Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
august 17, 2011 at 7:29 p.l. #310565
Janika Aavamägi
MemberÜks asi veel…
Kui keegi tänaseid Bingo ja Viking Loto numbreid teab, võib jagada.. Võtsin ka täna osa üle poole aasta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks näis, kas õnn naeratab 
Õnne retsept
Võta iseennast.
Koori maha isekus ja enesehaletsus.
Kougi välja õeluse ja kadeduse seemned.
Eralda kõik eelarvamused.
Lisa toekat usku, et elu väärib elamist.
Sega kõigesse mõte sellest, et sa oled keegi.
Maitsesta armastuse ja aususega.
Kaunista huumori ja optimismiga.
Lase nüüdsest keeda täiel tulel.
Paku heatahtlike ja sõbralike sõnadega.
august 18, 2011 at 9:11 e.l. #310597vend vähk
Moderatoraugust 18, 2011 at 10:09 e.l. #310607Janika Aavamägi
MemberKui armaaas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Klaabuga ma üles kasvasingi
.. tegelikult oli see Free Willy aga Klaabu ka..Ja seda, et eilse lotoga ma ei saanud tuhkagi..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pika nina sain vaid..august 18, 2011 at 10:11 e.l. #310609Janika Aavamägi
MemberJa Vähk, tulen laupäeval Tartusse… siis ma Sul teen seal võrdlusi

august 18, 2011 at 10:29 e.l. #310614vend vähk
Moderatoraugust 18, 2011 at 4:46 p.l. #310649vrsm
Membernoh, tegelikult kui asja kõige lihtsamalt ja labasemalt võtta, si piisab õnneks ka vaid esimesest punktist: võta iseennast… zing!
august 18, 2011 at 8:44 p.l. #310659Janika Aavamägi
Membernoh, tegelikult kui asja kõige lihtsamalt ja labasemalt võtta, si piisab õnneks ka vaid esimesest punktist: võta iseennast… zing!Naistel on asi veel lihtsam: võta tükk šokolaadi..
Sportlasel aga- mine trenni … JEEIII
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegu ma tahaks nii väga minna jõusaali, et meeletult kurb hakkas isegi. Tahaks minna, panna tuled saalis põlema, teha üks hea treening, mõelda samal ajal elust-olust. Oleks see saal, selle võti.. Aga pole
Ja ma olen kurb.. isegi trenni ei saa minna, kui alles homme õhtul 
Teine võimalus on homme hommikul aga mul on mure. Ma lihtsalt ei ärka ega kuule enda äratuskella. Peaks öö läbi üleval olema, siis jõuaks õigeks ajaks aga tegelikult trenniisu on nii suur, et oleks heameelega, kui paha ei hakkaks

Tahan trenni….. !
august 18, 2011 at 8:47 p.l. #310660Gympans
MemberÕnneks mul on olemas selline võimalus omada jõusaali võtit. Tõesti hea on minna, siis kui tahad, mitte siis kui lahti on ja rahvast täis.
august 18, 2011 at 8:48 p.l. #310661Archangel
MemberKodus treenijal seda muret pole. Kasvõi kohe praegu võin trenni teha.
august 18, 2011 at 8:56 p.l. #310662vrsm
MemberNaistel on asi veel lihtsam: võta tükk šokolaadi..Sportlasel aga- mine trenni … JEEIII
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegu ma tahaks nii väga minna jõusaali, et meeletult kurb hakkas isegi. Tahaks minna, panna tuled saalis põlema, teha üks hea treening, mõelda samal ajal elust-olust. Oleks see saal, selle võti.. Aga pole
Ja ma olen kurb.. isegi trenni ei saa minna, kui alles homme õhtul 
Teine võimalus on homme hommikul aga mul on mure. Ma lihtsalt ei ärka ega kuule enda äratuskella. Peaks öö läbi üleval olema, siis jõuaks õigeks ajaks aga tegelikult trenniisu on nii suur, et oleks heameelega, kui paha ei hakkaks

