MemberSulle siis midagi vähemvormikamat:
Sa lähed ka ühest äärmusest teise?
Ei üks ega teine, naine peab olema naine.
september 2, 2011 at 12:06 p.l. #311898vend vähk
ModeratorSulle siis midagi vähemvormikamat:Sa lähed ka ühest äärmusest teise?
Ei üks ega teine, naine peab olema naine.
Loomulikult ja mõlemal juhul ei maksa toitumisega minna äärmustesse! Need viimased pildid olid pandud siia üles lihtsalt meeldetuletuseks nendele, kes hädaldavad, et nad on liiga paksud või peenikesed. Ei ole meil häda midagi!
september 2, 2011 at 1:51 p.l. #311939Janika Aavamägi
MemberOi mis daam…

Ma ei teagi nüüd mida teha, kooki ei taha süüa, nii vormikaks end ei püüa saada, näljutama end ei hakka, kuna selle daami moodi ei sooviks olla (ma ei saa aru, miks ta nii lõhikesi riideid kannab), seega ma jään sinna, kus ma olen aga liigun ikka konkreetse daami poole
… seega trenni. Keegi sai jutust aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?september 2, 2011 at 2:10 p.l. #311944vend vähk
ModeratorOi mis daam…
Ma ei teagi nüüd mida teha, kooki ei taha süüa, nii vormikaks end ei püüa saada, näljutama end ei hakka, kuna selle daami moodi ei sooviks olla (ma ei saa aru, miks ta nii lõhikesi riideid kannab), seega ma jään sinna, kus ma olen aga liigun ikka konkreetse daami poole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… seega trenni. Keegi sai jutust aru
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Sa oled ilmselt lihtsalt segaduses
september 2, 2011 at 5:03 p.l. #311960Janika Aavamägi
MemberTäna, 2.september, kell 19:45, tegin mina, Janika Jürgenson, isikliku DIPSI-rekordi!
18 x dipse !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja igasugune haigusevimm, millega päeval vōitlesin- peast pühitud
september 2, 2011 at 5:25 p.l. #311961Kened
MemberTäna, 2.september, kell 19:45, tegin mina, Janika Jürgenson, isikliku DIPSI-rekordi!18 x dipse !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja igasugune haigusevimm, millega päeval vōitlesin- peast pühitud

Hea uudis!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rekord Ma mõtlen ikka!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2011 at 1:57 e.l. #311987Sarge
MemberTäna, 2.september, kell 19:45, tegin mina, Janika Jürgenson, isikliku DIPSI-rekordi!18 x dipse !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja igasugune haigusevimm, millega päeval vōitlesin- peast pühitud

Näed, Explorer ei valetanudki!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2011 at 3:00 p.l. #312055Janika Aavamägi
MemberNäed, Explorer ei valetanudki!
Ah Taavi, huumorivend ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2011 at 6:56 p.l. #312073IVARK
MemberOi mis daam…
… seega trenni. Keegi sai jutust aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?See daam on kahjuks nüüdseks juba läinud sinna, kust tagasi ei tulda (või tegelikult oleneb see sellest kas usute reinkarnatsiooni või mitte), nii et lõpptulemus on see ja ilmselt nii ka nendel vormikamatel.
september 7, 2011 at 7:04 p.l. #312450Janika Aavamägi
MemberUni on silmas, kell on palju, pikk ja raske päev kooli ja tööga seoses on seljataga…
Asja iva on aga see, et istusin just HONDASSE, et trenni sōita.
Pühendumus vōi hullumeelsus ?!
september 7, 2011 at 8:12 p.l. #312467lkv
MemberKes teeb, see jõuab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2011 at 6:58 p.l. #312616Janika Aavamägi
MemberTundub, et täna olin jälle tegus. Teil on otseühendus Arcticu jooksulindiga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mina, kui pōlvehaige, annan teile enese peal toimivat nōuannet. Jooksulintidel on kallaku muutmise vōimalus – incline – , nimelt kui Sinulgi pōlved joostes valutavad, järgmine kord tōsta kallakut 2% vōrra. Minule sellest piisab, ja ei hakka pōlved tulitama. Proovige!
Aga nüüd keha juba soe, seestpoolt huugab kuumust, saab tempot tōsta, telefon ära ja jooksma!
Ja pühapäeval ehk siis 10km Tallinna Sügisjooksul. Elame, näeme
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2011 at 7:16 p.l. #312624PT London
MemberTundub, et täna olin jälle tegus. Teil on otseühendus Arcticu jooksulindiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja mina, kui pōlvehaige, annan teile enese peal toimivat nōuannet. Jooksulintidel on kallaku muutmise vōimalus – incline – , nimelt kui Sinulgi pōlved joostes valutavad, järgmine kord tōsta kallakut 2% vōrra. Minule sellest piisab, ja ei hakka pōlved tulitama. Proovige!
Aga nüüd keha juba soe, seestpoolt huugab kuumust, saab tempot tōsta, telefon ära ja jooksma!
Ja pühapäeval ehk siis 10km Tallinna Sügisjooksul. Elame, näeme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma soovitaksin minuga konsulteerida p6lvehaigetel, vahest piisab ka vastus medialise aktiveerimisest, et p6lv terveks saaks…on ka teisi lahendusi, kellel tuhar ei tööta jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.