Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
august 28, 2011 at 7:19 e.l. #311308
Kristjan-Johannes Konsap
MemberWow, põhjalik blogi, Janika. Edu kooli ja kõige muuga.
august 29, 2011 at 11:32 e.l. #311409Janika Aavamägi
MemberWow, põhjalik blogi, Janika. Edu kooli ja kõige muuga.Aitäh Sulle, edu Sulle ka , Kirp, teeni Eesti riiki ja ole ikka tubli spordimees!!
Ise olen hetkel esimest päeva koolis. Ma küll eile õhtu sain kaua üleval oldud, mis on põhjustanud selle, et uni on nii paremas kui ka vasakus silmas ja kumbi neist hästi lahti ei taha seista.
Tunnid/Loengud on pikad.. tundunud pikad. Just lõppes ühe õpetajaga 4 tunnine loeng, mis pakkus küll huvi, ma tõesti tahtsin keskenduda kuid uni oli ikka tugevam.
Pärast koolipäeva (3 tunni pärast) lähen koju kindlasti uinakut tegema enne trenni, muidu ei tule trennist ka midagi, kuigi motivatsiooni on.
Hetkel istun kooli kohvikus ja vaatan siinseid tudengeid, mida nad söövad – kooresalateid, šokolaade, pirukaid, glasuurigringleid, ja veelkord šokolaade.
Küsimus suurele ringile. Kas Sa tead kedagi kes ei teaks kedagi, kes oleks tudengina juurde võtnud?
Mul on kurb tõdeda, et mulle tundub vähemalt.. see on meeletu, kuidas võetakse juurde, kui minnakse ülikooli.
Miks?
*Ainevahetus pole enam nii kiiretempoline, kui noorena, kuigi toitumisharjumused pole endiselt teab, mis kiita ning saiakesed ja šokolaadid on domineerivad.
* Ja teine, mis on suurim probleem, on planeerimine. Kui Sa oled tudeng või tunned mõnda tundengit, siis palun soovita tal planeerida enda toitumist kooli ajal. Pakkigu kodus söögid ning hoolitsegu enda kütuse eest.
Nüüd räägin Liisa Otsusega edasi ja siis tundidesse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2011 at 1:17 p.l. #311422IVARK
MemberAitäh Sulle, edu Sulle ka , Kirp, teeni Eesti riiki ja ole ikka tubli spordimees!!Ise olen hetkel esimest päeva koolis. Ma küll eile õhtu sain kaua üleval oldud, mis on põhjustanud selle, et uni on nii paremas kui ka vasakus silmas ja kumbi neist hästi lahti ei taha seista.
Tunnid/Loengud on pikad.. tundunud pikad. Just lõppes ühe õpetajaga 4 tunnine loeng, mis pakkus küll huvi, ma tõesti tahtsin keskenduda kuid uni oli ikka tugevam.
Pärast koolipäeva (3 tunni pärast) lähen koju kindlasti uinakut tegema enne trenni, muidu ei tule trennist ka midagi, kuigi motivatsiooni on.
Hetkel istun kooli kohvikus ja vaatan siinseid tudengeid, mida nad söövad – kooresalateid, šokolaade, pirukaid, glasuurigringleid, ja veelkord šokolaade.
Küsimus suurele ringile. Kas Sa tead kedagi kes ei teaks kedagi, kes oleks tudengina juurde võtnud?
Mul on kurb tõdeda, et mulle tundub vähemalt.. see on meeletu, kuidas võetakse juurde, kui minnakse ülikooli.
Miks?
*Ainevahetus pole enam nii kiiretempoline, kui noorena, kuigi toitumisharjumused pole endiselt teab, mis kiita ning saiakesed ja šokolaadid on domineerivad.
* Ja teine, mis on suurim probleem, on planeerimine. Kui Sa oled tudeng või tunned mõnda tundengit, siis palun soovita tal planeerida enda toitumist kooli ajal. Pakkigu kodus söögid ning hoolitsegu enda kütuse eest.