Tahan trenni….. !
uskumatu ja kadestusväärne trenniisu, vahva lugeda. endal on asi alati eesmärgi seadmise ja selle raske tööga vallutamise najale seatud, seega hoopis teine metoodika. igaühele oma.
august 18, 2011 at 9:00 p.l. #310664Janika Aavamägi
MemberKodus treenijal seda muret pole. Kasvõi kohe praegu võin trenni teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen ka kodus trenni teinud.. Aga see peab olema eraldi saal. Kuhu Sa lähed, Sa äratad selle koha ellu ja võtad selle koha üle võimust – jõusaali üle siis.
Või siis jõusaaliruum kodus, kuid kellele see niiväga oleks meie Maarjamaal?…
Samas on see kindlasti poolt rahuldust pakkuv. Mul ka vajadus nagu enda keha heaks midagi teha. kohe ja praegu. Muidugi on võimalus minna õue ja tõsta kive vms vms vms. Aga ma tahaksin turvalisust ning kindlustunnet ja tuge juba tuttavast kohast ja Arctic on mul ikka nii südamesse läinud – näen varjusilmas just sinna saali sisenemist..
Aga ma lähen magama.. Panen äratuse kell 6:30 ja eks näis.. kas ärkan või ei. Ma püüan mõelda end õigel ajal üles, mis on mul isegi õnnestunud, kui telefon jäi tööle ja pidin kella pealt ärkama. Õhtul magama minnes korrutasin “Ärkan kell 7, ärkan kell 7” ja ärkasingi. Uus katse täna
august 19, 2011 at 11:29 e.l. #310697vend vähk
ModeratorOlen ka kodus trenni teinud.. Aga see peab olema eraldi saal. Kuhu Sa lähed, Sa äratad selle koha ellu ja võtad selle koha üle võimust – jõusaali üle siis.Või siis jõusaaliruum kodus, kuid kellele see niiväga oleks meie Maarjamaal?…
Samas on see kindlasti poolt rahuldust pakkuv. Mul ka vajadus nagu enda keha heaks midagi teha. kohe ja praegu. Muidugi on võimalus minna õue ja tõsta kive vms vms vms. Aga ma tahaksin turvalisust ning kindlustunnet ja tuge juba tuttavast kohast ja Arctic on mul ikka nii südamesse läinud – näen varjusilmas just sinna saali sisenemist..
Aga ma lähen magama.. Panen äratuse kell 6:30 ja eks näis.. kas ärkan või ei. Ma püüan mõelda end õigel ajal üles, mis on mul isegi õnnestunud, kui telefon jäi tööle ja pidin kella pealt ärkama. Õhtul magama minnes korrutasin “Ärkan kell 7, ärkan kell 7” ja ärkasingi. Uus katse täna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas katse õnnestus?
august 19, 2011 at 2:48 p.l. #310712Janika Aavamägi
MemberKuidas katse õnnestus?

Üllatavalt hästi.. Veidi hiljem, kuid siiski suutsin ärgata, kiirelt kerge söök, Workout Shock sisse ja saali-
Ja õhtul ka Arcticusse jõusaali, sest nädalavahetuse olen merel ja tuleb kaks saalivaba päeva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaunist nädalavahetust!
Musi!
-Janika Jürgenson
Team FAST Eesti
august 20, 2011 at 7:09 p.l. #310786Janika Aavamägi
MemberKaunist Eesti Vabariigi taasiseseisvumise päeva, Fitness.ee kasutajad :*
Täna ja homme olen Haapdalus sünnipäeval, siia me purjetasime 8 tundi ja tōsi- siiani pole tasakaalukeskus paadist välja astunud ja eks reisi alguses sai kohe osakest hommikusööki merega jagada aga olen tubli ja tulin toime- pärast oli vaid ja ainult nauding
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Söögiisu muidugi kesine aga næljast, mis siiski tekkis, aitas välja FASTi ProFX 75g banaani-shokolaadi batoon!!!!
Ilma selleta ma oleks end päevapealt kehvasti tundnud, poleks ju saanud kvaliteetset vahepala ja dieedi ajal on see ikka määrava tähtsusega. Enda lemmikmaitse- karamelli ProFXi jätsin honseks

Hetkel head und Teile!
-Janika Jürgenson
Team FAST Eesti
august 21, 2011 at 3:37 p.l. #310838vend vähk
ModeratorKaunist Eesti Vabariigi taasiseseisvumise päeva, Fitness.ee kasutajad :*Täna ja homme olen Haapdalus sünnipäeval, siia me purjetasime 8 tundi ja tōsi- siiani pole tasakaalukeskus paadist välja astunud ja eks reisi alguses sai kohe osakest hommikusööki merega jagada aga olen tubli ja tulin toime- pärast oli vaid ja ainult nauding
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Söögiisu muidugi kesine aga næljast, mis siiski tekkis, aitas välja FASTi ProFX 75g banaani-shokolaadi batoon!!!!
Ilma selleta ma oleks end päevapealt kehvasti tundnud, poleks ju saanud kvaliteetset vahepala ja dieedi ajal on see ikka määrava tähtsusega. Enda lemmikmaitse- karamelli ProFXi jätsin honseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel head und Teile!
-Janika Jürgenson
Team FAST Eesti
Vastukaaluks igasugustele baari-Paavodele ja Intsu-Ingadele on uus täht tõusmas: batooni-Janika
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.