Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
september 17, 2010 at 11:19 p.l. #276515
Bonsuna
Memberma seda ?blogi? enam ei loe,sest vo ei suuda end ohjeldada ja ytlen midagi mitte kenasti.No see on sul jah krooniline lausa ju.
september 18, 2010 at 10:40 e.l. #276537Janika Aavamägi
Memberma seda ?blogi? enam ei loe,sest vo ei suuda end ohjeldada ja ytlen midagi mitte kenasti.
september 19, 2010 at 9:27 e.l. #276688jrx
MemberSarge – ma ei oleks osanud vastata sulle konkreetselt, sest minu teada sõltub see alast. Mõnel alal on keelatud ainete seas ja mõnel alal mitte – sama moodi nagu alkoholgi.
Kui me paneme siia selle, et uuringutulemus, et 10+ marihuaanasigaretti nädalas = kobe langus plasma testo tasemes, siis ega see kulturistile hea ei ole. Samas 10+ korda nädalas suitsetaja vaevalt et trennigi jõuaks:P
september 21, 2010 at 3:48 p.l. #276986AlanBStard
ModeratorKui me paneme siia selle, et uuringutulemus, et 10+ marihuaanasigaretti nädalas = kobe langus plasma testo tasemesSee on mingi pädev uus tulemus või midagi nendest ümberlükatud vanadest ?
september 23, 2010 at 8:37 p.l. #277259Janika Aavamägi
MemberKergeks vahepalaks vestlus iidolitest
Intervius, mis tehti “Tunne Eesti tegijat” tarvis oli küsimus, kes on mu iidol. Seda on ka enne küsitud ja mitte ainult seoses spordiga. Lemmiknäitleja, lemmiklaula- kindlasti tuttavad küsimused juba lapsepõlve “sõbrapäevikutest”. Sellistele küsimustele ei ole osanud ma kunagi vastata. Ei olnud mul ees spordimaailmaski minu jaoks suurkuju, kelle moodi ma tahtsin olla, kelle kohta koguksin arvuti täis vormi- ja trennipilte, kelle tegemisi jälitaksin internetis.
Aga nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … tundub, et need eeskujud kujunevad ajapikku ikka, vähemalt kellel neid enne polnud. Nimelt Te kõik teate kindlasti Somme fitnessisti Minna Pajulahtit, kes äsja omastas ka IFBB profitiitli. Vot selle naise pilte ja tegemisi olen viimasel ajal jälgima hakanud. Ja ega üks ei jää ilma teiseta. Tundmatum nimi- Helene Ahlson. Tehes Spartas trenni ikka vaatan, mis toimub ümberringi ning seinal oleval reklaamil ma jõllitasin koguaeg ühte naist. BetterBodies reklaamil olevat naist, kelle õlajoon tuli just kenasti esile, ning nüüd ma uurisin välja, kellega tegu ja tõesti- eeskuju nr2.
Nüüd Te siis teate!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kes on Sinu iidol?
september 23, 2010 at 9:06 p.l. #277279jrx
MemberSee on mingi pädev uus tulemus või midagi nendest ümberlükatud vanadest ?Veits kammimist pani mind asja teise pilguga vaatama:) Viimasel paaril aastal tõesti seda ümber lükkavaid uuringuid päris mitu.
oktoober 2, 2010 at 10:12 e.l. #213486Janika Aavamägi
MemberVÕISTLUSED-VÕISTLUSED-VÕISTLUSED-VÕISTLUSED-VÕISTLUSED-VÕISTLUSED
Töö vajab tegemist, trenn vajab tegemist, tegemisi on palju ja seepärast ka miks postitusi minult siia rubriiki ei jõua väga tihti, kuid nüüd ma räägiksin Teile eelseisvatest võistlustest 2010 II hooajal.
Juba nädala pärast toimuvad Athletic Fitnessi võistlused. Võistlen naiste üldkategoorias.
I voor- kehavoorud, mis on hea tuttava … aga aga aga… see toimub paljajalu. Kindlasti tuleb üks varvaste peal kõnd
II voor- lõuatõmbed. Ma loodan 13 lõuga tõmmata. Seda on minu kohta päris kenasti aga 13 on ilus number, mida võiks püüda;)
III voor- rööbaspuude surumised, mida ma suisa huviga juba ootan. Palju tuleb? 21 ehk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Athletic Fitnessi I Eesti lahtised meistrivõistlused toimuvad Fitness.ee Weekendi raames 10. oktoobril Eesti Näituste Paviljonis algusega 15:00.
Ning 5. detsember, on samuti midagi tulemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2010 at 10:44 e.l. #212719Kristjan-Johannes Konsap
MemberAh esimesed MEISTRIvõistlused? Varem oled võistelnud vaid karikal? Endiselt oled ju juuniorite katis.
No ega seal sisuliselt muud vahet pole kui et ma pean meistritiitlit ise tähtsamaks kui karikavõitja tiitlit, seepärast olen kord aastas võisteldes valinud ka viimase oma etteaste jaoks. Sageli on meistrikatel ka suurem konkurents aga ega ma seepärast kergema vastupanu teed lähe.
Mis sul ikka karta, võistelnud ju juba oled. Teiste vormi ei saa keegi parata, igaüks saab vaid oma töö ära teha.
