Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
mai 6, 2011 at 8:39 p.l. #301099
Samakamees
MemberPead aja maha võtma… Lähme holly, mul igav ><
mai 10, 2011 at 2:50 p.l. #301660Janika Aavamägi
MemberPead aja maha võtma… Lähme holly, mul igav ><Ma pean tõdema, et läksingi välja.. Nädalavahetus möödus elukaaslasega Tallinnas ja Pärnus nö akusid laadides ja tõesti aitas.
Kaks päeva iseenda jaoks on ikka miinimum ja nüüd ma tunnen, et kannatab naeratada, aktiivne olla ja treeninguid nautida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esmaspäeval käisin Nõmme metsas rattaga sõitmas, põikasin läbi ka Nõmme turult, sealt sain endale maasikaid, rediseid ja paprikaid. Ja kui otsite magusaid maasikaid, minge Nõmme turule ja kui otsite korralikke paprikaid, minge samuti Nõmme turule!
Täna käisin hommikul trennis ja ikka Arcticus.
Treening koosnes lõuatõmmetest ja erinevatest blankudest.
Lihtne, raske ja nauditav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2011 at 5:57 p.l. #301705IVARK
MemberMa olen ka Nõmme fanaatik, eluaeg sealkandis ringi rännanud ka, turg on seal üleprahi. Üks unistusi on sinna kunagi ka elama kolida (mitte turule muidugi).
mai 10, 2011 at 6:27 p.l. #301711nightq
MemberÄrge võtke südamesse, aga lihtsalt üks mõte. Tundub, et naiste seas on jälle popiks saanud juuste värvimine stiilis “hele peal, must all”. Ei tea mina ühtegi meest, kellele selline välimus meeldiks ja ühtegi naist, keda see kaunistaks. Pigem teeb see lihtsalt vanemaks ja seda eriti juhul, kui jume on liiga hele.
mai 10, 2011 at 7:30 p.l. #301720Laura Reisalu
MemberMulle ka Nõmme turg meeldib – käin seal viimasel ajal päris tihti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2011 at 9:15 e.l. #301769Pents
MemberÄrge võtke südamesse, aga lihtsalt üks mõte. Tundub, et naiste seas on jälle popiks saanud juuste värvimine stiilis “hele peal, must all”. Ei tea mina ühtegi meest, kellele selline välimus meeldiks ja ühtegi naist, keda see kaunistaks. Pigem teeb see lihtsalt vanemaks ja seda eriti juhul, kui jume on liiga hele.Pole midagi viga sonksidel ju..päris seks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2011 at 9:31 e.l. #301772Janika Aavamägi
MemberÄrge võtke südamesse, aga lihtsalt üks mõte. Tundub, et naiste seas on jälle popiks saanud juuste värvimine stiilis “hele peal, must all”. Ei tea mina ühtegi meest, kellele selline välimus meeldiks ja ühtegi naist, keda see kaunistaks. Pigem teeb see lihtsalt vanemaks ja seda eriti juhul, kui jume on liiga hele.Ei võta südamesse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga on olnud paar meest, kes väitnud, et neile meeldin aga tegelt.. vb nad valetasid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh, tegelikult polnud ma mõelnudki sellele, kas meestele meeldib või ei ja seepärast mul jõusaal ongi südames suurima osa võtnud- pingevaba armastus..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saal võtab mind vastu kui olen pahas tujus/heas tujus, valed/õiged riided, soeng korras või sassis, ikka armstame üksteist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga samas hea oleks öelda ka, kes viimati juuksuriks oli:
Denis Kovalenko
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: Tahtsin seda ka veel öelda, et mulle ka ei meeldi kui mehed sead on aga nad ikka on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga seda ei tasu ka mitte südamesse võtta, sest mehed on sead aga naised on loomaarmastajad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2011 at 9:34 e.l. #301774Janika Aavamägi
MemberMa olen ka Nõmme fanaatik, eluaeg sealkandis ringi rännanud ka, turg on seal üleprahi. Üks unistusi on sinna kunagi ka elama kolida (mitte turule muidugi).
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Miks mitte turule kolida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2011 at 9:56 e.l. #301780Laura Reisalu
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Miks mitte turule kolida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2011 at 10:08 e.l. #301783vend vähk
ModeratorÄrge võtke südamesse, aga lihtsalt üks mõte. Tundub, et naiste seas on jälle popiks saanud juuste värvimine stiilis “hele peal, must all”. Ei tea mina ühtegi meest, kellele selline välimus meeldiks ja ühtegi naist, keda see kaunistaks. Pigem teeb see lihtsalt vanemaks ja seda eriti juhul, kui jume on liiga hele.Sama siin. Paraku nii on, et naised lähevad igasuguste vooludega imekiiresti kaasa ning neil on teinekord sügavalt savi, mida mehed sellest arvavad. See must-valge soeng on veel enam-vähem pandav, aga mingil ajal oli naiste seas moes selline tukk, kus ees oli ehk ainult 2-3 cm juukseid. Visuaalselt tegi see enamus piigasid suht kohtlase väljanägemisega juhmarditeks ja kui nägu juhtus olema veel pikkliku kujuga ja seda soenguga veel pikemaks muudeti, siis tekkis teinekord visuaalne pilt nagu naisel oleks nägu 1 meetri pikkune. Reeglina kuulatakse sõbrannasid, aga ma sügavalt kahtlen, et need sõbrantsid, kellega koos peol käiakse siiralt usuvad, et nende sõbranna nüüd ilusamaks läheb mõne tobeda moeröögatusega. Pigem on lollikeste takkakiitmise põhjuseks teinekord kindlasti naiselik ussilik kadedus ja võimalus ise rohkem sebida kui sõbranna totakas välja näeb. Selles suhtes, et kui tahate midagi tobetat oma elamisest välja visata, siis pange parem naiste portaali müüki ning lisage varikontodega tuult tiibadesse, et “issand kui nummi” või midagi sellist ja küll saate prügi korraliku summa eest müüdud! Üsna kindel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2011 at 10:43 e.l. #301789IVARK
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Miks mitte turule kolida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võtan soovitust arvesse elukohavalikul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2011 at 10:54 e.l. #301792Samakamees
MemberPeasi et omale meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See mida teised arvavad soengust/riietusest jms on täiesti teisejärgulinemai 11, 2011 at 3:10 p.l. #301847Janika Aavamägi
MemberPeasi et omale meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See mida teised arvavad soengust/riietusest jms on täiesti teisejärgulineIkka väga oluline on, mida teised arvavad ja just selliseks nagu teised tahavad, peabki saama/sedasi elama.
Ja mina tahan, et kõik mehed oleksid sellised:
(joonistatud mees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Ja nüüd massaaži

Homme olen Sparta FitShopis tööl ja enne seda jõuab Nõmme luidete vahel ühe rattatiiru teha, seega loodetavasti ilus hommik homme
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja turule maasikale ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2011 at 3:21 p.l. #301852Kristjan-Johannes Konsap
MemberÄrge võtke südamesse, aga lihtsalt üks mõte. Tundub, et naiste seas on jälle popiks saanud juuste värvimine stiilis “hele peal, must all”. Ei tea mina ühtegi meest, kellele selline välimus meeldiks ja ühtegi naist, keda see kaunistaks. Pigem teeb see lihtsalt vanemaks ja seda eriti juhul, kui jume on liiga hele.…aga meeste puhul on see ju ok?
mai 11, 2011 at 3:25 p.l. #301854