Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
august 9, 2011 at 9:09 e.l. #309902
Janika Aavamägi
MemberKui tulen, siis ainult vaatama. Tervislik seisund ei luba kükke teha.
Taavi, siis jätad kükid vahele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sain täna ka protokolli kätte Fitness Five Kimberi Klubi sarjavõistlusest:
Pilte võistlusest ka Teile
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimene ala – rinnalt surumine – raskuseks 34kg, kordusi 25
Edasi läksime kükkima:
Kükita-kükita – mis siis muud, kui kükita… eks Sarge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõht läks ka vahepeal tühjaks:
Kõik katsuti läbi…
Vahe-pose-down
dips – 16x, mis on ühtlasi ka minu max, kuid esmaspäeval ehk tuleb juba selle löömine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Energiat jagas:
Naiste esikolmik:
Meie kõik, peaaegu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-Janika Jürgenson
Team FAST Eesti
august 9, 2011 at 5:54 p.l. #309965smack
MemberKas nendele piltidele ei saa panna like nagu facebookis?
august 9, 2011 at 8:40 p.l. #309973Janika Aavamägi
MemberKas nendele piltidele ei saa panna like nagu facebookis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikka saab: “Like!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegu leban voodil, rahunen õhtusest rulluisutamisest. Ei hoolind vihmast, ei tuulest, isegi mitte lähenevast pimedusest ja läksin Piritale rulluisutama. Tund aega sujuvat ning vägagi hoogsat sõitu Made my day!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiralt loodan, et külm tuul mulle liiga ei teinud ja immuunsus vastu peab
Kuid olen üsna kindel, et peab- tervislikult toitumine muudab mind nii tugevaks ja treening ravib, kui tõesti külma õnnestub saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-Janika Jürgenson
Team FAST Eesti
august 9, 2011 at 9:24 p.l. #309974Ottoson
MemberSõitsid mulle Kadriorus vastu, mõtlesin kuhu kimad!
august 10, 2011 at 7:20 e.l. #309986Janika Aavamägi
MemberSõitsid mulle Kadriorus vastu, mõtlesin kuhu kimad!Vaevalt, et ma nüüd nii väga kimasin

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 12, 2011 at 3:07 p.l. #310174smack
Memberaugust 15, 2011 at 8:28 e.l. #310312Janika Aavamägi
MemberTäna siis kätte jõudnud ette reklaamitud päev. See nädalavahetus oli täielikult minu tavapärasest eluooperist väljas. Ütleme nii, et ma hetkel väga ei eksisteeri, tõusen tuhast alles- fööniks. Käisin end välja lülitamas ja see õnnestus täielikult.
Loodan siiralt, et õhtuseks trenniks olen “ellu ärganud” ja see, mida ootasin/loodan ka juhtub. Loodan, et täna on vaim&hing tasakaalus ja mõistus laseb teha nii palju kordusi, kui lihased tegelikult suudavad aga eks näis

Kena päeva algust ning eks tööpäeva lõpus (18:00) kirjutan, kuidas enesetunne on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-Õnnelik Janika Jürgenson
Team FAST Estonia
august 15, 2011 at 5:30 p.l. #310367Janika Aavamägi
MemberKell on pool 9, jōudsin just Arctic Clubi Ōusmäel ja tunne on hea- super
august 15, 2011 at 7:10 p.l. #310376Bonsuna
MemberKell on pool 9, jōudsin just Arctic Clubi Ōusmäel ja tunne on hea- super
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Üles pm ärkasin üks – pool kaks , kodus vōtsin Pri Series mustika Workout shocki sisse ja trenn vōib alata (Y)
-Janika Jürgenson
Team FAST Eesti
Ma nägin sind, aga sina mind kindlasti mitte. Olid nii omas maailmas, isegi silmad olid kinni.
august 16, 2011 at 7:55 e.l. #310402Janika Aavamägi
MemberMa nägin sind, aga sina mind kindlasti mitte. Olid nii omas maailmas, isegi silmad olid kinni.
Huvitav-huvitav…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ju ma mõtlesin sellele, et kas tuleb triitsepsipukil 17 kordust ära või mitte.. AGA TULI
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sain hakkama… tunnistan, et tegelikult kordasin Fitness Five Kimberi Klubi tulemust, kus samuti ühte ära ei loetud- ei oleks eile ka eelviimast kordust lugenud, kuid tühja sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tuli 17 kordust ja ma lausa särasin, kui pukilt maha tulin… see oli vapustav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aaa… seda ka, et sain vahepeal kooli sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tallinna Majanduskooli ja panganduse erialale- eluunistus, võib öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tagasi kooli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1.september 2009
-Janika Jürgenson
Team FAST Eesti
august 16, 2011 at 12:08 p.l. #310430AlanBStard
ModeratorKes see teine chick on ? : )
august 16, 2011 at 1:37 p.l. #310442Janika Aavamägi
MemberKes see teine chick on ? : )12.klassi 1.september saadad käekõrval 1.klassi mõne uue õpilase ja neiu Kendra oli minu laps tol päeval
august 17, 2011 at 6:03 e.l. #310490Janika Aavamägi
MemberTere hommikust!
Mul on nii hea tuju, et pean seda kõigiga jagama

Eilne trenn oli ka omamoodi.. ütleme nii, et pani ikka muigama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bench Press Owling
Chin-Up Planking
Advanced Chin-Up Planking
Planking on a Pulley
Biceps Curl Master’ Owling
Aga korralik trenn sai ka tehtud ja hetkel on keha täitsa väss- tegin selga ja kaugemale ei jõudnudki, andsin kõik ikka endast ära seljatreenimisel…
Aga kaunist päeva Teile ning naeratus näole!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -Janika Jürgenson
Team FAST Eesti
august 17, 2011 at 7:31 e.l. #310497vend vähk
ModeratorJanika Aavamägi
MemberSelles suhtes et:
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vend Vähk, Sa oled täiesti õigel teel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna käisin emaga õhtustamas Kristiine Keskuse veini / pitsa/pasta-restos
Tänane õhtusöök siis
:Nüüd lõpetan teejoomise ning kiirelt teki alla magama, kuna homme äratus kell 6:00, siis trenni, siis tööle ja õhtul Kadriorgu Suvegurmeele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaunist ööd!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.