Nüüd räägin Liisa Otsusega edasi ja siis tundidesse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub, et tegemist on niru kohvikuga, vähemalt mina sõin loengute vaheajal praadi. Ilma lihata ei läinud ükski lõuna. Enamus inimesi paraku eelistab igasugu magusat kuna täidab kiiresti kõhu ja annab energiat ja on suhteliselt odav. Lisaks loengusse kaasa kohustuslik cprite või coke. Kui lisada sinna, et enamusel pole ka rahaga priisata, siis nad lihtsalt ei jõua osta omale korralikku lõunasööki.
august 29, 2011 at 2:32 p.l. #311428AlanBStard
ModeratorVivaSport administraatorid.
Väga hea ülevaade, Janika! : )
august 29, 2011 at 2:38 p.l. #311432jrx
MemberMina võtsin esimesel aastal alla:) Aga jah, suht kehva on see keskmise tudengi toidulaud. Ja alkoholil ja magamatusel pole ka siin väike osa. Ega ilmaasjata USAs ei eksisteeri termin “Freshman fifteen” ehk, +7,5 kg esimese aastaga.
august 30, 2011 at 5:36 e.l. #311459vend vähk
Moderatorsai ka käidud ja olin pm esimeste seas kes kohale jõudis, linnas nägin kuidas Janika mingi 4 korda minust mööda sõitis ennem kui koha ülesse leidis.Saali asukoht on väga hea, parka ka kohe olemas. saalis olid seadmed väga hästi paigutatud, polnud üksteisel seljas ja võimalusel sai ikka 2 inimest kõrvuti trenni teha. kõige enam meeldisid siiski õlamasinad, mis üldiselt on väga ebamugavad ja seega lihtsam treenida õlga vabaraskustega.
Siiski ise jäin ülimalt rahule ja kui nv viljandis siis hakkan seal ikka trenni tegema, kuna teeb silmad ette kõigile teistele viljandi saalidele.
Uppin on ju see mees, kes suurustas, et tal on kuskil keldris kastide kaupa vanaraha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea mees!august 30, 2011 at 7:53 e.l. #311482MikroToitaine
MemberUppin on ju see mees, kes suurustas, et tal on kuskil keldris kastide kaupa vanaraha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea mees!ma võin sulle ju need roostes mündid ja asjad tuuta kui sa soovid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 30, 2011 at 9:12 e.l. #311488vend vähk
Moderatorma võin sulle ju need roostes mündid ja asjad tuuta kui sa soovid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi soovin näha! Kui suured need kastid siis on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 30, 2011 at 10:26 e.l. #311498Janika Aavamägi
MemberMuidugi soovin näha! Kui suured need kastid siis on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laduge kõik lagedale !!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Endal on kätte jõudnud pikisilmi oodatud arvutiõpetuse tund. Loomulik, et lahti läksid kohe Facebook, Fitness.ee ja g-mail… mis parata, elu on selline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Viljandis jah, ma otsisin VivaSport maja taga päris tükk aega aga Uppin ju ei sõendanud mind juhendada ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult ma ise nägin meest alles maja ees, kus ta tõesti oli esimesena saalis kohal ja treenimas.Koolikohvikust veel rääkida, siin on ka söökla, mis pakub ka toitvamat ning kvaliteetsemat toitu, ma loodan, kuid kohvikus on jah saiakesed ja šokolaadid, mis tõepoolest maksavad hulga vähem, kui kvaliteettoit ja mu on kahju, et selle järgi valitaks endale kütus. Sama mis 98 bensiiniautosse tankida diislit. Päris ausalt kohe.
Ise elan kooli lähedal, iga lõunavahetund (30min) lähen koju, kus on eelneval õhtul valmis tehtud kana, salad ja teravili valmis, kiirelt juurde ka tass mõnusat musta kohvi meega. Kotis on ka 200g kodujuust, kahvel ning riisigaletid ja pean tõdema, et igaks juhuks ka üks valgubatoon.
Selline toiduvalik koolipäeval on igati hea valik, soovitan!
