Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
juuni 18, 2011 at 4:28 p.l. #306088
Janika Aavamägi
Member
juuni 22, 2011 at 11:09 e.l. #306300Janika Aavamägi
Member3. puhkusepäev
Esmaspäeval olime juba sõbrannaga Pärnus, käib seal ju Watergate ja linn pisemaid ja suuremaid üritusi täis. Ilm on igal pool Eestis kahjuks ühesugune- tugev tuul, kohati vihm, kohati heal juhul ka päike…
Hetkel olen Tallinnas, täna Arcticusse trenni veel, eile ja üleeile käisin juba Pärnus ja sealseks valikuks sai ClubFitness, ehk endine Tervisex spordiklubi. Ja ma olin tõesti õnnelik, kui sain seal trenni teha. Isegi kalpsates läksin trepist alla pärast trenni ja see tunne on võimas.
Ja treeningud olid kvaliteetsed. I päev selg ja ratast, II päev õlg ja 1h ratast. Enne trenni kindlasti BCAA kapslid ja Burner, BCAA ka pärast trenni.
Puhkusega -2kg: hetkel kaal on seisnud neli päeva, kuid langus peab varsti uuesti algama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õhtul täna Kalmusega trenni, tänast trenni ette kommenteerida ei oska, eks selgub, mis ühtu toob, kuid hetkel veel kodune koristus ja siis juuksurisse

Ja mis veel, meeldivat jaanipäeva Teile ja pärast seda kohtume taas Pärnus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Team FAST- Janika Jürgenson
juuni 23, 2011 at 6:41 e.l. #306322Janika Aavamägi
Memberjuuni 23, 2011 at 9:49 e.l. #306329Kristjan-Johannes Konsap
Member…Pühajärvele!
juuni 23, 2011 at 10:46 e.l. #306333Sarge
Memberjuuni 23, 2011 at 1:31 p.l. #306344Janika Aavamägi
MemberPühajärvel kohtume, kulturistid
juuni 26, 2011 at 8:02 p.l. #306491Janika Aavamägi
MemberEsimene nädal puhkust on möödas
Jaanipäev seljataga, minul siis Pühajärvel, loodetavasti kõik nüüd on taastunud pidustustest ja tagasi elujärjel.. loodetavasti paljud trennijärjel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endal oli täna I trenn pärast jaane, trenni tegime täna Vikatman‘ga – mõlemal siis selg ja biits
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasvatame suve lõpuks suureks endid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise tegin veel tunnikese ratast lõppu, pärast siinsesse parimasse kohvikusse sai emaga sööma mindud- Supelsaksa… Väike pildike lõunasöögist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme hommikul kas rattaga välja sõitma või linnapeale jalutama / randa võrkpalli, selgub homsest ilmast, õlg-rind-triits trennis ja õhtul Ammende Villasse GREiPi kuulama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suvi on Pärnus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> juuni 26, 2011 at 8:09 p.l. #306492Janika Aavamägi
Memberjuuli 7, 2011 at 9:40 e.l. #307238Janika Aavamägi
MemberSee ei ole sport, see on midagi enamat. See on rahulolu, mida tunned raskusi tõstes, see on nauding, kui näed lihast liikumas, see on kinnitus, kui saabub progress. See ei ole sport, see on elustiil, see on see, mis paneb Sind ärkama, tõusma voodist, mis paneb Sind ennast piinama. Sa lähed, Sa tõstad, pingutad ja piinled. See on kulturism. See on raske, painav, see on nauding, see on Sinu elu!
Mõned meenutused möödunust nädalast:
Esmaspäev: Martin Vikatiga tegime CityFitnessis trenni- linnuke kirjas.. sellest üritusest on pilte näidata, seega ei hakkagi pikalt seletama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teisipäev-kolmapäev: Rand, võrkpall ja jõusaal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neljapäev ja reede: Nautisin suve, mängisin võrkpalli ja tegin veel trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Käisin ka hansapäevadel, šoppasin isegi- linnuke kirjas(minu sõltuvus kohe pärast treenimist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Laupäev: Sundpuhkus, ehk päev, kui CityFitness on suletud
, siis sain veelgi rohkem hansapäevi nautida ja siis läksin randa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (päris palju juba käidud seal), siis õhtul Tõstamaale, kus seltskonnaga merel ja maal meeldivalt sai aega veedetud
. Sain isegi veesuusad ära proovida ja banaaniga sõitja, seega- linnuke kirjasPühapäev: Käisin emaga trennis. Olime kodus ja mõtlesime mida teha: pakkusin välja, minna jõusaali, ema oli kohe nõus. Ise tegin õlatrenni, emale terve-keha-treeningu, pärast seda läksime Pärnu randa ujuma ja siis sööma õhtul.