Muidugi võib olla, et mõni suurema staažiga konkurent sulle ohtlikuks saab(pole väga sealsete võistlejatega kursis), aga nagu isegi ütlesid, siis põhivõistlus on Sul alles ees.
Ma pakun, et sinult võidakse peale viimast suurvõistluste medalit muidugi palju oodata ja see tekitab lisapinget, aga sportlane peab ikka oskama oma lahinguid valida ja loeb ikka see, mis pikas perspektiivis saavutatakse.
Igatahes jõudu!
oktoober 2, 2010 at 11:00 e.l. #212712Sarge
MemberPalju jõudu ja tervist. Käi ikka soojalt ringi – jope selga, müts pähe.
oktoober 2, 2010 at 11:12 e.l. #212713Kristjan-Johannes Konsap
MemberPalju jõudu ja tervist. Käi ikka soojalt ringi – jope selga, müts pähe.Või nagu Viktor Vassiljev ütleks iga haiguse puhul: “Jalad soojas, käed soojas, meega tee ja viinasokid”.
Ma kusjuures ostsin ka eile küüslauku Oti soovitusel. Koormus on suur, ilmad külmad ja vitamiinid lõppesid otsa. Kui koormus suur, siis immuunsussüsteem kergesti rünnatav. Ei taha ka veel enne võistust haigeks jääda. V-o ostan endale ühe hea meepurgi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2010 at 1:01 p.l. #212690Ott Kiivikas
MemberKirp selle ma unustasin lisada, et igal õhtul läheb teelusikatäis mett ka moka vahele koos küüslauguga…ja siiani ei ole nohugi olnud, vaatamata sellele, et ümberringi om palju haigeid…
oktoober 2, 2010 at 4:51 p.l. #212655martin1333
Memberise teen samamoodi nagu Ott , küüslauk ja mesi kodujuustu topsi sisse enne magama minekut.Aidaa köha,nohu ning lisaks mesi toob eriti magusa une
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>küüslaugu leidsin muidugi enda jaoks artiklites tuhnides
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=415oktoober 2, 2010 at 7:55 p.l. #212589Janika Aavamägi
Memberise teen samamoodi nagu Ott , küüslauk ja mesi kodujuustu topsi sisse enne magama minekut.Aidaa köha,nohu ning lisaks mesi toob eriti magusa une
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
küüslaugu leidsin muidugi enda jaoks artiklites tuhnides
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=415Ärasõnumine on minu ala, seega.. ma pole ka veel haigeks jäänud selle jahedaga ja vaatamata sellele, et ümberringsed tõbised. Aga küüslauk on hea! Kasvõi profülaktika mõtteski kuna ennetamine on eelkõige oluline!
Tervis ennekõike, ilma hea terviseta ei saaks trenni ka ju teha… enesestmõistetav, kuid kahjuks tervise hoidmine nii enesestmõistetav ei olegi.
oktoober 2, 2010 at 8:01 p.l. #212583Janika Aavamägi
MemberAh esimesed MEISTRIvõistlused? Varem oled võistelnud vaid karikal? Endiselt oled ju juuniorite katis.No ega seal sisuliselt muud vahet pole kui et ma pean meistritiitlit ise tähtsamaks kui karikavõitja tiitlit, seepärast olen kord aastas võisteldes valinud ka viimase oma etteaste jaoks. Sageli on meistrikatel ka suurem konkurents aga ega ma seepärast kergema vastupanu teed lähe.
Mis sul ikka karta, võistelnud ju juba oled. Teiste vormi ei saa keegi parata, igaüks saab vaid oma töö ära teha.
Muidugi võib olla, et mõni suurema staažiga konkurent sulle ohtlikuks saab(pole väga sealsete võistlejatega kursis), aga nagu isegi ütlesid, siis põhivõistlus on Sul alles ees.
Ma pakun, et sinult võidakse peale viimast suurvõistluste medalit muidugi palju oodata ja see tekitab lisapinget, aga sportlane peab ikka oskama oma lahinguid valida ja loeb ikka see, mis pikas perspektiivis saavutatakse.
Igatahes jõudu!
Jah, mul pole neid võistlusi mitte üldse palju olnud ka ! Kaks hooaega vaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja Eestis olen jah, karikavõistlustel, osalenud. Nii see kell käis, kuid nüüd tundub, et jah, nihkub poole aasta jagu, et saaks ikka Kirbuga ka ühe lava peal olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … korraga.See lahing, kus mina olen, oi kuidas naudin seda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kuna ma välja lähen, olen nüüd ka kirjas EMV korras ja ka Kirp pani end nüüd lõpuks ometi kirja, siis olen võrdne teiste võistlejatega. Me lähme sinna kõik vabast tahtest ja vabandusi ei aksepteerita, vormi osas, seega on see, mis lavalt näeb.
Jõudu tarvis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2010 at 11:13 e.l. #278029AlanBStard
Moderatornihkub poole aasta jagu, et saaks ikka Kirbuga ka ühe lava peal olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … korraga.Ohhoo, Kirp tuleb naiste arvestusse üle ?
Ma olen kogu aeg arvanud et igasugused sotsiaalministeeriumi “Aga kui sinu õde paneb su isa” kampaaniad on vähemalt sajandi ajast maha jäänud kulturismi- ja fitnessimaailma trendidega võrreldes.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.