Aga nüüd lähen, naudin enda “Freshman fifteen”’i edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 30, 2011 at 10:36 e.l. #311502smitser
MemberLaduge kõik lagedale !!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
—
Endal on kätte jõudnud pikisilmi oodatud arvutiõpetuse tund. Loomulik, et lahti läksid kohe Facebook, Fitness.ee ja g-mail… mis parata, elu on selline
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Viljandis jah, ma otsisin VivaSport maja taga päris tükk aega aga Uppin ju ei sõendanud mind juhendada ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult ma ise nägin meest alles maja ees, kus ta tõesti oli esimesena saalis kohal ja treenimas.Koolikohvikust veel rääkida, siin on ka söökla, mis pakub ka toitvamat ning kvaliteetsemat toitu, ma loodan, kuid kohvikus on jah saiakesed ja šokolaadid, mis tõepoolest maksavad hulga vähem, kui kvaliteettoit ja mu on kahju, et selle järgi valitaks endale kütus. Sama mis 98 bensiiniautosse tankida diislit. Päris ausalt kohe.
Ise elan kooli lähedal, iga lõunavahetund (30min) lähen koju, kus on eelneval õhtul valmis tehtud kana, salad ja teravili valmis, kiirelt juurde ka tass mõnusat musta kohvi meega. Kotis on ka 200g kodujuust, kahvel ning riisigaletid ja pean tõdema, et igaks juhuks ka üks valgubatoon.
Selline toiduvalik koolipäeval on igati hea valik, soovitan!
Aga nüüd lähen, naudin enda “Freshman fifteen”’i edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sina, Jaanika, pead selle 15 naela ikka lihastmassina juurde saama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ps: misasi see riisigalet veel on??
august 30, 2011 at 11:02 e.l. #311504Janika Aavamägi
MemberSina, Jaanika, pead selle 15 naela ikka lihastmassina juurde saama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ps: misasi see riisigalet veel on??
Jaa, püüan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võtan eesmärgiks selle!! Aga riisigalett on nö täispuhutud riis, tihti näete seda kulturismi lavataga sööduna meega- laadimisel.
Lisaks on see ka suurepärane õhtusteks näksimisteks- üks galett annab vaid 36 kalorit. Proovige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: see muidugi ei tähendaks, et ma nüüd pooldaks õhtust näksimist aga see on üks variant, kui on selle näksimisega probleeme. Samuti isetehtud popkornid pannil ja ka paprikaviilud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kolm toodet, mida soovitan valida.august 30, 2011 at 1:31 p.l. #311521vrsm
MemberMina võtsin esimesel aastal alla:) Aga jah, suht kehva on see keskmise tudengi toidulaud. Ja alkoholil ja magamatusel pole ka siin väike osa. Ega ilmaasjata USAs ei eksisteeri termin “Freshman fifteen” ehk, +7,5 kg esimese aastaga.mulle on just jäänud mulje, et kõik võtavad tudengina alla..
igatahes mina olen teist päeva tartus õppimas ning kaalulangus siiani (võrreldes eilsega) 1 kg. ja läheb veel.
august 30, 2011 at 1:58 p.l. #311524Janika Aavamägi
Membermulle on just jäänud mulje, et kõik võtavad tudengina alla..igatahes mina olen teist päeva tartus õppimas ning kaalulangus siiani (võrreldes eilsega) 1 kg. ja läheb veel.
Vott, väga huvitav, kuidas erinevad arusaamad, sest minagi ju tegin enda järeldused nö kõhutunde järgi. Aga alla võib võtta, kui on alla võtta aga JOONAS, Sul pole alla võtta, hakka sööma ja kähku !!!
Eedni FitShop asub Eedeni keskuses, Kalda tee 1c, vutt-vutt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 30, 2011 at 7:34 p.l. #311574Janika Aavamägi
MemberTrenn tehtud, poes käidud, söödud..
Trenn oli tobe täna, ei saanud hästi läbi iseenda trenniga. Sõbranna, kes palus saalis nõu ja abi, tema trenniga sain palju paremini läbi. Minu treening võttis küll vedama aga vajus lõssi nagu katki torgatud batuut.
Lihaspinge oli küll olemas ja ehk piisavgi aga enesetunne jätab soovida AGA
mis kehvasti, see uuesti, eksole

august 31, 2011 at 10:19 e.l. #311626vend vähk
Moderatormulle on just jäänud mulje, et kõik võtavad tudengina alla..igatahes mina olen teist päeva tartus õppimas ning kaalulangus siiani (võrreldes eilsega) 1 kg. ja läheb veel.
Nädalaga kilo… Kas jõuludeni ikka pead vastu?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.