Isa õpetasin aasta tagasi tervislikult toituma, ema viin jõusaali- linnuke kirjas
Esmaspäev: Öösel enne magama minekut panin end kooli kirja- linnuke kirjas. Ma juba aasta algusest olen oodanud sügist, et saaks juba minna õppima, kuna õppida mulle meeldib! Katsed siis Tallinna Majanduskooli ja erialaks pangandus ja see on ka ainuke, kuhu ma kandideerin. Eelmine sügis sain sisse, kuid ütlesin koha lahti, kuna tahtsin aasta vahele jätta. Soovitan seda kõigile, kuid loodetavasti ma saan ikka uuesti sisse
Esmaspäev ise oli trennivaba päev, kukkus nii välja, aga randa jõudsime ikka, õhtul jõudsime soolaleivale- täielik puhkus!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – linnuke kirjasTeisipäev: Tallinn- suutsin isegi sinna mindud, kuid ühe öö pidasin vastu, käisin tegin kodus suurpuhastuse- linnuke kirjas ja tulin Pärnu tagasi!
Kolmapäev: Käisin Tallinnas, tegin veidi tööd, siis tulin Pärnu ja läksin trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alustasin trenni veloga- 15minutit soojendust.
4 seeriat lõuatõmbeid, korduseid 4-6(nukker
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kui vähe)Siis laialt plokil kukla taha
Kitsalt plokil rinnale
Seljatõmme kangiga
Ja siis jõutõmme: 12x25kg, 6x32kg, 6x37kg, 6×42, 6×47, 6×52, 6x57kg.
Täna hommikul: Äratus 6:30, kerge hommikusöök ja rattaga sõitma- plaanisin minna Audrusse, sinna ka läksin, kokku tuli ~27km ja tunne oli super. Sõites tekkis kõikvõimas tunne, et kus nüüd sõidaks kaugele-kaugele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>- linnuke kirjasjuuli 7, 2011 at 1:22 p.l. #307249IVARK
MemberVäga positiivne!
juuli 7, 2011 at 5:42 p.l. #307263Rainerr
MemberRoger that!Pildil on ilmselt sakslased ja nemad sellist keelt ei räägi
juuli 7, 2011 at 7:00 p.l. #307269nightq
MemberKui matemaatikaga on lood head, siis puudub Majanduskooli panganduserialal mõte, pigem valida kooliks juba TTÜ ning sealt finants või IT, sest esimene on ikka suhteliselt nõrk koht õppimiseks.
juuli 13, 2011 at 11:04 e.l. #307773Janika Aavamägi
MemberKui matemaatikaga on lood head, siis puudub Majanduskooli panganduserialal mõte, pigem valida kooliks juba TTÜ ning sealt finants või IT, sest esimene on ikka suhteliselt nõrk koht õppimiseks.Ma olen alati olnud seisukohal, et kui õppida tahad, siis õpid ära ka kehvas koolis. Kõik on kinni Sinu enda aktiivsuses ja püüdluses
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kuna Majanduskool on mul samas kvartalis, kus elan, pole kahtlustki, et soodne asukoht mu õppimise kergemaks teeb. Mulle meeldib õppida- väga, aga ma iial ei lähe tippkooli, kus ma pean õppima,õppima ja õppima ja trenni ei saa teha, elu ei saa nautida. Minimaalsete vahenditega maksimaalsed tulemused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 13, 2011 at 3:01 p.l. #307784Janika Aavamägi
MemberLubade saamine on kõigi jaoks üks suur eesmärk elus. Täna siis minul see täitus, viimaks. Palju aega ja närve kulus sinna alla, kuid pean tunnistama, et nauding oli see siiski
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle ikka meeldib autoga sõita, olen isegi juba ühe mahakandmisele sõitnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda küll jäärajal Põltsamaa külakrossil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga see pole just parim osa selle juures, mkm, üldse mitte. Korralikult, eeskujulikult liigelda on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kiirus on ka hea.. seal, kus lubatud!Keegi on käinud BodyCombat trennis?
Mina käisin, eile teist korda, enne seda tegin ühe sõidu rattal ja õlatrenni ka, päev varem seljatrenni, seega olen üsna suss täna, kuid BodyCombat- selles on midagi ja ma hakkan sellesse millegisse kiinduma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui keegi pole ammu saanud tunda tõelist kõhulihastetreeningut, siis ühinege BodyCombatiga ja teil on pisarad silmis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pühapäeval oli mu isa sünnipäev ja huvitav huvitav, mis ta sai kingituseks:
Kahju küll, et ma viimased päevad Pärnu kodus olen, vaid viimaseid päevi saan hommikuid alustada 15′ lõuatõmbega.
Kui nüüd saalirennist kõrvale põigata, sai vahepeal ka veetrenni tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ega enesepildistamisest ka ikka lahti ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pilt siis eilse ratta ja õlatreeningueelselt peeglist üles võetud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saalis oli palav, väga, konditsioneer ei töötand ja treeningu kvaliteet on ikka minimaalselt kolm korda kehvem ka! Aga eile, kahe trenni vahel käisin söömas ja äkitselt märkasin midagi aknast..
Mis on pildil
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?!? Või kes?Päikest!!
juuli 13, 2011 at 4:21 p.l. #307792Janno R.
MemberReval-spordi jõutõstjad on pildil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.